2009 Nisan Anneleri buraya

olmaz niye olsun zararı ama sulandırdında mı içirdin...ben genelde çorba vs.beslenmelerinde ölçmüyorum kaç gr veya kaç cc diye

sultan bu arada helvanın tadı bana da hitap etmedi pek.. ööle duruyo dolapta ama kıslar haklı.... okula başlayınca yedek süt olması lasım ve ben onu beğenmesem de yicem

kavurdun mu nasıl kavurdun yağdamı
peki onu nasıl içirdin yemesi gerekmiyomu
yok cnm bu sefer püre gibi yapmadım normalde püre gibi veriyordum ama sulu verdim biberonda deneyeyim dedim içti gerçi benim oğlan boğazlı kaşıkla ne versemde alıyor ama ne kadar içeceğini görmek için öyle verdim deneme amaçlıydı yane... (az bişey yağda kavurdum unu, normalde piştikten sonra koyuyordum)

canım kenarları bariyerli ya, içinde sıklır, dısarı çıkmak ,ister, en azından benimki öyle yani o yüzden ben düz aldım.

sütü artırmak için mi yiyorsunuz nasıl helva tahinlimi

yok canım cevizli yaz helvası. Ben bayılırım. Mmmm...

sultan bu arada helvanın tadı bana da hitap etmedi pek.. ööle duruyo dolapta ama kıslar haklı.... okula başlayınca yedek süt olması lasım ve ben onu beğenmesem de yicem

ben yiyemem vallahi
kaldı öle
özel üyemizi tebrik ederim kırmızı çok hoş doruyor

üstüme alındım teşekkür ederima.s.

birde bugün 5-6 kaşık havuç suyu ve 4-5 tabi çay kaşığı yoğurt verdim birde 30 cc çorba çok değildir dimi ??

kabakla havucu tencerede mi haşladın anlatırnısın bende yapım su ne kadar koydun bizimki tuvaletini zor yapıyor 3 gündür kakasını yapamıyor ne önerirsiniz

benim kızım da 15 nisanda doğdu.... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

benim kizimda 16nisan doğumlu....
merhaba kızlar öyle sıkıntılımki sormayın zeynebimin biricik meleğimin kalbi delikmiş son kontrolde çıktı ortaya 4 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
geçmiş olsun canım çok üzüldüm.. allah dermansız der vermesin.. insallah sifasını da versin. canim.

çok geçmiş olsun umarım tedavi başarılı olur Allah hepimize güç versin

bugün12ye kadar uyuduk yarın erken kaldırcam tabi bu gece uyuabilirsem

bu arada regli oldummalkisalkisalkis:sm_cool:

ben daha olmadımm yaaa. çok oluyo diyorlar öylmii. miktar olarak

bebişi kabız olan anneler su verin hele ki kaktı gıdadan sonra ben kereme püre meyve yoğurt yediriken arada biberonla su veriyorum

senin bebiş kaç aylık daha önce hiç yapmadınmı

15 nisan doğumlu kerem kayram anne sütü ve arada mama veriyodum 15 gündüz arada meyve ve yoğurta başladım çorba hiç vermedim bir ara araştırdım bebişler semiyormuş nasıl yapıldığınıda tam bulamadım öylece kaldı

kabakla havucu tencerede mi haşladın anlatırnısın bende yapım su ne kadar koydun bizimki tuvaletini zor yapıyor 3 gündür kakasını yapamıyor ne önerirsiniz

bu sefer tencerede çünkü bizede yaptım sebze çorbası, küçük cezvede haşlıyorum kabakları havucu küçültüyorum havuç daha yeni ekledim önce kabakla başlamıştım bu sefer mikserde ezdim normalde çatalla ezip püre şeklinde veriyorum doğrusu bu bence, sonra içine biraz daha su koyup biberona boşalttıp o şekilde verdim.

yok cnm az bile bir öğünde 120 cc mama içiyosa 30cc çorba az bence hepsini karışrırıp mı verdin ardı ardına

yok cnm sabah havuç suyu sonra mama uyandıktan sonra yoğurt 1 saat sonrada çorba anne sütüde var aralarda şimdi uyudu uyanınca gene mama 120 cc de mama içiyor bu aralar.

bebişi kabız olan anneler su verin hele ki kaktı gıdadan sonra ben kereme püre meyve yoğurt yediriken arada biberonla su veriyorum

bende su veriyorum hiç kabızlık sorunu yaşamadık biz iyi çalışıyor bizim motor sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…