bana hero bbyden numeler geldi
1 organic karışık meyveli kavonoz
1 paket sütlü bebe bisküvi(iyi geceler)
1 paket sütlü büskivili muzlu kahvaltı(110 gr)
kitap
cnm kaşıkla veriyordum ama bu sefer biberonda verdim bi güzel içti cnmunun bişey yapcanı sanmıyorum
cnm :uhm:sen biberonda mı veriyorsun kaşıkla mı..
yok cnm bu sefer püre gibi yapmadım normalde püre gibi veriyordum ama sulu verdim biberonda deneyeyim dedim içti gerçi benim oğlan boğazlı kaşıkla ne versemde alıyor ama ne kadar içeceğini görmek için öyle verdim deneme amaçlıydı yane... (az bişey yağda kavurdum unu, normalde piştikten sonra koyuyordum)kavurdun mu nasıl kavurdun yağdamı
peki onu nasıl içirdin yemesi gerekmiyomu
sultan bu arada helvanın tadı bana da hitap etmedi pek.. ööle duruyo dolapta ama kıslar haklı.... okula başlayınca yedek süt olması lasım ve ben onu beğenmesem de yicem
☞ k's kids tekmele - oyna ışıklı oyun halısı - şok indirim : Bebekmarket.com - bebek eşyaları kıyafetleri ürünleri alışverişi giyim tekstil
bu nasıl sence yada alırken nelere dikkat etmeliyim
sütü artırmak için mi yiyorsunuz nasıl helva tahinlimi
sultan bu arada helvanın tadı bana da hitap etmedi pek.. ööle duruyo dolapta ama kıslar haklı.... okula başlayınca yedek süt olması lasım ve ben onu beğenmesem de yicem
özel üyemizi tebrik ederim kırmızı çok hoş doruyor
birde bugün 5-6 kaşık havuç suyu ve 4-5 tabi çay kaşığı yoğurt verdim birde 30 cc çorba çok değildir dimi ??
kabakla havucu tencerede mi haşladın anlatırnısın bende yapım su ne kadar koydun bizimki tuvaletini zor yapıyor 3 gündür kakasını yapamıyor ne önerirsiniz
birde bugün 5-6 kaşık havuç suyu ve 4-5 tabi çay kaşığı yoğurt verdim birde 30 cc çorba çok değildir dimi ??
benim kızım da 15 nisanda doğdu.... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım çok üzüldüm.. allah dermansız der vermesin.. insallah sifasını da versin. canim.merhaba kızlar öyle sıkıntılımki sormayın zeynebimin biricik meleğimin kalbi delikmiş son kontrolde çıktı ortaya 4 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
çok geçmiş olsun umarım tedavi başarılı olur Allah hepimize güç versin
bugün12ye kadar uyuduk yarın erken kaldırcam tabi bu gece uyuabilirsem
bu arada regli oldummalkisalkisalkis:sm_cool:
kabakla havucu tencerede mi haşladın anlatırnısın bende yapım su ne kadar koydun bizimki tuvaletini zor yapıyor 3 gündür kakasını yapamıyor ne önerirsiniz
senin bebiş kaç aylık daha önce hiç yapmadınmı
yok cnm az bile bir öğünde 120 cc mama içiyosa 30cc çorba az bence hepsini karışrırıp mı verdin ardı ardına
bebişi kabız olan anneler su verin hele ki kaktı gıdadan sonra ben kereme püre meyve yoğurt yediriken arada biberonla su veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?