2009 Nisan Anneleri buraya

maşallah nazar değmesin o zaman tomy iyi uykular dediğin nedir. oyun halısının bizede faydası olurmu acaba. beni çok yoruyor bebiş,

maşallah nazar değmesin o zaman tomy iyi uykular dediğin nedir. oyun halısının bizede faydası olurmu acaba. beni çok yoruyor bebiş,

park yatağının yanına astım,karanlıkta tavanda ayıcıklar yıldızlar geçiyor.
oyun halısından çok memnunum ama daha da güzelleride varmış ben çok dolaşmadan almıştım oyuncağı azdı ama kendim bir sürü ekledimmm.
yıl başı ağacı gibi olduuuusırnaşık şeysırnaşık şey

bide daha önce sepeti vardı sert diye sünger koyuyordum altına haliyle ege yüksekte yatıyordu.
park yatak alınca ortapedik yatağını aldık içine ve ozamandan beri gece kalkmaz oldu.
iyi mi oldu kötümü çözemedim,ben mama için kaldırınca ağlıyor

Son düzenleme:
hay maşallah sayfayı açık brakıp ecrinle ilgilendim 4 sayfa ilerlemiş gerçi bende 12 den beri oynuyorum kızımla :)

şu sel görüntülerini hatırlatmayın arkadaşlar içim tuhaf oluyor.o kamyoncuların öldüğü yağmaların yaşandığı basın ekspres yolu bizim mahallenin çıkışında sayılır biz sitemizin içinde bişey yok diye o gün alışverişe gidecektik birde ne görelim can pazarı kurtarma ekipleri cesetleri çıkarıyor falan...rabbim bidaha yaşatmasın ama gökyzü yine kapkara oldu

sultaanım hayırlı olsun kırmızıların canım açtı seni kırmızı opuyorumnanaktan
bol puanlarını bekliyoruz artık :)

internetten almaya karşıydım bende ama eşim elektrikli pompayı ve evin duvarına stikıor ısrarla netten aldı.
baktık ki bir sorun olmuyorrr.
bence de seçenek yoksa orda netten alabilirsin

croxilex canım yaa okurken tüylerim ürperdi... ayy ne dikkattsizlermiş. keşke bırakmasydın peşini ama şu an izinin olmaması güsel....

sultancım yok halıda takılmıyo çok güsel ilerliyo herşeyi süper de işte bel kısmını biras daa yüksek yapmalılar bence....

aysuncum biz hepsiburada dan sipariş verdik bi kaç ürünle beraber.. 57 sanırım...

canım bende pcyi açık bırakıp,işi yapıyorum,egeyle ilgileniyorum ve arasıra buraya takılıyorum...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bugün kabak ve havuç haşladım ama birazda un kavurdum bir zararı olur mu sizce 30 cc de içti oğluşum kararsız kaldım tuz atmadım içine

bana hero bbyden numeler geldi

1 organic karışık meyveli kavonoz
1 paket sütlü bebe bisküvi(iyi geceler)
1 paket sütlü büskivili muzlu kahvaltı(110 gr)
kitap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…