başlarda çok zor oldu canım..........
oyun halısına koyuyorum gündüz egeyi,ilgisini çekicek oyuncaklarda aldım,taktım,emziğinide verdim.
uyku vakti geldiğinde mıkırdanıyordu,sallamadım,yalandan ağlayp uyuya kaldı..
gerçekten ağlıyorsa evde turlayıp sakinleşiyorduk tekrar yatırıyordum.
yada oyun oynayıp yoruyorum sonra koltuğa koyup,emziği ağzına....
gece tomy'nin iyi uykuları var onu açıp,yatağına egeyi,baka baka uyuyor.
şuan düzenimizi iyi oturttuk,maşallahhh......
sabah kalkınca altını değiştirip,mamasını verip yatağına yatırıyorum,dönence ve iyi uykularını açıyorum(müziği için,dönencenin müziği berbatta:) )uyuyor.
1.5-2 saat sonra kalkıyor tekrar mama veriyorum.
oyun oynuyoruz sonra oyun halısına...
evde işimi kolaylaştıran şeyler varr...
oyun halısı sıkılınca mama sandalyesi...(cadde üzerinde oturuyoruz ve perdeyi açıp mama sandalyesine oturtuyorum dışarısını izliyorr.
oyun halısı sayesinde 2.5 haftadır yüzüstü dönüyor kendiliğinden.....
maşallah nazar değmesin o zaman tomy iyi uykular dediğin nedir. oyun halısının bizede faydası olurmu acaba. beni çok yoruyor bebiş,
☞ K's Kids Tekmele - Oyna Işıklı Oyun Halısı - ŞOK İNDİRİM : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
bu nasıl sence yada alırken nelere dikkat etmeliyim
Eki Görüntüle 24183
Eki Görüntüle 24184
Eki Görüntüle 24185
bide daha önce sepeti vardı sert diye sünger koyuyordum altına haliyle ege yüksekte yatıyordu.
park yatak alınca ortapedik yatağını aldık içine ve ozamandan beri gece kalkmaz oldu.
iyi mi oldu kötümü çözemedim,ben mama için kaldırınca ağlıyor
çok güzel tomy yıldızlı gecelerde sadece müzik mi var dönence tarzı değilmi
hay maşallah sayfayı açık brakıp ecrinle ilgilendim 4 sayfa ilerlemiş gerçi bende 12 den beri oynuyorum kızımla :)
şu sel görüntülerini hatırlatmayın arkadaşlar içim tuhaf oluyor.o kamyoncuların öldüğü yağmaların yaşandığı basın ekspres yolu bizim mahallenin çıkışında sayılır biz sitemizin içinde bişey yok diye o gün alışverişe gidecektik birde ne görelim can pazarı kurtarma ekipleri cesetleri çıkarıyor falan...rabbim bidaha yaşatmasın ama gökyzü yine kapkara oldu
kızlar ben bugün kabak ve havuç haşladım ama birazda un kavurdum bir zararı olur mu sizce 30 cc de içti oğluşum kararsız kaldım tuz atmadım içine
kızlar ben bugün kabak ve havuç haşladım ama birazda un kavurdum bir zararı olur mu sizce 30 cc de içti oğluşum kararsız kaldım tuz atmadım içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?