ben havuç suyuyla başladım ardından kabak pirinç haşlayıp verdim henüz adam gibi meyve yemedi sebzeyle başlayın meyve tadını alınca yemezler filan dedikleri için birde aynı şeyi 3 gün üstüste verdim bir yerde öyle okumuştum şimdi çorbayı bile içiyor kabak filanda yiyor inş.öylede devam eder.15 nisan doğumlu kerem kayram anne sütü ve arada mama veriyodum 15 gündüz arada meyve ve yoğurta başladım çorba hiç vermedim bir ara araştırdım bebişler semiyormuş nasıl yapıldığınıda tam bulamadım öylece kaldı
ben havuç suyuyla başladım ardından kabak pirinç haşlayıp verdim henüz adam gibi meyve yemedi sebzeyle başlayın meyve tadını alınca yemezler filan dedikleri için birde aynı şeyi 3 gün üstüste verdim bir yerde öyle okumuştum şimdi çorbayı bile içiyor kabak filanda yiyor inş.öylede devam eder.
ben daha olmadımm yaaa. çok oluyo diyorlar öylmii. Miktar olarak
kırmızı eğilmi hemen alayım armut verdim akşam ama tık yok gazıda fazla yoğurt yapıyor galiba daha vermesemmi
ben havuç suyuyla başladım ardından kabak pirinç haşlayıp verdim henüz adam gibi meyve yemedi sebzeyle başlayın meyve tadını alınca yemezler filan dedikleri için birde aynı şeyi 3 gün üstüste verdim bir yerde öyle okumuştum şimdi çorbayı bile içiyor kabak filanda yiyor inş.öylede devam eder.
adet kanaması evet yoğun
size oluyormu bilmiyormu adet olduğumda daha fazla açlık hissediyorum ben
arkadaşlar baby-gaga coma girdim yabancı anlamadım yardımcı olurmusunuz bende yükleyim
Baby Gaga: Birthday Tickers to Celebrate your Child! buraya tıkla orda bebeğinin doğumgününü falan seçarkadaşlar baby-gaga coma girdim yabancı anlamadım yardımcı olurmusunuz bende yükleyim
bende öleyim şuan ne yesem die düşünüyorum sürekliben var yaa, bu sefer krize girdim resmen. Oldugum günden beri elime tatlı ne gecerse yiyiorum kıtlıktan çıkmıs gibi. Kendimi tutamıyorum. 4,5 ayın iştahı bir sefere mi toplandı nedir bilmiyorum ama 3 gündür yediklerimi saysam agzınız acık kalır..
KIZLAR BUGUN DEMİR DAMLASINA BAŞLİCAMM FERRUM GÜNDE KAÇ DAMLA VERECEKTİK DR NİN DEDĞİNİ UNUTTUM ARAYA BAŞKA ŞEYLER KARIŞMIŞTII:ss
günaydın herkese!!
bir merhaba diyeyeim dedim.
ama hasta olan bebişler varmış üzüldüm.
kalbinin delik olması genellikle rastlanan bir durum.
daha çok küçük bence operasyona hiç gerek kalmaz.sakın üzülme şenaycım.
fizik tedavi sonuçlarıda genellikle başarılı oluyor.
erken farkedilmesi iyi olmuş
bide antibiyotik güzeli:))(croxilex)
neden büyükleri dinlediniz siz tatlım.niye dava açmadınız işin peşini bıraktınız.
hayati tehlikesi olan bir kesik olsaydı?allah korusun.
sen susarsan senden sonrakilerede zarar verir o dikkatsiz insanlar!!!
canım Allah korumuş sizi de ..benim de ameliyat olduğum gün hastanede bi bebeğin uanlışlıkla kesildiği dedikodusu yayıldı..ve bulunduğum yerin en iyi doktorlarından biri tarafından..tabi doktor kısmı bunu yalanlamıştı..ne dikkatsiz doktorlar var ya..biz onlara canımızı aprçamızı emanet ediyoruz..
croxilex canım yaa okurken tüylerim ürperdi... ayy ne dikkattsizlermiş. keşke bırakmasydın peşini ama şu an izinin olmaması güsel....
sultancım yok halıda takılmıyo çok güsel ilerliyo herşeyi süper de işte bel kısmını biras daa yüksek yapmalılar bence....
aysuncum biz hepsiburada dan sipariş verdik bi kaç ürünle beraber.. 57 sanırım...
cnm lilypie.comoraya gir. abb
baby child age var
onu tıkla
sonra seç nasıl olmasını istiyosan
snra next de ilerle
kızlar bugun demir damlasına başlicamm ferrum günde kaç damla verecektik dr nin dedğini unuttum araya başka şeyler karışmıştıı:ss
ne kaa kalabalığız.....sel konusunda uyarılar olmuş bizide evden arıyorlar.....
selam kızlar bende geldim
kırmızılar kervanına bende katıldım
ege gece üzerini ayaklarıyla çok açıyor uyku tulumu aldım harika bişey kadife baya kalın.
birde kaşıkla egeye bişey yedirmeye çalışırken burnunun içine kadar giriyor,elleriyle kaşığı tutmaya çalışıyor,püskürtüyor offf çok zıpır bu bebekler yaaa
bana hero bbyden numeler geldi
1 organic karışık meyveli kavonoz
1 paket sütlü bebe bisküvi(iyi geceler)
1 paket sütlü büskivili muzlu kahvaltı(110 gr)
kitap
canım bize dr. 5 damla verdi koruyucu dozda çünkü bizimkinin demir eksikliği çıkmadı çok şükür. Size test yapılmadıysa bence en düşük dozdan 5 damlayla baslayabilirsin sen de ya da ara dr. Unu soruver..
cnm lilypie.comoraya gir. abb
baby child age var
onu tıkla
sonra seç nasıl olmasını istiyosan
snra next de ilerle
canım bize dr. 5 damla verdi koruyucu dozda çünkü bizimkinin demir eksikliği çıkmadı çok şükür. Size test yapılmadıysa bence en düşük dozdan 5 damlayla baslayabilirsin sen de ya da ara dr. Unu soruver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?