havucu cezvede haşlayıp suyunumu verdin bende öyle başlayım bari
KIZLAR BUGUN DEMİR DAMLASINA BAŞLİCAMM FERRUM GÜNDE KAÇ DAMLA VERECEKTİK DR NİN DEDĞİNİ UNUTTUM ARAYA BAŞKA ŞEYLER KARIŞMIŞTII:ss
KIZLAR BUGUN DEMİR DAMLASINA BAŞLİCAMM FERRUM GÜNDE KAÇ DAMLA VERECEKTİK DR NİN DEDĞİNİ UNUTTUM ARAYA BAŞKA ŞEYLER KARIŞMIŞTII:ss
iki seçenek çıktı canım ne yapmalıyım şimdi back ve add to my lilpie
bzm dr 7 damla dedı
sanırım bebısın kılosuyla alakalı
bı yerde oyle okumustum yanlıs hatırlamıyorsam
her 1 kg 1damla
kendi evine yakın biryere taşınacaktı cnm sonuçta anadolu yakası bizim bu tarafta birşey olmadı avrupa yakasında oldu felaket bu tarafa gelecek mi bakalım inş. daha yağmazya aklıma geldi şirvan nereye taşıncaktı yaa sel falan oldu
şirvan hiç girmedi meraklandım şimdi
Forum signatures: UBBCode and BB Code altta burayı tıkla
sonra hemen altında
url ile başlayan bir kod var onu komple kopyala
gibi bişey çıkacak onu kopyala burda mesaj yazdığın yere yapıştır
her zaman çıkmasını istiyosan p
profil düzenlemeden kilo takip diye en altta bişey var oraya yapıştır.. tüm mesajlarda kendiliğinden çıkar..
sultancım şirvan ın yeni evi de yine kozyatağı göztepe taraflarındaydı sanırım anadolu da yani... endişe etme inş. bişiy yoktur. ben megül ü merak ediyom kaç gündür.......
sultancım şirvan ın yeni evi de yine kozyatağı göztepe taraflarındaydı sanırım anadolu da yani... endişe etme inş. bişiy yoktur. ben megül ü merak ediyom kaç gündür.......
kendi evine yakın biryere taşınacaktı cnm sonuçta anadolu yakası bizim bu tarafta birşey olmadı avrupa yakasında oldu felaket bu tarafa gelecek mi bakalım inş. daha yağmaz
kızlar selaaaaaaaaaammm sultanım da kızarmış hayırlı olsun ihihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?