• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlar altı buçuk da kalktık neymiş ela hnm oyun oynucakmış o saatte dedesiyle geziyolar şimdi bende keyfini çıkarıyorum yarın evime dönüyorum çünkü
Çok alıntı yaptım ama beceremedim telden aklımdakleri tazayım..
Ceyo cnm senn neden acı çektin epiduralle anlamadım orasını
Seher seninde zor olmuş üzüldüm bencede bu hem bünyeyle hem yapılan muameleyle alakalı..
sultan hayırlı olsun cnm kırmızıların gözün aydın
Şirvan hayırlı olsun seninde evin çok şükür bitmiş taşınma işi aklımdakiler bu kadar yeni gelenler de hoşgelmişler..

Telefon pazartesİ gÜnÜ baĞlanacak..
Ona gÖre İnternet ayarlanacak...

BÜyÜk bİr İhtİmalle haftaya aranızda olacaĞım...

Umaım herkes İyİdİr....
Şİmdİlİk benden bu kadar .....

Hepİnİzİ Çok Özledİm... GÖrÜŞmek Üzere

hoşgeldin cnm. en yakın zamnada arammızda olman dileğiyleezemuszemus

günaydınnnn. kimsecikler yok ama ben geldim yine sabah sabah burdayım...
gelenlere şimdiden hoşgeldiniz diyorum. tontişler uyandı mı onları da öpüyorum opuyorumnanaktan zemuszemus

epidurali çıkardılarmıı??
nasıl etkisini kaybetti benim epidural takılı durdu ne zamn istersem basıyodum belimden ağrı kesici geliyordu
hatta bi ara ağrım oldu hemşire baktı hayret hiç kullanmamışsın falan dedi

benimde elimdde iğne giriş aparatı gibi bişey vardı doğumdan sonra hep o kaldı hemşire belli aralıklarla gelip ağrı kesici yaptı o yüzden benim doğum mükemmmeldi eskiden sezeryanda da korkadım ama artık kork muyorum .. sadece sonda takulmasından korkarım artık ..bana uyuşmdan önce oda da taktılar 3 kişiylee:kızgın:

günaydınnnn. kimsecikler yok ama ben geldim yine sabah sabah burdayım...
gelenlere şimdiden hoşgeldiniz diyorum. tontişler uyandı mı onları da öpüyorum opuyorumnanaktan zemuszemus

günaydın cnm.
benim ontiş uyandıı
geceleri çok güzel uyurdu. şimdide uyuyor ama artık 1-2 saate bi uyanıyo yanayana yatıyoruzz beni tırmalıyo meme veriyorum yattık yerden hemen uyuyo emmeden emzik de alamadığından zorlanıyorum bi kaç gündür.. sabahta kalkıyoruz..
bakim bakalım dedim akşam fazla giremedim..

günaydın cnm.
benim ontiş uyandıı
geceleri çok güzel uyurdu. şimdide uyuyor ama artık 1-2 saate bi uyanıyo yanayana yatıyoruzz beni tırmalıyo meme veriyorum yattık yerden hemen uyuyo emmeden emzik de alamadığından zorlanıyorum bi kaç gündür.. sabahta kalkıyoruz..
bakim bakalım dedim akşam fazla giremedim..
o kadar iyi anlıyorum ki hayatım aynı durumdayız. kızım da uyumaz geceleri uyurdu önceden şimdi onuda yapmıyor. sabahın köründe de kalkıyoruz gündüzde allah anneannesine sabır versin 1 saat sallıyor sadece 10 dakika uyuyup kalkıyor. ya diş sıkıntısı sardı iyice yavrucuklarımızı ya da hava değişimi etkiliyor onları da. malum mevsim dönüyor. çalışmaya başlamadan önce dert değildi ama şimdi zor geliyor. ecinni gibi yaşıyorum uykusuz vs vs tıpkı delikafadulden ve -tatlicadiarzu- gibiyim....
ama gözümde yok kızımın canı sağolsun... yerimseniben

bu arada sen taktırmışsın ben taktırmadım bile sondayı :) normal doğumdu benimki bitince anestezi de almadım dikişler için hatta o kadar kızdırdı ki beni doktorum son muayeyi bile yaptırmadan kalktım çataldan. çünkü beni 10cmi beklemeden 8cm olunca aldılar doğuma. ve o kadar ıkındım ki gözümdeki ve cilt altındaki damarlarım çatladı. suratım kanamış gibi gözüküyordu. ben olmasam başka bir bayan olsa doğuramazdı dedim doktora. ama o pişkinliğe verdi :oklava:

çok geçmiş olsun cnm yaa. normal doğum çok zor geliyor bna hell olsun valla

yok be hayatımm inan bana o kadar zor değil. yani ben suni sancı ile doğurdum ve hep dışarıdan müdahele etmek durumunda kaldılar. yani suni sancı verdiler açılma yeterli olmadı. suyumu getirdiler açılma azdı. bu arada sürekli sancıyı arttırdılar falan falan. ama 1000 tane daha doğursam yine normal doğururum eğer bende ve bebeğimde sorun yoksa. çünkü kızımı gördüm ya her şey geçti ağrı sızı kalmadı. hem üstüne üstlük kızımın göbeğini bile kestim. neyse benim doğum hikayesi uzar sen bebişini uyut benim yerime de öp opuyorumnanaktan

günayydın fıstık nisan annelerii ve kuzuları..geçmişi okuyamadım bi tekmil verip kaçıcam..oğluşum bugün 2.kere anneannesinde yattı..ayy özlemişim evde öyle boş boş dolaşmayı..ama insan bi acayip oluyo yaa beşiği boş oyuncakları falan Allah göstermesin yokluğunu canımm benim gidipde seviyim oğlumu.. ya bide psikolojik mi nedir anlayamadım ikidir ohh ne güzel uyurum diyorum uyuyamıyorum monnişim yanımda değilken...

orhangazi alacahırka cnm kusura bakma bnm gece kuşuyla uğraştım gece 2 de sızdı kaldı bu sabah erken kaldırdım bakalım bu gece napıcak
günayydın fıstık nisan annelerii ve kuzuları..geçmişi okuyamadım bi tekmil verip kaçıcam..oğluşum bugün 2.kere anneannesinde yattı..ayy özlemişim evde öyle boş boş dolaşmayı..ama insan bi acayip oluyo yaa beşiği boş oyuncakları falan Allah göstermesin yokluğunu canımm benim gidipde seviyim oğlumu.. ya bide psikolojik mi nedir anlayamadım ikidir ohh ne güzel uyurum diyorum uyuyamıyorum monnişim yanımda değilken...

ayyy aynen bende demir yokken uyuyamıyoerum
yada o uyanıkken ben uyuyamam
neden annende kaldı umutcukkk

benimde elimdde iğne giriş aparatı gibi bişey vardı doğumdan sonra hep o kaldı hemşire belli aralıklarla gelip ağrı kesici yaptı o yüzden benim doğum mükemmmeldi eskiden sezeryanda da korkadım ama artık kork muyorum .. sadece sonda takulmasından korkarım artık ..bana uyuşmdan önce oda da taktılar 3 kişiylee:kızgın:
bana da sondayı bayıltmadan taktılar ve o anı bir daha yaşamak istemiyorum..hastanaye gittim nst ye girdim neye uğradığımı anlamadan sonda taktılar ardından hoop ameliyathaneye...ayılırken yarın saate yakın yardım edin lütfen diye bağırmışım..kendime gelmeye başladığımda canım o kadar yanıyordu ki..böyle bi ağrı olmaz diye düşünüyordum..kardeşim beni görünce ağlamış..eşim eyvah yandık demiş..hatta kardeşim kameraya çekmek istemiş beni eşimde tekrar o anları hatırlmamam için izin vermemiş..uyuşturucu da biraz geç etki etmişti sanıyorum ki..sezeryan benim için çok sancılı olduğundan kimseye tavsiye etmiyorum doğal olarak..ama bir dhaki de mecbur sezeryanla olacak ve bu sefer eşimin kuruntularını dinlemeyecek ve özel hastanede ameliyat olacağım..özellerde yeteri kadar donanaım olmayabilir dedi devlet hastanesinde doğum yaptım..aynı zamanda eşim üniversitede öğretim görevlisi..tıp fakültesi hastanesi araştıma hastanesidir çok test yaparlar diye orda da olmadım..artık akıllandımm..:)...
her şeye rağmen bebişimin o ilk görüntüsünü unutamıyorum..pembe beyaz bişey...değdi doğrusu..:)

bana da sondayı bayıltmadan taktılar ve o anı bir daha yaşamak istemiyorum..hastanaye gittim nst ye girdim neye uğradığımı anlamadan sonda taktılar ardından hoop ameliyathaneye...ayılırken yarın saate yakın yardım edin lütfen diye bağırmışım..kendime gelmeye başladığımda canım o kadar yanıyordu ki..böyle bi ağrı olmaz diye düşünüyordum..kardeşim beni görünce ağlamış..eşim eyvah yandık demiş..hatta kardeşim kameraya çekmek istemiş beni eşimde tekrar o anları hatırlmamam için izin vermemiş..uyuşturucu da biraz geç etki etmişti sanıyorum ki..sezeryan benim için çok sancılı olduğundan kimseye tavsiye etmiyorum doğal olarak..ama bir dhaki de mecbur sezeryanla olacak ve bu sefer eşimin kuruntularını dinlemeyecek ve özel hastanede ameliyat olacağım..özellerde yeteri kadar donanaım olmayabilir dedi devlet hastanesinde doğum yaptım..aynı zamanda eşim üniversitede öğretim görevlisi..tıp fakültesi hastanesi araştıma hastanesidir çok test yaparlar diye orda da olmadım..artık akıllandımm..:)...
her şeye rağmen bebişimin o ilk görüntüsünü unutamıyorum..pembe beyaz bişey...değdi doğrusu..:)

çok geçmiş olsun cnm
ben bodrumda özel bi hastanede yaptım ve diyorumki sezeryandan korkmama rağmen 2. yi mutlaka yapıcam ne sonda takıldığını biliorum ne ağrı ne sancı 2. doğumda bburaya gel cnm yerimseniben

herkese merhaba havalar serinleyince oğlum uyur diye düşündüm nerde uykusuz gecelere devem istanbul da durum nasıl dün okadar uyarı yapıldı umarım hiçbir şey yoktur

Ben de istiyorum da uyku tulumu almak,br alttan torba gibi olanlar var,bir de kozmonot tulum şeklinde,hangisi daha kullanışlı olur acaba,karar veremedim?

Ben de kaşığa damlatıyorum,ve meyve vermeden önce veriyorum,meyveyi yedikçe ağzı da temizleniyor,çünkü dudaklarını silsem de ağzı lekeli oluyor ve bulduğu herşeyi ağzına götürdüğü için onlar da lekelenebilir,bu şekilde verince leke olmuyor bir yer.

alttan toba gibi olanlar daha rahat canım.

ben de meyve vermeden önce veriyorum. bu arada gecen gün arada nasıl olduysa ayagını agzına soktu altının patiği leke oldu, ama sabah yıkadım camasırlarını, çıkmış.

Bir de birşey soracağım,Bebelac tan numunelerle birlikte kitapçık da gelmişti ya,bizimkinde ilk sayfasında önsöz yazan yerde Hoşgeldin Miray,Bu Miray a hediyedir,falan yazıyor,sizinkilerde ne yazıyor acaba?Tesadüf mü olmuş,yoksa isme özel mi göndermişler diye merak ettim?

tesadüf canım :)

tekrar merhaba nisan anneleri diğer konulara yorumlarda bulundum fakat burada kendimi tanıtayım ben ege beyin annesi ebru hamileliğim çok ağır geçti doğumdan sonra da egeyle ilgilenmekten fırsat bulamadım gerçi hala çok ilgi istiyor fakat metebolizmam alıştı sanırım :)))bundan sonra daha sık yazışırız bende sizlerle tecrübelerimi paylaşırım benim birde 13 yaşında kızım var ismi ece çok ara verdim fakat ii oldu özlemişim minicik elleri:))))

hoşgeldin aramıza..

Bebeği reddetme bazı anneannelerde de çok oluyomuş biliyor musunuz,doğum zor geçerse ,benim kızımı üzdü acı şektirdi deyip anneanne bebeği sevmiyormuş flan,hele ki damatı hiç sevmiyor,eşimin arkadaşının eşi doğum yaparken makatında yırtılma mı ne olmuş, kızın annesiyle konuştum da sürekli babayı ve bebeği suçluyordu.Oysa ki kadın sancıları 5 dk ya indiği halde gitmemiş hastaneye,işin aciliyetini söylememiş kocasına falan..sonunda hastaneye gittiklerinde bebek kakasını yemiş,çok zor bir doğum olmuş.Anneannenin damata bakışını görmeliydiniz.

allah allah bebegin damadın ne sucu var. bunlarda bir garip..

yok be hayatımm inan bana o kadar zor değil. yani ben suni sancı ile doğurdum ve hep dışarıdan müdahele etmek durumunda kaldılar. yani suni sancı verdiler açılma yeterli olmadı. suyumu getirdiler açılma azdı. bu arada sürekli sancıyı arttırdılar falan falan. ama 1000 tane daha doğursam yine normal doğururum eğer bende ve bebeğimde sorun yoksa. çünkü kızımı gördüm ya her şey geçti ağrı sızı kalmadı. hem üstüne üstlük kızımın göbeğini bile kestim. neyse benim doğum hikayesi uzar sen bebişini uyut benim yerime de öp opuyorumnanaktan

benim de 1 cm. açılmam vardı, suni sancı basladık. 7 saat sonunda hala 1 cm.di. doktorum suyumu patlattı, eliyle bayagı bir müdahale etti falan ama nafile. nst de 125 leri falan gördüm ama ne acıldı ne de bebek asagı indi. normal dogum çok istiyordum ama mecburen sezeryan oldum. spinal anestezi ile oldum. çok rahattı. bebek dogduktan 10 saat sonra falan hafif agrım basladı, onda da voltaren vurdular zaten 12 saat etkisi sürüyor. rahattı yani de kalkıp yürümesi bir felaketti allahım inleye inleye kalktım 2-3 kişi yardım etti. bu arada bana sonda takılmadı.söylemiştim daha önce de.

namem kızının göbegini kesmişsin ya, valla çok kıskandım seni şimdi..

günaydın anecikler ve bebişlerii...
bi kaç sayfam var okunacak sonra biras sizle olcam ve dışarı çıkcam yağmur olmazsa.... sonra da temizlik... YARIN ANNEM GELıYOOOOOOOOOOOO yaşasınnn.. canım anammmmm...

kızlar benimde doğumum çok kolaydı sonda yok acı yok sadece ilk hareketlerinde oluyo tabi bende dr ve gittiğim hastaneyi tavsiye ederim izmirde herkese..
Namem bende çok kıskandım cnm kendin mi kestin ya bende eşime gir kes demiştim ama alelacele girince doğuma olmamıştı..
ıpek senin bebiş ayağını ağzına sokuyo benim ela göbek yağlarından ilk kez dün ayağına ulaşıp tuttu bi sevindim ki heheh..

gedacım gözünaydın cnm bende şu an annemdeyim süper bişii ama annenin kendi evine gelmesi daha süper bişii ne mutlu sana..

Back
X