bu hafta okuldada canım çok sıkıldı bizm okulun ş...siz müdürü yüzünden kaç gün ağladım seminer döneminde okula gidiyoruz ya şimdilik cerene annem bakıyo evde bişeyden laf açıldı müdüre dedimki ben bu yıl 4.sınıf okutucam ve 10 saat branş dersinde barns öğrt.gelicek o dersleri son saatlere koyalımda erken eve gideyim dedim o nededi biliyımusunuz sen boş derslerde okulda durcan eve gitmek yasak öğt süt izni olmaz tam gün memurlarına var o dedi nasıl yani benim dersim olmayacak ve boş boş okulda oturcam allahım düşündğkçe çıldırası geliyo çok pislik bi adam şikayette etsem o herseyi kılıfına uyduruyo bişey yapamıyorum
bursasu adınızı nasıl kırmızı yaptıız ebnde istiom bananeeee kerem şantiye çok güldüm çok zekice bende ceren şantim desem olurmu:)
urfa yok ama vanda oturan var ve bir çok kez urfadan geçtimdegezdimde oraları ve inanılmaz güzel hiç korkma burdaki tek sıkıntı memleketlerimize olan uzaklıklar özellikle diyarbakır ve ardından urfa doğuda inanılmaz gelişmiş yerler siteler marketler alış veriş merkezleri sinemalar herşey var ben ankarada büyüyen biri olarak urfayı çok beğendim kültür farkı var ama özellikle dışardan gelen biz yabancılara çok iyi davranıyorlar gözünde urfa diye büyütme inan eğer merkezde olucaksanız zorlanmazsın bence ALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN CANIM
kıskanırımmm
bende eren şantı derım
hahaha
kerem-ceren-erenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne gıcıkmıs adama bak yaa
uyduramaz belkı sen sıkayet et cnm. ne demek sut ıznı olmaz
olmasa bıle boş boş otutturmaktansa gıt der ınsan.
vıcdansızzzzzzzzz mudurklava: klava:
slm herkese bugun ancak busaatte gırebıldım
sabhatann berı temızlkk yapıorum yoruldummmmmmmm
kahve ıcmek ıstıyorım isteyen varmı ?:içelim:
bursasu adınızı nasıl kırmızı yaptıız ebnde istiom bananeeee kerem şantiye çok güldüm çok zekice bende ceren şantim desem olurmu:)
pro kart istiyosun cnm öyle oluyo ayrıntılar forumun ana sayfasındaki ilk konulara bakabilirsin
krem şantiden babasının aklına geldi benimde çok hoşuma gitti
kızlar bebıslere kasıkla verdıgınz mamlardan ne kadar verıyorsunuz
bızımkı bugun 70 ml suyla yapılmıs mamanın yarısndn fazlasını yedı
cok gelırmı kı
münevverin katili pislik yakalanmış benneyaptımki
evet cg yakalanmış bende facede gördüm inş doğrudurd artık kutrtuluruz şu münevver heberlerinden bu arada herkeşlere merhabalarrr
urfa yok ama vanda oturan var ve bir çok kez urfadan geçtimdegezdimde oraları ve inanılmaz güzel hiç korkma burdaki tek sıkıntı memleketlerimize olan uzaklıklar özellikle diyarbakır ve ardından urfa doğuda inanılmaz gelişmiş yerler siteler marketler alış veriş merkezleri sinemalar herşey var ben ankarada büyüyen biri olarak urfayı çok beğendim kültür farkı var ama özellikle dışardan gelen biz yabancılara çok iyi davranıyorlar gözünde urfa diye büyütme inan eğer merkezde olucaksanız zorlanmazsın bence ALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN CANIM
dimi bendede bi umut o kaldı boş otururen hadi git der belki kendi öğrencilerden 50 tl kayıt arası alınca bşey olmuyo ama pislik adam
cok gelırmı kı
bende bugün milupanın numunelerinde yaptım sütlü pirinçli 20 gram zaten 100cc suya yaptım ben çok koyu olmasın die azıcık bıraktı çok gelmez canım afiyet olsun eren beye
bu arad birazdan burda hava patlıcak gök gürlemeye başladı
dijitürk gitti
karanlık bastı ayyy tırstımm
cok gelırmı kı
bursasu z.beyaz da pek yakısmıs imzana :))))
kızlar bende bugün numulerden sütlü pirinçliyi yaptım 80 cc sudan ancak bayağı koyu oldu ama afiyetle yedi çağan hepsinide bitirdi.. ilk defa kaşık maması verdim. bidaha yapınca 20 gr için 100 falan koyarımm.
tam bir öğün olması için ne kadar mama ne kadar su koyuluyo kızlar.. bu numuneler bir öğünlük mü yoksa yarım öğünlükmüü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?