2009 Nisan Anneleri buraya

bursasu adınızı nasıl kırmızı yaptıız ebnde istiom bananeeee kerem şantiye çok güldüm çok zekice bende ceren şantim desem olurmu:)

ne gıcıkmıs adama bak yaa
uyduramaz belkı sen sıkayet et cnm. ne demek sut ıznı olmaz
olmasa bıle boş boş otutturmaktansa gıt der ınsan.
vıcdansızzzzzzzzz mudurklava:klava:

vanda çok güzel diye duydum özellikle muradiye şelalesi

ne gıcıkmıs adama bak yaa
uyduramaz belkı sen sıkayet et cnm. ne demek sut ıznı olmaz
olmasa bıle boş boş otutturmaktansa gıt der ınsan.
vıcdansızzzzzzzzz mudurklava:klava:

dimi bendede bi umut o kaldı boş otururen hadi git der belki kendi öğrencilerden 50 tl kayıt arası alınca bşey olmuyo ama pislik adam

bursasu adınızı nasıl kırmızı yaptıız ebnde istiom bananeeee kerem şantiye çok güldüm çok zekice bende ceren şantim desem olurmu:)

pro kart istiyosun cnm öyle oluyo ayrıntılar forumun ana sayfasındaki ilk konulara bakabilirsin

krem şantiden babasının aklına geldi benimde çok hoşuma gitti

pro kart istiyosun cnm öyle oluyo ayrıntılar forumun ana sayfasındaki ilk konulara bakabilirsin

krem şantiden babasının aklına geldi benimde çok hoşuma gitti

ooo uzun işmişben beceremem o zaman
yinede bakarım bi ara kerem şantinin annesiiiiiiiii

kızlar bebıslere kasıkla verdıgınz mamlardan ne kadar verıyorsunuz
bızımkı bugun 70 ml suyla yapılmıs mamanın yarısndn fazlasını yedı
cok gelırmı kı

cok gelırmı kı

bende bugün milupanın numunelerinde yaptım sütlü pirinçli 20 gram zaten 100cc suya yaptım ben çok koyu olmasın die azıcık bıraktı çok gelmez canım afiyet olsun eren beye

bu arad birazdan burda hava patlıcak gök gürlemeye başladı
dijitürk gitti
karanlık bastı ayyy tırstımm

münevverin katili pislik yakalanmış benneyaptımki

evet cg yakalanmış bende facede gördüm inş doğrudurd artık kutrtuluruz şu münevver heberlerinden bu arada herkeşlere merhabalarrr

yakalanmamıs ne yazık ki kızlar açıklama yapılmış, yalanlamıslar (

canım çok şaşırdım urfa yı begenmene... bana çok uzak bir yer yasam tarzı olarak...

dimi bendede bi umut o kaldı boş otururen hadi git der belki kendi öğrencilerden 50 tl kayıt arası alınca bşey olmuyo ama pislik adam

çok şerefsiz ve acımasızmıs gerçekten.. bence sen de onun kayıt parası adı altında aldıgı paraları gizli kamera ile görüntüle. sonra da şikayet et derim.. ya da sen zahmet etme, haber programlarından birine telefon ac, onlar gelip çekerler gizli kamera ile..

cok gelırmı kı

canım ben dolu bir tatlı kasıgından yapıp veriyorum. üstüne de emiyor yine.

bende gelen numunelerden yaptım kaydirigubbakcemile3
en son saat 2 de emmıstı
emzırmeye calıstım emmedı bende mamadan verım dedım
yedı yavrucummm

korkma hemserımm aslan gıbın kerem santı var yanında

elavvinya bende bu sene 4. sınıfı okutacam aksi gibi hem beden hem müzik öğretmenimiz gittii. yani bu derslere de büyük iht,mal brn gircem..

bi de çok üzgünüm ama cuma günü bedne soruşturdum kimisi öğretmen süt izni yok diyor kizisi ise arkadaşım kullnadı biliyorum diyor..

ama ben stajyerlik kursundayken hamile bayyan vardı o sormuştu süt izni ni. müfettiş sadece memmurlara var öğretmen yarım gün olduğu için yok demişti ...inşallah vardır.. bizim arkadaş 6 senen önce kullanmış öğretmen arkadaş..

kızlar bende bugün numulerden sütlü pirinçliyi yaptım 80 cc sudan ancak bayağı koyu oldu ama afiyetle yedi çağan hepsinide bitirdi.. ilk defa kaşık maması verdim. bidaha yapınca 20 gr için 100 falan koyarımm.

tam bir öğün olması için ne kadar mama ne kadar su koyuluyo kızlar.. bu numuneler bir öğünlük mü yoksa yarım öğünlükmüü??

canım bizde günde 1 öğün ondan veriyoruz ben üzerinde yazan ölçüye göre kolay ölçü yaptım yarım çay bardaği suya 1 yemek kaşığı tam normal oluyo ilk o kadar verdik sonra daha fazla istemeye başlayınca 2 kat ölçüye çıkardık bayılıyo sütlü pirinçliye biberon emmiyo zaten ben de fazla üstelenmedim kaşıkla veriom herseyi
tam öğün olması için 1 çay bard ve 2 silme yemek kaşığı mama tam ölçü diye biliyorum ben

selam kızlar Ben yine kayınvaliedeyim evde net bağlı olmadığı için buraya gelince bakabiliyorum size GEÇMİŞE PEK BAKAMADIM ŞENAYCIMMM ZEYNEP İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM YA İNŞALLAH MÜDAHALEYE GEREK KALMADAN KENDİLİĞİNDEN İYİLEŞİR SAKIN UMUDUNU YİTİRME ARKADAŞIM CANIM ARKADAŞIM SAKIN KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNME HEP İYİ OLACAK DE KALDI Kİ EMİN OL KENDİLİĞİNDEN İYİLEŞEN ÇOK BEBEK TANIYORUM kızlar ben ancak 1 ay sonra aranızda olucam tam olarak ara ara girerim yine !! ... diğer hasta olan bebişlere allahtan acil şifalar diliyorum geçmişi okuyamadığım için neler oldu bilmiyorum. Bu arada oğluma sebze çorbaları ve meyvelere başladık ama bi mamadan yoğurt yapmayı beceremedim tarif edildiği gibi yapıyorum ama olmuyor bu işin sırrı ne benmi çok beceriksizim yaa ...klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…