2009 Nisan Anneleri buraya

hiç uykum yok ama bi yatmayı deniycem..uyumam lazım sıpa bi kaç gündür erken kalkıyo benimde şaftım kayıyo..ii geceler..

offffff kızlar yaa zeynebi biraz önce yatırdm 4 de geri kalkacaktım yatmayım iice sersem olur dedim biraz takılıyım buralarda tek başıma
zeynebin huyu çok degişti iftarsan sonra hiç uymuyo yerine yatırıyorum arkamaı dönüyorum viyak viyak ötüyoo yaa bu durum sinirlerimi çok bozuyooooooooo

kızlar bu arada dün hastalanmam gerkiyodu (regli) ama olmadım her ay 5 gün öne geliyodu düzenli i şekilde bu sefer aksadı umarım düşündgm gibi degildr
ilk hamileligimdede turşudan tiksin miştim gecen turşu kurduk burnuma igrenç kokuyoo ve devmlı uyyasım var umarım psikolojk bişeydr 2 gündr acayip bi şekilde canm tatalı çikolata istiyo yaklaşık 1 ayı geçmişti hayatımdan çıkarmştım aburcuburu ama felaket istiyoo canmmm

umarım hepsini kendim uyduruyorumdrrrrr
umarım geçikme olur aksama olur düşündgm gibi olmzzz

öncelikle hasta bebeklerimize geçmiş olsum
su demır ılacına bız başlamadık daha bakalım bızde ne etkı yaratacak
pazar falan ama dolmuş gene buraları maşallah
evıme geldim sonunda annemlerden ama benım kız banna kafayı tozuttrucak mama yememe konnusundakı ısrarından bu gun hıç yemek istemıyo az önce gene denedim resmen tapınıyo yememek için
aman nagıhancım inşallah duşunduğun gıbı çıkmaz canım

herkese günaydınn!!
geçmişe bi bakayım neler kaynatılmış ben yokken:))

iyi haftalar..
bayrama çok az kaldı:)))

herkese gunaydınnn
dun gırememıstım allahtan fazla gevezelık yapmamıssınızda okudum gecmısı azdı.

maşallah cnm kuzuna ne guzel kılo alıyor oyle. gunde kac kez emıo.

ay birden doldu topik
ben uyku tulumu almak istiyorum da bir bilginiz var mı?

bende ıstıyorum ya kullanan varmı

Ya aslında misafir dert değil de,haber verip de yarım saat gelince kötü oluyor,çünkü malum ev hali,çocuk ,bir de üstüne Ramazan,daha ben yemeğimi yememiştim,kızım durmayınca onunla ilgilenmekten.

aç kaldın desene cnm ya. hep oyle oluo tam yemek yıyecek oluoruz uyanıyorlar yada bırı gelıo. bazen her taraf her tarafta kucuk beyın oyuncakları vs tam uyuyo ortalıgı topluyorum.kımsecık yok sıpa uyanıp yıne her yerı dagıttıgımızda cat kapı bırı gelır.
gorende dıyecek kı anaa ne dagınık ev :bbo:

ellerınıe saglık gecmıs olsun darısı basıma
mutfak bana bakıo bende ona kaydirigubbakcemile3

ay kızlar çok canım sıkıldı benim ortanca oğluşum heryeri kabardı kaşınıodu bnayo ettirdim geçmedi babasıda dr götürdü şimdi neden olmuştur ki öffffff yediği bişimi dokundu acaba

gecmıs olsun ugly önemlı bısı degıldır umarım

aboww delırecek genc yasta
allah kolaylık versın

bı yerımı aagrıyo acaba nagıhan
dıs falan olabılır.( herseyı dıse baglar olduk kaydirigubbakcemile3 )
sakın ol vıyakladıkca onu ne kadar bekledıgını ıstedıgı duzun ıyı gelıyo sınırlere

bu duruma ne desemkı
zeynep dahakucuk yaa.
inşallah olursun da dusundugun gıbı degıldır

bu arada erenın uykusu duzelıyor galıba
hemde kendı kendıne
2-3 gun ugrastım banamısın demedı cocuk
kendı kendıne uykusunu duzene soktu
bu sabah 7 de kalktık 8,5 ta yıne uyudu 9 da kalkar.
gecede en gec 11 gıbı uyuyo bu ara
MAŞALLAH DIYIN KIZLAR
bu duzenı ıstıyorduk nazar degerse yandık yıne

günaydınlar.....
maşallah eren'e benim oğlanın düzende öyle ama gece çok kalkıyor 2 de 4 de 5 ten sonra da yarım saat veya saatte bir 7 de de tam kalkış her gece dua ediyorum ne zaman tamamen yatacak diye...

herkese günaydın
benim kızımın uyku düzeni bozuldu sanırım kızım geceleri hiç uyanmazdı saat en geç 12 de yatar sabah 7 7.30 da kalkardı ama 2 gündür gece 4 e kadar uyumuyor perişan etti bizi sersem gibi geldim işe bugün
nasıl geçer bugün ....
herkese iyi haftalar daha şimdiden cumayı bekler oldum :)

çok zor ya gündüz kim bakıyor eğer çok uyutuyorlarsa gece ondan uykusu gelmemiş olabilir, rica etsen akşama yatırmasalar o halle işe gitmek çok zor çünkü....

günaydın herkese... cuma günü kızımı kontrole götürdük orta kulak iltihabı olmuş baslangç ama 2tane damla ve antibiyotik verdi doktor yarın tekrar kontrolu var.. 2gündür kizim okadar çok agliyor ki anlatamam uyumak istemiyor. yatmak istemiyor... son ses ağlıyor...
böyle bisi ysamıs olan var mı paylasırsanız sevinirim

çok zor ya gündüz kim bakıyor eğer çok uyutuyorlarsa gece ondan uykusu gelmemiş olabilir, rica etsen akşama yatırmasalar o halle işe gitmek çok zor çünkü....

allah kolylık versin çok zor ..ağlıyomu peki..
bende aynen sersem gibiyim ev berbt camasır yıkadım heryer camasir.. durmadı ki kizim.. insallah sagliklari yerinde olsunda raziyim yorulmaya...
sersem gibiyim ve elim ayağım tutmuyor yorgunluktan

benimkide geceleri uyanıp emmeye başladı.
haftasonu zaten durmadan beni emdi..
kafayı yedi herhalde:)))
eski günleri aklına geldi..
şaka maka göğüslerim acıdı yani...

cnm geçmiş olsun hemencene geçer umarım, annem bana hergün kulak memesinin arkasını ovala kulağında iltihap varsa ağlar demişti arada yapıyorum ama malum havalar artık hasta olmaya başlarlar, küçük hastalıklarla atlatırız inş.bu kışı seneye kocaman olacaklar nede olsa

çok sağol canım insallah. hasta olmaması için gözüm gibi dikkat ediyorum ama işte.. 2haftadır işe basladim zaten huyu da değiştii. ne bileyim. adapte de olamıyor sanırım..

ay kızlar çok canım sıkıldı benim ortanca oğluşum heryeri kabardı kaşınıodu bnayo ettirdim geçmedi babasıda dr götürdü şimdi neden olmuştur ki öffffff yediği bişimi dokundu acaba

evet 5 yaşında dr bulabilir inşllah

canım geçmiş olsun. farklı bir şey yedi mi dün peki? ya da fazla şeker, çikolata falan yediyse ondan da olabilir belki.. haberini bekliyoruz.

yok canım yaa, insan adet dönemi öncesinde de aynı tepkileri veriyor bazen.. sen yine de tedbiri elden bırakma, bir test yap tabii..

gecmiş olsun canım. çok agrı yapar orta kulak iltihabı. allahtan baslangıcmıs, önünü alırsanız fazla cektirmeden gecer..

günaydın hatın gızlar...hasta bebelere sağlık sıhhat diliyorum anneciklere sabır ve güzellik...yeni bir hafta ama güzel olmasını umuyorum malum bayram haftası ve bebeklerimizin ilk bayramı.....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…