2009 Nisan Anneleri buraya

KULAKTA SIVI BİRİKMESİ VE KULAK TÜPÜ (SSS) @ www.seciltotan.com

burdan tüp ve ameliyatla ilgili bilgişer okuyabilirsin canım.

canım seninle daha detaylı yazışacam fakat çok acıktım kahvaltı yapayım benim bebiş yeni uyuuda kızımı okuldan alıcam biraz hızlı olmam gerek

çok teşekkür ederim canım sağol....

günaydın kızlar..
inanmıyorum allah kolaylık versin ben 13 aylık bebeğim varken sonuna kadar korunurdum herhalde..
maşallah :))

bizde yine gazlı bi gece geçirdik yine soğuk aldı herhalde ama napayım ya çocuk dışarı çıktığı an çok mutlu oluyo susuyo hemen o kadar da giydirdim
kızlar bu arada ben gece 2 kere kalkmalı olmak üzere 6-7 saat uyuyorum gayet iyi değil mi ama hep uykuluyum hala yaa ve 3-4 haftadır bööle havalardandır dedim bu da çok uzun sürdü hep yatmak istiyorum -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar hepinize hayırlı bir hafta diliyorum UGLY canım geçmiş olsun ateş yoksa büyük ihtimal alerjidir diye düşünüyorum

allah kolaylık versin kafayı üşütür herhal

geçmiş olsun canım benim oglum daha 15 günlükken olmuştu anntibiyot alerji yapabilir diye 1gece hastanede yattık ama şimdi bişeyi yok inşallaah iyleşir bebişin

sağol canım inşallah... aklım hep onda... isteyim şuan...
annemi aradım ön iki dişi kabarmış dişi yakın çıkması dedi.. Allah yardımcımız olsun önce bebişlerimizin tabiii...
ay kıyamam yavruma nisan bebekleri de erken diş çıkaracak sanırım bakalım bizimkiler ne zaman gelecek

offf kızlar sayfann devamını okuyamıyorum yaaaaa açılmıyo sayfa okudugum kadaryla
kızlar inşşş başka sebbten gecikmiştir hiç bi belirti yok ama

tugbacım sevndm uykusunn düzelmesine bu arda benm sıpa çoştuuu
dün saat 5 te yattm inanırmısnz zatn 3 te yatrmştm 1 saat sonra geri kalkacaktm yatmadım yemegi hazırlyım dedim yedik içtik neyse zeynep geri uyandı allahtan fazla uyanık durmadı yattı 9.30 geri kalktı 10 geri uyudu biraz önce sesi geldiiiiiiiiii uyandı sıpaaa

kızlar belki şok olcaksınız ama dün böle gezinirken bi arkadaşın çoçugu 6 aylıkken konuşmş resmen yaniiii şimdi oglan1.5 yaşındaymş zehir gibi sanırım sayı saymayı falan hepsini biliyomş
kızlar karanlıkta oturuyodm bi baktım 6 aylık bebek konuşnca evin tüm ışıklarını yattm korktum valla kaydirigubbakcemile3

ben bu orta kulak iltihabını çektim o zamn ortaokula gidiyodm hiç unutmam böle bi agrı olamaz ya diş yannda haltetsn sabahlara kadar uyumazdm
hatta artık iice agrıdı dayanamadım yemeniyi aldım başıma doladım kullakta içinde iice sıktım o zamn agrımıyo diye kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar...

en sonunda okulda internet problemim düzeldi...bir yığın misafiri de ağırladım ve gönderdim...en sonunda çok şükür çekirdek aile olarak kalabildirk...

Nasılsınız.....bebişler iyiler mi....opuyorumnanaktan

Bismillah...o ne öyle ya....bazen bahar ağlarken sanki annee diye ağlıyor gibi geliyor kafamçokkarıştı ama yok yani o çocuk dahi falandır herhalde beyni fazla gelişmiş...maşallah

Bismillah...o ne öyle ya....bazen bahar ağlarken sanki annee diye ağlıyor gibi geliyor kafamçokkarıştı ama yok yani o çocuk dahi falandır herhalde beyni fazla gelişmiş...maşallah

yani canım aglarken banada anne diyomş gibi geliyo ama direk hiç sölemediii
benm ablamn kızı 7 aylıkkn konuştu ama bunu biliyorum en azından

maşallah 6 aylık bebe konuşurmu be üstün zekalıdır o
benım kızım yenı huy edindi ayakta sallayarak değil eşiktede değil yerde kendını bı saağa bı sola döndüre döndüre uyucakmış ayakta uyutamadım beşiktede uyumadı yerde öyle uyudu

esenn geçmiş olsun canım ...hem diş hem kulak yavru nasıl huysuzdur...diş sancısını ben 2 haftadır çekiyorum valla artık paranoyak oldum çıktı yok ucunu gördüm dişin diye ama diş miş yok...

ama kulak meselesine dikkat et...acil şifalar...

sıpala valla hergn bi çeşit huy belliyolar yaaaaa kaydirigubbakcemile2

kızlar yatş şeklinden dolayı kafasnn arkası düzleşn ve kulaklarnn uç kısmları öne dogru kıvrık olan bebişlermz varmı benm sıpa gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…