kesinlikle yok hatta biz eşimle bazen ece den gizili konuşalım diyoruz sesizce yan odadan duyup geliyor:)))) sadece önemli olan bundan sonra senin bebişine daha özenli davranmak gerek evet soğuk havalarda mutlaka kulaklar kapanacak kulaklara su kaçmayacak bu çok dada önemli dikkat edersen bişeyciği kalmaz bebişinin bir de emzirirken yahut yedirrirken pozisyonu biraz kafa yukarda olmalı
KULAKTA SIVI BİRİKMESİ VE KULAK TÜPÜ (SSS) @ www.seciltotan.com
burdan tüp ve ameliyatla ilgili bilgişer okuyabilirsin canım.
canım seninle daha detaylı yazışacam fakat çok acıktım kahvaltı yapayım benim bebiş yeni uyuuda kızımı okuldan alıcam biraz hızlı olmam gerek
inanmıyorum allah kolaylık versin ben 13 aylık bebeğim varken sonuna kadar korunurdum herhalde..kızlar ya benim bi kuzen var.ne diyim bilemiyorum..aklıma geldikçe üzülüyorum valla onun için..
daha 22 yaşında aynı lisede okuduk o ünv devam etmedi..evlendi..4 yaşında bi kzı var o kadar yaramaz ki anlatamam..13 aylık bi oğlu var çok mızmız bi çocuk..ve 7 aylık hamile ne yapıcak düşünemiyorum bile..
maşallah :))bu arada erenın uykusu duzelıyor galıba
hemde kendı kendıne
2-3 gun ugrastım banamısın demedı cocuk
kendı kendıne uykusunu duzene soktu
bu sabah 7 de kalktık 8,5 ta yıne uyudu 9 da kalkar.
gecede en gec 11 gıbı uyuyo bu ara
MAŞALLAH DIYIN KIZLAR
bu duzenı ıstıyorduk nazar degerse yandık yıne
esen çok geçmiş olsun bu arada umarım hemen iyileşir bebeğin..
allah kolaylık versin kafayı üşütür herhalkızlar ya benim bi kuzen var.ne diyim bilemiyorum..aklıma geldikçe üzülüyorum valla onun için..
daha 22 yaşında aynı lisede okuduk o ünv devam etmedi..evlendi..4 yaşında bi kzı var o kadar yaramaz ki anlatamam..13 aylık bi oğlu var çok mızmız bi çocuk..ve 7 aylık hamile ne yapıcak düşünemiyorum bile..
günaydın herkese... cuma günü kızımı kontrole götürdük orta kulak iltihabı olmuş baslangç ama 2tane damla ve antibiyotik verdi doktor yarın tekrar kontrolu var.. 2gündür kizim okadar çok agliyor ki anlatamam uyumak istemiyor. yatmak istemiyor... son ses ağlıyor...
böyle bisi ysamıs olan var mı paylasırsanız sevinirim
ay kıyamam yavruma nisan bebekleri de erken diş çıkaracak sanırım bakalım bizimkiler ne zaman geleceksağol canım inşallah... aklım hep onda... isteyim şuan...
annemi aradım ön iki dişi kabarmış dişi yakın çıkması dedi.. Allah yardımcımız olsun önce bebişlerimizin tabiii...
kızlar belki şok olcaksınız ama dün böle gezinirken bi arkadaşın çoçugu 6 aylıkken konuşmş resmen yaniiii şimdi oglan1.5 yaşındaymş zehir gibi sanırım sayı saymayı falan hepsini biliyomş
kızlar karanlıkta oturuyodm bi baktım 6 aylık bebek konuşnca evin tüm ışıklarını yattm korktum valla kaydirigubbakcemile3
Bismillah...o ne öyle ya....bazen bahar ağlarken sanki annee diye ağlıyor gibi geliyor kafamçokkarıştı ama yok yani o çocuk dahi falandır herhalde beyni fazla gelişmiş...maşallah
maşallah 6 aylık bebe konuşurmu be üstün zekalıdır o
benım kızım yenı huy edindi ayakta sallayarak değil eşiktede değil yerde kendını bı saağa bı sola döndüre döndüre uyucakmış ayakta uyutamadım beşiktede uyumadı yerde öyle uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?