2009 Nisan Anneleri buraya

evet çocuk dr bakırköydevlet has başhekimi ama tabi genelde kullanılıo birşey olmaz inşallah zaten bitmiş keşke demeseydim içine kurt düşürdüm ama bilgin olsun istedim canım kusura bakma

Allah korusun tabi canim senin söylediğin iyi oldu çok sağol... iyiki dedin insallah bişi olmaz

kızlar bi yerden alıntı yaptımm

ARKADASLAR MERHABA
ZAYIFLAMAYA BASLADIM VE MUTLULUGUMU SıZıNLE PAYLASMAK ıSTEDıM Bı ARKADASIN ZAYIFLAMAK ıSTEDıGı BASLIGINA YAZDIGIM YORUMU KOPYALAYIP BURAYA YAPISTIRYORUM BELKı SıZEDE FAYDASI OLUR ıNSALLAH OLUR YANı
bende 30 yasında 160 boyunda 77 kiloydum ne dietlere basaldım 2.günü bırakmak zorunda kaldım bazen irademe yenildim cogu zaman tansiyonum düştü bıraktım sonuca erdiremedim bi ara zayfılama ilaçları kullandım 9*10 kilo verdim 1 ayda öbür ay 12*13 kilo alarak geri aldım üstelikde aylarca 1 kilo vermedim o ilaçlar yüzünden sonra baktım olmuyor gittim eve kosu bandı aldım ilk günler ilk haftalar günde 3*5 km kosuyodum sonra onuda bıraktım uzun vadede işe yarıyor diye sonra gittim şu titreşimli kocaman aletler varya üstüne cıkıyosun titreşim vererek zayıflatıyo onu aldım ama genede oda cok pahalıydı bir dönem onuda denedim gene oda işe yaramadı delirecektim artık 160 boya 77 kiloyla resmen depresyona girecektim artık bu kilolar yüzünden dietleri basamaradım pahalı aletler aldım uzun süre kullanamadım sıkıldım ben hızlı kilo verdiren ama saglıgımı bozmayan bi çözüm istiyorum ya dedim ben artık böyle şişman şişman kalcam sanırım sonra bi büyük alısveriş merkezinin marketine girdik annemle mutfak alısverişi yapmak için bi baktım orda bi kalabalık var şu hani twist stipper lar varya hani oldugun yerde cıkıyosun üstüne adım atıyosun yaylı falan onu alıyo millet kampanyadaymıs 49 ytl ye aman dedim ben önceki aletlere dünyanın parasını verdim üstelikde markaydı hepsi onlar bile uzun vadede işe yarıyodu hatta bende yaramadı bu 49 ytlilik markasını bile duymadıgım seymi işe yarıcak dedim üstelikde ne sıkıcı oldugun yerde adım at ben onu evde oldugum yerde atarım adımı nolcak dedim hem kosu bandından ne farkı var dedim o sırada alan bi kıza sorudm böyle böyle neden alıyosun bunu diye dediki bunu kuzenim aldı yagları yakıyo kasları kuveetlendiriyo ayda 8 kilo verdi dedi ben şok tabi valla aldım hemen 49 ytl 12 taksitle hemde eve getirdim kızlar inanın bana harika bişey 6 dk da 200 adımı zor atıyorum o kadar sıkmısım yaylarını ama 6 dkda ter içinde kalıyosunuz ve bacaklarınızdan resmen et kırılıyo bide uclarına iki latik takılıyo onları cekerek kol yaglarınızı eritiyosunuz kalanıda kasa ceviriyoz sanırm onuda cekiyorum adım atarken 2 adımda bir cekiyorum zor oluyo çünkü hani tuz ekerken falan kollarınız sallanır ya böyle igrenc bi görüntüdür o görüntüden kurtuldum tas gibi oldu kollarım gömleklerimin kolları gecmesdi kollarımda artık geciyo sanıırm kollarımda zayfıladı toparlandı bacaklarımdan basenlerim oldugu yerde pantolan kalırdı artık geciyor :) bu kadar ucuza böyle güzel bişey alabildigime sasırıyorum arastırsam denk getiremezdim kalori dakika adım sayısnı gösteren bi ufak göstergesi var 6 dk da 200 adım 30 kalori yakııyorum ben bunu gün içiersinde 6 dklık 200 adımlı 30 kalorilik seanslar seklinde tekrar ediyorum fazla yapamıyorum henüz gücüm yetmiyor millet günde bir cıkısta 15 dk bile yapıymous benim gücüm yetmiyo henüz valla arkdaslar hem ucuza hemde spor yapıyorum kendimi cokda saglıklı hissediyorum şiddetle tavsiye ederim bu twist steper mıdır nedir bu ürünü dehşet bişey ben kosu bandında bile kadar terlemezdim

valla canım hakikaten konuşmuşsa, yani çünkü bazı bebekler papağan gibi çok iyi taklit edebiliyorlar, önemli olan bilinçli olarak söylemesi, hemen bir çocuk psikologuna götürsünler işinde iyi olan özellikle gelişim testlerinde uzman, iq su ölçülsün,ona göre yönlendirilsin. heba etmesinler cocugu...

benimki de öyle sac bandı falan takıyom ama işe yaramıyacak herhalde mafoldumben

kızlar yatş şeklinden dolayı kafasnn arkası düzleşn ve kulaklarnn uç kısmları öne dogru kıvrık olan bebişlermz varmı benm sıpa gibii

kızlar endişelenmeyin, ben ne yamuk kafalar kulaklar gördüm,şimdi çok düzgünler. forum da baska topiclerde vardı bu konu, yazanların hepsi sonradan düzeldi yazmıstı.2 yasına kadar toparlanırlar..

geçmiş olsun canım. geçtigine sevindim ama neden oldugunu bilemeyiz diye bir şey yok.. eger bir daha tekrarlarsa bir alerji uzmanına götürün, alerji testi yapılsın, karacigerine yüklenme olmasın cocugun...

kızlar yatş şeklinden dolayı kafasnn arkası düzleşn ve kulaklarnn uç kısmları öne dogru kıvrık olan bebişlermz varmı benm sıpa gibii

bizmki ninde düzleşti hafiftenn kulaklada kepçeleştii :)))

canım 20-30 laşık ii yiyomuş zaten.. meyveyide götürüyo maaşalhh bence bi sorun yokk. benimki sebze çorbasınısevmedi messela daha sonra bidaha denicemm..bide yedikten sonra benimkide muhakkak emmek istiyo üzerine tatlı niyetine

gelişmelerden benide haberdar edermisin cnm ? biz kontrole gittiğimiz hst çocuk cerrahı önermedi bakalım senin görüş alacağın dr lar ne diyecek ??

:uhm:
ederim tabikii sieze ne zaman önerdi dr...

Son düzenleme:
kızlar slmlarr hafta sonu giremedim nete eşim kıskanıyoda sizden beni kaydirigubbakcemile3 aklım hep sizdeydi ama ...geçmişi okumadan yazıyorum umarım üzücü bişi yoktur.. bu arada benim kuzucumda grip galiba hiç hali yok koyduğum yere uyuyoo öksürüyo iştahıda yok havalar çok aldatıcı yaaa.. doktoru peditus şurup önerdi biraz daha iyi sanki dün geceden beri..

SÜNNET KONUSUNU DAHA ÖNCE BAŞKA TOĞıKTE YAZMIŞTIM MESAJIMI KOPYALAYAYIM

"bizde kararsız kaldık.
ilk doğduğunda yaptırsakdık keşke.
adü ye (ünvçhast.)mail attım
cevap aşağıda
Sayın ılgili,
ADÜ Çocuk Cerrahisinde sünnet işlemi yapılmaktadır. Ameliyathane koşullarında yapıldığı için ameliyat günleri içinde randevu verilmekte olup şu anda 1,5-2 ay sonrasına randevu verebilmekteyiz. Hasta SSK' lı olduğu için herhangi bir ücret ödemeden bu işlemi yaptırabilir. Ancak öğretim üyesinin yapması istenirse yasal olarak belirlenmiş olan ücretin ödenmesi gerekir.
5 aylık bir çocuğa tıbbi endikasyon yoksa sünneti önermiyoruz. ışlemi genel anestezi altında yaptığımız için sünnet sırasında hastanın canı yanmıyor ancak iyileşme döneminde birkaç gün sıkıntılı geçebilir.
Bilgilerinize
Doç. Dr. Mesut Yazıcı
Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı
Çocuk Ürolojisi Bilim Dalı Başkanı
On Fri, 28 Aug 2009 1300 +0300, Tıp Fakültesi Dekanlığı wrote "

BıZ VAZGEÇTıK.
BıZıM ŞıRKETıN DOKTORUDA UZMAN ÇOCUK HEKıMı ODA ÖNERMEDı.

canım benim bize peditus iyi gelmiyo huzursuzluk oluyo bizede vermişti dr ama bıraktık bende başka kullanıyorum şimdi herkez girip bebişlere dikkat

valla benımkınde henÜz bı numara yok..hergÜn telkın edıyorum bı ıkı kelıme barı Çıkar dıye yokk..
bı ara anne dedı gıbı geldı gerısı yok..
sınırlenınce bıde ınadı tutunca sankı konuŞcak gıbı sesler Çıkarıyo ama foss

ıÇtıĞı mamalar boŞuna:)))))

aay deniz kopardın beni içtiği mamalar boşuna olur mu hiç :)) biriktiriyolar o mamaları birden patlıcaklar merak etme cnm :)))

yaaa bende 6 aya kadar yapılabiliyor die biliyorum amaa.. ee bizim sünnet işleri kalıyomu o zamn kızlarr ... şimdi diğer dr lere de güvenemem. olsun derlerse ... acaba para almak için mi derler diee..kafamçokkarıştı

cnm sende nie bekar yazıyorrrrr:)))

bende daha önce yazmıştım ama özel hst sonuçta para kazanmak için yapar diye düşündüm cerrah dediki bir sorunu yoksa yapmayın sünnet derisi pipisinin mikrop almasını önlüyormuş bezli bebeklerde sonra da psikolojik olarak önermiyoruz en iyi dönem 6 yaşından sonra dedi ve yapmayın dedi önermiyoruz dedi eskiden doğar doğmaz acı hissetmedikleri söylenirdi yeni araştırmalara göre onlarda acı hisseder ve nasıl bir etki bıraktığını bilemeyiz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…