evet çocuk dr bakırköydevlet has başhekimi ama tabi genelde kullanılıo birşey olmaz inşallah zaten bitmiş keşke demeseydim içine kurt düşürdüm ama bilgin olsun istedim canım kusura bakma
gelişmelerden benide haberdar edermisin cnm ? biz kontrole gittiğimiz hst çocuk cerrahı önermedi bakalım senin görüş alacağın dr lar ne diyecek ??kızlar oğlanı sünnet için bugun dr araştırmaya başlicam... yöntemleri neler onları araşştıracam bakalımm
kızlar bi yerden alıntı yaptımm
ARKADASLAR MERHABA
ZAYIFLAMAYA BASLADIM VE MUTLULUGUMU SİZİNLE PAYLASMAK İSTEDİM Bİ ARKADASIN ZAYIFLAMAK İSTEDİGİ BASLIGINA YAZDIGIM YORUMU KOPYALAYIP BURAYA YAPISTIRYORUM BELKİ SİZEDE FAYDASI OLUR İNSALLAH OLUR
Canım bende hamile kalmadan önce biraz göbek başlamıştı bende araştırmıştım hatta o anlatılan alete baktım fiyatı cazp diye almayı düşünmüştüm ancak satışı yapan bey genelde alıyorlar 1 ay kullanmadan geri değişim için yada başka bir alet varmı diye soruyorlar bunu kullanmak biraz zor irade istiyor galiba ama en faydalı aletde bu dmişti bende iradem yok diye bisikletlerden almıştım günde ilk heves yarım saat duruyordum sonra 10 sonra 5 dakikaya düştü zaten sonrada hamile kaldım şimdi ise kalorifer borusuyla bebişeme beşik yapmaya yaradı :)))) bende şu elma tabletini merak ediyorum hani seda sayanın önerdiği
kızlar belki şok olcaksınız ama dün böle gezinirken bi arkadaşın çoçugu 6 aylıkken konuşmş resmen yaniiii şimdi oglan1.5 yaşındaymş zehir gibi sanırım sayı saymayı falan hepsini biliyomş
kızlar karanlıkta oturuyodm bi baktım 6 aylık bebek konuşnca evin tüm ışıklarını yattm korktum valla kaydirigubbakcemile3
benimki de öyle sac bandı falan takıyom ama işe yaramıyacak herhalde mafoldumben
kızlar yatş şeklinden dolayı kafasnn arkası düzleşn ve kulaklarnn uç kısmları öne dogru kıvrık olan bebişlermz varmı benm sıpa gibii
kızlar endişelenmeyin, ben ne yamuk kafalar kulaklar gördüm,şimdi çok düzgünler. forum da baska topiclerde vardı bu konu, yazanların hepsi sonradan düzeldi yazmıstı.2 yasına kadar toparlanırlar..ayy canm bende öle saç bandı takıyorum ama nafile ben birde şunu düşündm havalar soguyo zaten penye şapkalar varya onu taksm diyorm çünkü kulakları çok kıvrılıyoo sıpayı küçükkn çabala çabala yan yatramdm şimdi kendi yan yatyo kulaklrda bükülüyo haliyleee
selam kızlar oğlum iii allaha şükür alerji demiş dr ama neden olduğu belli deil bilemeyizde demiş iğne yapmış birtanede şurup vermiş zaten iğneden sonra yarım saatte geçmiş kaşıntısı eve geldiği gibi uyudu yavrum çok kotkuyo iğneden başına geldi
esen canım sanada geçmiş olsun benimde yeğenlerimde var ve çok uğraştırıcı bişi ve çok ağrılı oluyo rabbim şifa versin canım birde araştır istersen bilgin olsun die söylüyorum bizim dr kulağa damla damlatmak iii deil diyor hep sende bi araştır istersen
kızlar yatş şeklinden dolayı kafasnn arkası düzleşn ve kulaklarnn uç kısmları öne dogru kıvrık olan bebişlermz varmı benm sıpa gibii
süpermiş ya artık seni hiç yormucak bak bu seher büyüdükçe.. :)
ayneenn ama nerdee
kızlar ek gıdaları ne kadar yiyo bebekleriniz nolur yardım edin ya ben anlamadım ek gıdada doyup doymadığını bu çocuğun şimdi yoğurdu şu tek paketler varya bi seferlik onların 3 te 1 i kadar yiyo az mı arkadaşım benim bebeğim tamamını yiyodu o aylarda dedi de ela da kısa bi süre sonra mama istiyo hemen..
çorbada 20-30 bebek kaşığı kadar yiyo..
ama meyva da 1 armudu götürüyo o normal sanırım :))
bende bu çocuk niye huysuz diyorum ek gıdalarla doyuyo sanıp mamayı iyice azaltmıştımdoymuyomuş sanırım sizce??yani azaltmıştım derken çorba içtikten yarım ya da 1 saat sonra ağlıyo mama istiyo yine ya da yoğurttan sonra..
gelişmelerden benide haberdar edermisin cnm ? biz kontrole gittiğimiz hst çocuk cerrahı önermedi bakalım senin görüş alacağın dr lar ne diyecek ??
valla benİmkİnde henÜz bİ numara yok..hergÜn telkİn edİyorum bİ İkİ kelİme barİ Çıkar dİye yokk..
bİ ara anne dedİ gİbİ geldİ gerİsİ yok..
sİnİrlenİnce bİde İnadı tutunca sankİ konuŞcak gİbİ sesler Çıkarıyo ama foss
İÇtİĞİ mamalar boŞuna:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?