2009 Nisan Anneleri buraya

ay hasta bebekler varmış baya geçmiş olsun hepsine...ara ara geçmişi okuyabiliyorum...Ugly senin oğlan da hastaymış geçmiş olsun ...içini rahat tut bence de alerjidir...

ugly ve esen geçmiş olsun bende bugün kontrole götürdüm malum boğazları iltahaplanmıştı çok şükür geçmiş esen bende izmir de oturuyorum bebeğini hangi dr götürüyorsun daha tam istediğim gibi bir dr bulamadım da bana yardımcı olursan sevinirim

benimki de öyle sac bandı falan takıyom ama işe yaramıyacak herhalde mafoldumben

ayy canm bende öle saç bandı takıyorum ama nafile ben birde şunu düşündm havalar soguyo zaten penye şapkalar varya onu taksm diyorm çünkü kulakları çok kıvrılıyoo sıpayı küçükkn çabala çabala yan yatramdm şimdi kendi yan yatyo kulaklrda bükülüyo haliyleee

benim veledide sırt ustü yatıramadık malum sol kolundan dolayı solada yatıramadık şimdi sag tarafı duzdoktor 2 yaşına kadar düzelme imkanı var dedi

selam güzel anneler.....bilg. yapıldı ama bu seferde ben giremedim iş güç bebek derken fırsat bulamadım bi türlü.

esen geçmiş olsun canım neyseki erken farkedilmiş.en kısa zaman da iyileşir bebişin inşallah.hasta olan diğer bebeklerede geçmiş olsun.

kereminde kulagının uç kısımları öle ya.demir ilacına bizde basladık.cidden çok kötü kokuyo ya.bi de bunun lekesi çıkmıyo.bende bi önlüğü feda ettim ilacı verirken onu takıyorum.çünkü kerem ilacı çıkartıyo bazen.2 badisi leke oldu çıkmıyoda.

sağol canim inşallah iyileşir cabucacık. geçmiş olsun ssenin bebişinede..

[

esen hayırdr canm orta kulak iltahabı kimde var anlamdım tam geçmiş olsn
bebeğimde kizimda canim.

ayy çok fenaa.. insallah iyileşirbebeğim cabucak

hemde nasıl evde tektim öldüm yorgunluktan sürekli kucakta pişpişledimm. aman iyi olsundaaa

sağol canım. bostanlı da çesav tıp merkezi var oraya götürdüm o da iyi bi doktor ama çocuğu çok ağlatıyordu, bayraklıda central hospital daki fusn hanım var çok güsel bir doktor. zaten o bizi yönlendirdi.. iyi bir doktor memnununz suan için aylık kontrollerini yatırıyoruz. takip edebiliyoruz hem gelişimini...
sanada geçmiş olsun canim..

kızlar bedne uyku tulumu var bir anesi kolsuzz uzun elbise gibi. yandan fermaurlı.. bitanesi tam tulum şiklinde kalın bayaaa. kolsuz olanı denedim. yazın niğdeye annemlere gittiğimizde. orası çok soğuktu. üstünü açıyo diye orda kullandım inanılmaz rahatlık... tavsiye ederimm. evimiz kaloriferli lduğu için evde kullanamam ama.. belki mevsim geçişlerinde kaloriferler yanmaya başlamadn önce kullanırım ama ihtiyacınız varsa süper bişey.. üstünü açmamış oluyoo

selam kızlar oğlum iii allaha şükür alerji demiş dr ama neden olduğu belli deil bilemeyizde demiş iğne yapmış birtanede şurup vermiş zaten iğneden sonra yarım saatte geçmiş kaşıntısı eve geldiği gibi uyudu yavrum çok kotkuyo iğneden başına geldi
esen canım sanada geçmiş olsun benimde yeğenlerimde var ve çok uğraştırıcı bişi ve çok ağrılı oluyo rabbim şifa versin canım birde araştır istersen bilgin olsun die söylüyorum bizim dr kulağa damla damlatmak iii deil diyor hep sende bi araştır istersen

süpermiş ya artık seni hiç yormucak bak bu seher büyüdükçe.. :)
güzel valla seher kendi kendine uyusunda amuda dahi kalkabilir:))
ayneenn ama nerdee

kızlar ek gıdaları ne kadar yiyo bebekleriniz nolur yardım edin ya ben anlamadım ek gıdada doyup doymadığını bu çocuğun şimdi yoğurdu şu tek paketler varya bi seferlik onların 3 te 1 i kadar yiyo az mı arkadaşım benim bebeğim tamamını yiyodu o aylarda dedi de ela da kısa bi süre sonra mama istiyo hemen..
çorbada 20-30 bebek kaşığı kadar yiyo..
ama meyva da 1 armudu götürüyo o normal sanırım :))
bende bu çocuk niye huysuz diyorum ek gıdalarla doyuyo sanıp mamayı iyice azaltmıştım doymuyomuş sanırım sizce??yani azaltmıştım derken çorba içtikten yarım ya da 1 saat sonra ağlıyo mama istiyo yine ya da yoğurttan sonra..

uyku tulumu bende kullandım önceden ve çok rahat ettim bebişler hep üstünü açıyo ve uyku hali insan herzaman göremio ki örtsün uyku tulumuyla çok rahat hatta benim ev çok sıcak oluodu ben kalın almıştım çocuk terliyodu bile şimdi ömere daha incesini bakıyorum

sağol canim. insallah bebekler hasta olmasin...

canım sanadageçmiş olsun..
sağol..
çocuk doktorumu antibiyotk de içiyor bilmiyorum ki ....
korkuyorum bişi olmasın diye ama yarın damla son kontrol var.

canım sanadageçmiş olsun..
sağol..
çocuk doktorumu antibiyotk de içiyor bilmiyorum ki ....
korkuyorum bişi olmasın diye ama yarın damla son kontrol var.

evet çocuk dr bakırköydevlet has başhekimi ama tabi genelde kullanılıo birşey olmaz inşallah zaten bitmiş keşke demeseydim içine kurt düşürdüm ama bilgin olsun istedim canım kusura bakma

kızlar oğlanı sünnet için bugun dr araştırmaya başlicam... yöntemleri neler onları araşştıracam bakalımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…