kızlar yatş şeklinden dolayı kafasnn arkası düzleşn ve kulaklarnn uç kısmları öne dogru kıvrık olan bebişlermz varmı benm sıpa gibii
benimki de öyle sac bandı falan takıyom ama işe yaramıyacak herhalde mafoldumben
iyi haftalar nisan anneleri.........
allah kolaylık versin kafayı üşütür herhal
geçmiş olsun canım benim oglum daha 15 günlükken olmuştu anntibiyot alerji yapabilir diye 1gece hastanede yattık ama şimdi bişeyi yok inşallaah iyleşir bebişin
sanada iyi haftalar....iyi haftalar nisan anneleri.........
bebeğimde kizimda canim.esen hayırdr canm orta kulak iltahabı kimde var anlamdım tam geçmiş olsn
ben bu orta kulak iltihabını çektim o zamn ortaokula gidiyodm hiç unutmam böle bi agrı olamaz ya diş yannda haltetsn sabahlara kadar uyumazdm
hatta artık iice agrıdı dayanamadım yemeniyi aldım başıma doladım kullakta içinde iice sıktım o zamn agrımıyo diye kaydirigubbakcemile3
esenn geçmiş olsun canım ...hem diş hem kulak yavru nasıl huysuzdur...diş sancısını ben 2 haftadır çekiyorum valla artık paranoyak oldum çıktı yok ucunu gördüm dişin diye ama diş miş yok...
ama kulak meselesine dikkat et...acil şifalar...
ugly ve esen geçmiş olsun bende bugün kontrole götürdüm malum boğazları iltahaplanmıştı çok şükür geçmiş esen bende izmir de oturuyorum bebeğini hangi dr götürüyorsun daha tam istediğim gibi bir dr bulamadım da bana yardımcı olursan sevinirim
süpermiş ya artık seni hiç yormucak bak bu seher büyüdükçe.. :)maşallah 6 aylık bebe konuşurmu be üstün zekalıdır o
benım kızım yenı huy edindi ayakta sallayarak değil eşiktede değil yerde kendını bı saağa bı sola döndüre döndüre uyucakmış ayakta uyutamadım beşiktede uyumadı yerde öyle uyudu
ayneenn ama nerdeegüzel valla seher kendi kendine uyusunda amuda dahi kalkabilir:))
selam güzel anneler.....bilg. yapıldı ama bu seferde ben giremedim iş güç bebek derken fırsat bulamadım bi türlü.
esen geçmiş olsun canım neyseki erken farkedilmiş.en kısa zaman da iyileşir bebişin inşallah.hasta olan diğer bebeklerede geçmiş olsun.
kereminde kulagının uç kısımları öle ya.demir ilacına bizde basladık.cidden çok kötü kokuyo ya.bi de bunun lekesi çıkmıyo.bende bi önlüğü feda ettim ilacı verirken onu takıyorum.çünkü kerem ilacı çıkartıyo bazen.2 badisi leke oldu çıkmıyoda.
selam kızlar oğlum iii allaha şükür alerji demiş dr ama neden olduğu belli deil bilemeyizde demiş iğne yapmış birtanede şurup vermiş zaten iğneden sonra yarım saatte geçmiş kaşıntısı eve geldiği gibi uyudu yavrum çok kotkuyo iğneden başına geldi
esen canım sanada geçmiş olsun benimde yeğenlerimde var ve çok uğraştırıcı bişi ve çok ağrılı oluyo rabbim şifa versin canım birde araştır istersen bilgin olsun die söylüyorum bizim dr kulağa damla damlatmak iii deil diyor hep sende bi araştır istersen
canım sanadageçmiş olsun..
sağol..
çocuk doktorumu antibiyotk de içiyor bilmiyorum ki ....
korkuyorum bişi olmasın diye ama yarın damla son kontrol var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?