2009 Nisan Anneleri buraya

canım adamlar zaten genel anestezi ile yapıyoruz demiş. sünnet gibi basit bir işlem için asla genel anestezi verdirmem ben cocuguma, o riske girmem. alis klamp gibi bir yöntem varken hiç gerek yok.

cerrahın dediği dogur, bezli bebeklerde o işe yarıyor, acı hissetmenin psikolojik olrak olumsuz etkilerine de tamam ama 6 yasından sonra yapılınca da acı hissedecek, yine psikolojik olarak etkilenecek.. hadi bezden kurtulduktan sonra yaptıralım, acı hissetmesin diye genel anestezi ile yaptıralım desek, bu sefer de genel anestezi riski alınmaz bi sünnet için.. çok zor karar hakikaten...

selam kızlar ben de giremedim bir süredir. selen hasta perşembeden beri. burnu tıkanık akıyo. bi de gece tıkanıp öksürüyor. dr. u şehir dışında eşi muayene etti.kulağında boğazında bişey yok diye bişey vermedi ama hala geçmedi. ateş keyifsizlik yok. herkes peditus kullan dedi. dr.u arayıp sorsammı acaba

kızlar hipp in armut elma püresini almıştım, 3 gün onu yedi bitene kadar,çok hoşuna gitti. bugün çok sevdigi erikten verdim, burun kıvırdı, agzını kapadı, zorla yedi, bir kısmını da bıraktı. hipp in püresinin çok yumusak bir tadı vardı,öyle çok tatlı değildi ama meyvelerin mayhoslugu da yoktu, ona alısıverdi heralde 3 günde. yarın da yine cok sevdigi armutu deneyecegim, inşallah ona da burun kıvırmaz yoksa işimiz var valla...

geçmiş olsun cnm..benim oğlumdada aynı belirtiler var mevsim değişikliklerinden sanırım ..bide bizim babamızda gripti ondanda geçmiş olabilir.. peditusu bi sor istersen doktoruna bize çok iyi geliyo dün gece burnunun tıkanıklığından uyuyamıyodu ağlıyodu serum fizyolojik yaptım 1 tatlı kaşığıda peditus verdim daha keyifli uyandı çok şükür..

gecmiş olsun canım. muhtemelen doktor da peditus kullan diyecektir ama bence sen yine de ara bir sor aklında kalmasın. burnunu serum fizyolojik ile temizle güzelce. ve bence biraz bekle, hemen peditus a baslama. sonucta o da bir ilaç. belki kendiliğinden gecer.

afiyet olsun meyve pürelerimi iyi evde cam rendede hazırlananlarmı acaba

bir kaç farklı acıdan bakmak lazım bu konuya.. evde hazırlananlar daha lifli oluyor, dolayısıyla bebegin bagırsak gelişimi ve yutma alıstırması için daha iyi. yine evde hazırlanan sadece meyve ama kavanozdakilerde ekstradan pirinç unu, karbonat türevi gibi maddeler var. diger yandan kavanozdakilerin meyveleri organik tarımla yetiştiriliyor, sertifikalı, üzerinde zirai ilaç kalıntısı ya da hormon olma şansı yok. bizim pazardan aldıklarımızda ise bunlar olabilir. mevsiminde, tazelerini vermeye calısıyorum ben. dr.umuz meyvesini en az 1 saat suda bekletin dedi. şu exir sanitizer den de kullanılabilir özellikle brokoliler için diye düşünüyorum vermeye basladıgımızda. çünkü onların üzerini bozulmasın diye mumla kaplıyorlar ve suyla cıkmıyor.

meraba kızlar..uykumm varrrrr..açımmmmm..ama içimde bi heyecan var..bayram geliyo daha bayram için bişeyler almadık ..malum memuruz ayın 15 ni bekliyoruz heh hee..

maşallah canım çok sevindim sizin adınıza..

çok geçmiş olsun canım..bende küçükken sık sık orta kulak iltihabı geçirdim..çok problem yaşadım..en sonunda vertilasyon tüpü taktırdım küçücük bişey..kulağın içine takıldı..bi müddet sonra kendisi düşmüştü..ondan sonrada hiç problem yaşamadım..

benimkide geceleri uyanıp emmeye başladı.
haftasonu zaten durmadan beni emdi..
kafayı yedi herhalde:)))
eski günleri aklına geldi..
şaka maka göğüslerim acıdı yani...
deniz aynı şekilde kağan da ek gıdaya geçtiğimi anlayınca nasıl emmeye başlamıştı..kaybetme korkusundan sanırım..baktıki meme vermeye uğraşmıyom kendisi yapışıyodu sıpa heh hee..

canım ya bence ölee bişey yoktur hamile deilsindir..emziriyosunya o yüzden gecikmiştir..benimki tam 17 gün gecikti ama sonuç negatif..

allah allah dahi filanmış demekki..nasıl konuşur ya o kadar çocuk..benim sıpada babsnın aını diyo gibi..oggiiii(okay) diyo çok tatlı ya..
geçmiş olsun canım..

sağol canım

size de geçmiş olsun. keyfi yerinde gündüz ama gece öksürüyor.
sağol ipekçim
perşembeden beri zaten tek kullandığımız serum fizyolojik. 4 gündür geçmeyince bi sorayım dedim. gece öyle öksürünce insanın içi gidiyor ya. burun tıkanıklığından yatarken nefes alamıyo bi de can havliyle ağzını açıp uyanıyor. bizim dr da ilaca çok karşı zaten. vermeyebilir de telefonla.

saolun kızlar ilginize çok mutlu oldum yanlız deiliz burda hep beraber çocuklarımıza ne daha faydalı olur onu öğreniyoruz eeeeee ne demişler akıl akıldan üstündür bide ne vardı tecrübelerimizi konuşturuyoruz heheheh meraklı canım bende senin gibi düşünüyorum ve bu konuda tek çapa gelio aklıma zannedersem bi orada var tam donanımlı testler alerji konusunda bidaha tekrarlarsa gidicem oraya birde dün iki yumurta sarısı yedi gerçi arada iki yiyo ama dün dokundu heralde
birde sünnet konusunda nacizane fikrim dr la aynı bizde istedik doğduğunda hastanedeki dr olmaz dedei aynı arkadaşa dediği gibi benim zaten diğer oğullarım sünnet konusunda şanssız acil sünnet oluyolar aniden tıkanma oluo ve 3 gün içinde sünnet yaptırıyorum ama bunda öle bişi yok gibi dedi dr bakalım inşallah ömerin sünnetini gönlümce yaparım pisikolejisine gelincede bence bunun kaçışı yok her yaşta hissedecek o acıyı ve pisikolejisi etkilenecek bence hani şu sünnet manyakları varya çocukları korkutan onlara fırsat vermeden biraz büyüdüğü zaman yaptırmak lazım bence çok uzun oldu ben de anneme iftara davetliyim oraya gidicem kendinize ii bakın annişlerrr

uzun zamandır bişey sorucam unutuyorumm kızlar omuzlarım ağrıyor..ve boynum tam arkası ensem ağrıyo..sanırım gögüslerden dolayı..70 beden giyen ben şimdi 90 giyoyorum yaaa..özellikle akşam vakti çok artıyo agrım..

çok geçmiş olsun kuzucuklaraaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ben de haftasonu aldım pamuklusundan aldım kalın olanlar çok terletiyormuş
çok geçmiş olsun canım bence kullanmadan önce dr ara

geçmiş olsun kuzucuğaaaa

geçmiş olsun cnm..

dilek nasıl bışı aldın uyku tulumunu ve nerden aldın canım
bursadakı hatunlarr bu hafta perşembeden sonra cumhurıyette akkon varya mağaza indirime giricekmiş normalde toptan satıyodu haberiniz olsun baya kalıtelı malzemeleri ben genelde ordan alıyorum

günaydınlar.....
maşallah eren'e benim oğlanın düzende öyle ama gece çok kalkıyor 2 de 4 de 5 ten sonra da yarım saat veya saatte bir 7 de de tam kalkış her gece dua ediyorum ne zaman tamamen yatacak diye...

cnm valla gece uyusunda saat bası kalksın napalım
sabaha karsı yatıoduk bız o yuzden ben boyle bı duzene bıle razıyım

demekkı bızımle falan alakalı degıl kendı duzenlerını kendılerı belırlemeye calısyor.
ben kac gun ugrastım olmadı
kendı 2 gunde duzelttı uykuyu
annemler falan dıyordu kucuk daha cok degısır huyu uykusu dogru sanırım

benimkide geceleri uyanıp emmeye başladı.
haftasonu zaten durmadan beni emdi..
kafayı yedi herhalde:)))
eski günleri aklına geldi..
şaka maka göğüslerim acıdı yani...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benım goguslerın yarasının neden gecmedıgı anladım sımdıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gecmıs olsun cnm snada

gecmıs olsun bebısıne cnm

güzel valla seher kendi kendine uyusunda amuda dahi kalkabilir:))

aynen walla

kızlarrr tickerıma bakınnnnnnnnnnn

:lepi::lepi::lepi:

resmıne koysan bızde gorsek yaa

gecmıs olsun cnm

aliyecim geçmiş olsun canım bencede hemen ilaca başlama canım....kadir tuğcunun makalelerini oku derim ben o büyük ihtimalle cold-mix önerecektir rahat nefes almasını sağlarmış....çocuklara peditus dayanmasından acayip sıkıntılı

kapalıçarşıda bebeler sarayı diye biyer var hep ordan alıyorum kıyafetleri falanda
bildiğin tuluma benziyor daha büyüğü ve önden fermuarlı,,elyaftan ,kadifeden olanları da var ama kalınlar ,benim aldığım ince pamuklu

kıslar yaaa benimki dün rekor kırdıııı saat 16:00 da yatış ve sabah 06:30 da kalkış nerdeyse 15 saaaatttt delikafaduldendelikafadulden
tabii tüm gece meme ağızda olduğundan ben hiçbişey anlamadım uykudan.
Ek besinleri istemiyor sanki inat gibi tüm gece emiyor, bugün 2 kaşık çorbayı zor verdim çığlık çığlığa ağlıyor ne yapçam bilmiyorummmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…