yukarıda kullanıcı paneli var, oraya tıkla, sol tarafta avatar düzenle var, oradan yükleyebilirsin canım.
niyekinee ben huggies kullanıyorum çokk memnunummkızlar iyi akşamlar bugun temizlik vardı giremedim hiç geçmişede bakamadım pek herkesler iidir inşallah hasta bebişler varsa geçmiş olsun diyorum.kızlar dün biz huggıes aldık birinin tavsiyesiyle bin pişmanım hiç memnun kalmadım nerdeee prima gözünü seviyim bee sakın almayın ben yarın tekrar prima alcam.bu arada kızlar benim oğlum 1.5 aydır kendi kendine dönüyo şimdi emeklemeye çalışıyo erkenmi başlıcak ne
Bizim kız da hayatta yüzüstü sevmiyor,hemen kendini atıyor,sırtüstü dönüveriyor,ondan sonra da oh beee der gibi sırıtıyor,herhalde emeklemeyecek hiç.
valla burcucum bezde ben huggıes evy bayby baybystar kullandım hiç birinden memnun kalmadım ha molfıkte kullandım o çok kabaydı evy baby çabuk ıslanıyo ve ıslaklık poposuna gecıyodu seloşun baybystar hatır hatırdı en ıyısı primaa mesela ben uyu oyna yada aktıf bebek kullanıyorum ikisindende memnunum
niyekinee ben huggies kullanıyorum çokk memnunumm
canım biz en baştan beri prima kullanıyoruz ondan çok farketti belki azcık çiş yaptı odun gibi oldu sem sert ama primada hiç öyle olmuyo
anam kızlar benim kayra da asla sırt üstü yatmaz altını bile değiştiremiyorum çoğu zaman elli kere dönüyo üstünü giydirirken kan ter içinde kalıyorum oyun halısına bırakıyorum bi dönüyorum döne döne odanın öbür ucunda eee bu çocuk o yüzden zayıf demekki et tutmuyo anacım (annem ööle söylüyoda) :)
dün bizde 10 aylık bebek vardı,o da emeklemiyor,herhalde direkt yürüyecekler.
yaa kızlar ben rüzgara ek besin başladım ama almıyoo çocuk,meyvesuyunu zar zor 30-40 cc içirebiliyorum,çorba desen nanay 2-3 kaşık ancak katıla katıla ağlıyor verirken,yoğurdu yiyodu onu da ityor ağlıyor,bugün şu ballı-irmikli mamadan denedim belki yarısını yemiştir eme hiç de severek yemedi ağladı yine napçam bilmiyorum sonunda da memeye sarılıp ağlıyor emerek rahatlıyor ,siz de yaşadınız mı böyle sorun ,neredeyse 3 hafta oldu iyiye gitçeğine kötüye gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?