2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar iyi akşamlar bugun temizlik vardı giremedim hiç geçmişede bakamadım pek herkesler iidir inşallah hasta bebişler varsa geçmiş olsun diyorum.kızlar dün biz huggıes aldık birinin tavsiyesiyle bin pişmanım hiç memnun kalmadım nerdeee prima gözünü seviyim bee sakın almayın ben yarın tekrar prima alcam.bu arada kızlar benim oğlum 1.5 aydır kendi kendine dönüyo şimdi emeklemeye çalışıyo erkenmi başlıcak ne

hizliresim.com a gir,oradan gözat tan bilgisayarındaki resmi seç,boyut olarak mesaj panolarını seç,yükle,
Forumlar 3 yazan yerdekini kopyala ,sonra kk da cevap yazdığın yere yapıştır.
böyle elıfcım 3 yapıştırıyosun

Bizim kız da hayatta yüzüstü sevmiyor,hemen kendini atıyor,sırtüstü dönüveriyor,ondan sonra da oh beee der gibi sırıtıyor,herhalde emeklemeyecek hiç.

valla burcucum bezde ben huggıes evy bayby baybystar kullandım hiç birinden memnun kalmadım ha molfıkte kullandım o çok kabaydı evy baby çabuk ıslanıyo ve ıslaklık poposuna gecıyodu seloşun baybystar hatır hatırdı en ıyısı primaa mesela ben uyu oyna yada aktıf bebek kullanıyorum ikisindende memnunum

O torba gibi olan uyku tulumlarından C&A da var,bir de Zeyland da vardı geçensene ,bu sene bakmıştım ben,daha gelmemiş,ama yanlış hatırlamıyorsam Zeyland dakilerin takma kolları da vardı.
O kozmonot gibi olanlar bana da çok kalın geldi,hem de elyaf sanki onlar,pek sağlıklı da değil gibi.

niyekinee ben huggies kullanıyorum çokk memnunumm
Bizim kız da hayatta yüzüstü sevmiyor,hemen kendini atıyor,sırtüstü dönüveriyor,ondan sonra da oh beee der gibi sırıtıyor,herhalde emeklemeyecek hiç.

aynen bizimki de öyle geç emekliycekler galiba

kesinlikle haklısn canım başka marka almam oğluşuma bi daha onun poposu bile çok kıymetli yerim ben onu yerimmm:roflol:

bende denemek için molfix aldım ama zor bitrdim paketi hoşuma gitmedi
kerem yani doğduğu zamanlarda huggies denemiştik o da çok kalın geldi bana en ii prima

kızlar ekşi sözlükte kadınlarkulübü için bir sürü laf etmişler ya
gülmekten kendimi alamadım

ssengun+, burcu_arda, caglasumer, ceyo16+, chveneburi, denizela+, dilekruzgar+, eymn, merakli_misafir, sevgideniz, tugbis

anam kızlar benim kayra da asla sırt üstü yatmaz altını bile değiştiremiyorum çoğu zaman elli kere dönüyo üstünü giydirirken kan ter içinde kalıyorum oyun halısına bırakıyorum bi dönüyorum döne döne odanın öbür ucunda eee bu çocuk o yüzden zayıf demekki et tutmuyo anacım (annem ööle söylüyoda) :)

bizde huggıes kullanıyoruz cok memnunuz özellıkle arka ksımı esnek oldugu ıcın acaba bezı cokmu sıktım vs dıye hıc dusunmuyorum
primanın haznesı cabuk doluyor gıbı geldı bana ama yınede primada iyi

bızım erende aynı bı alt degıstırme bı gıyınme yarım saat.10 kg ter atıyorum sankı sımdı bıde kendı etrsfında 360 derece donuo sıpa kaydirigubbakcemile3
bende iyiki ögrendın oglum su donmeyı ogrenmeseydın napardık bılmem dıorum

yaa kızlar ben rüzgara ek besin başladım ama almıyoo çocuk,meyvesuyunu zar zor 30-40 cc içirebiliyorum,çorba desen nanay 2-3 kaşık ancak katıla katıla ağlıyor verirken,yoğurdu yiyodu onu da ityor ağlıyor,bugün şu ballı-irmikli mamadan denedim belki yarısını yemiştir eme hiç de severek yemedi ağladı yine napçam bilmiyorum sonunda da memeye sarılıp ağlıyor emerek rahatlıyor ,siz de yaşadınız mı böyle sorun ,neredeyse 3 hafta oldu iyiye gitçeğine kötüye gidiyor

Dilek bizde kaşıkla bir problem yok canım,ama çok fazla yemiyor,mesela yarım armut yiyor hala,onu bile bitirmediği oluyor yani.Ama bizimki de biberon almıyor hiç.

canım ilgisini çekicek bişeyler bulsan belki yapıyosundurda ben yinede sölim dedim çıngırağı döncecesi ne biliyim değişik şeyler tutuyorum tepesine ona bakarak ağzını açıp yiyo bizimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…