Alttan torba gibi olan uyku tulumlarına bakıyorum da hep kolsuz,onların kollualrı var mı acaba,yoksa kolsuz olması daha mı iyi olur?
Kolsuz olunca içine yine kalın uzun kollu birşey giydirmek gerekebilir diye düşündüm de???
kız sultan 1 aydır bende bakıyorum almak için ama hala karar veremedim kışın evden yuruyus ıçın çıkamam diye istiyorum
elif bende uzun kollu uyku tulumu arıyorum o askılının için gene gıydırmek lazım canım ya
Sultan o göbek için mi iyiymiş,senin pek bir şeyin kalmamış gibi görünüyor da..
SPOR MERKEZİNE Mİ GİTSEM EVE ALETMİ ALSAM KARAR VEREMEDİM
İŞE YARIYORSA ŞU ZIMIBIRTIYI ALAYIM YA
BU ARADA KEREMDE DÖNEMEYE BAŞLADI YUPPİİ
YATAĞINA Bİ BIRAKTIM NE ŞEKİLDE BULDUM :d
SPOR MERKEZİNE Mİ GİTSEM EVE ALETMİ ALSAM KARAR VEREMEDİM
İŞE YARIYORSA ŞU ZIMIBIRTIYI ALAYIM YA
BU ARADA KEREMDE DÖNEMEYE BAŞLADI YUPPİİ
YATAĞINA Bİ BIRAKTIM NE ŞEKİLDE BULDUM :d
geçen gün bizimkide 17.30 da yattı sabah 7 de uyandı yoruluyo gündüz az uyuyunca yoruluyo demekki kuzucuklarr
SPOR MERKEZıNE Mı GıTSEM EVE ALETMı ALSAM KARAR VEREMEDıM
ıŞE YARIYORSA ŞU ZIMIBIRTIYI ALAYIM YA
BU ARADA KEREMDE DÖNEMEYE BAŞLADI YUPPıı
YATAĞINA Bı BIRAKTIM NE ŞEKıLDE BULDUM :d
evde spor yapamazsın birkaç gün sonra sıkılıp bırakırsın ama spor merkezlerinde devamlı yaparsın hem arkadaş çevren biraz daha genişler arkadaşım bursada spor nerekezinde epey kilo verdi
maşalllahhhhhhhhhhhh
evet sultan evde yapılmıyor.
kosu bandı var bende ama nerdeeee kullanacak adam lazım onu.
bı sure sonra sıkılıyor ınsan ama spor salonunda kalabalık keyflı olur
kerem şantıye de maşallah
Valla memurluk öyle malesef,ben de Kırşehir de çalıştım,aynı okulda Boğaziçinden ,ODTÜ den mezun öğretmenlerle.
Çok kötü ya,Allah yardımcısı olsun.
Umarım umarım...kaydirigubbakcemile3
İnşallah değilsindir canım,insan psikolojik de yaratıyor bu durumları.Ben de ilk evlendiğimiz zamanlarda her ay aynı stresi yaşardım.
Çok sevindim,inşallah böyle devam eder.
Çok geçmiş olsun.
Geçtiğine sevindim canım,ama siz yine de bir test yaptırın,başka zaman yine olabilir,en azından neye karşı olduğunu bilir,önlem alabilirsiniz.
E o zaman Bursa buluşmasını orada yapalım,ne dersiniz:roflol::roflol::roflol:
Valla çok iyi yapmışsın ,zaten ekders ücreti de verilmeyecekmiş.
Slm kızlar
esen geçmiş olsun bebişe
geçmiş olsun cnm önemli birşey yoktur inş.kızlar benim ameliyat yerimde ağrı var özelliklede kesiğin sağ ve sol uç kısımlarındaara ara karnımda bütünüyle ağrıyor yarın doktora gidicem :gitme:
bence de içine bir de uzun kollu giydirmek zorundasınnAlttan torba gibi olan uyku tulumlarına bakıyorum da hep kolsuz,onların kollualrı var mı acaba,yoksa kolsuz olması daha mı iyi olur?
Kolsuz olunca içine yine kalın uzun kollu birşey giydirmek gerekebilir diye düşündüm de???
maaşallah yaaaa ne güsel taklit ediyoo ve bence eveeeeet anne diyooooooalkisalkisalkisalkisalkisalkisslm kızlar uzun süredir yazamadım.ama yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum benimkide videoda 36. saniyede sanki anne diyormuş gibi.yoksa banamı öyle geliyor.
İzlesene.com : Video - bebek anneyi taklit etmeye çalışıyor
evet ben de gitcem kocişle beraber ama hala karar veremedim hangisine gideceğime arkadaşın hangi spor salonuna gitti canım?evde spor yapamazsın birkaç gün sonra sıkılıp bırakırsın ama spor merkezlerinde devamlı yaparsın hem arkadaş çevren biraz daha genişler arkadaşım bursada spor nerekezinde epey kilo verdi
geçmiş olsun inşallah bişey yokturkızlar benim ameliyat yerimde ağrı var özelliklede kesiğin sağ ve sol uç kısımlarındaara ara karnımda bütünüyle ağrıyor yarın doktora gidicem :gitme:
sağol canım inşallah yoktur.
Korkuyorum valla kaç gündür geçer diye bekliyorum geçmedi
ben kırkımız çıkıncada gitmedim kontrole
alttan muayene edermi acaba ya en çok ondan gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?