2009 Nisan Anneleri buraya

ya varya sen her konuda bişey biliyosun yani bende bayağı araştırıyorum ama sana yetişmek ne mümkün canım sen eğitiminide aldınmı bu bilgileri kuru değil yani mantıklı şeyler de sen herkonuda yorum yapabiliyorsun çok dikkatimi çekiyo maşşallah sanaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar herkese ıyı geceler eren uyurken yatayım bende
malum daha yenı duzene gırıyor ne kalkar bellı olmaz
herkese bol tatlı uykular

Aman dilek sana sarmasınlar şimdi)Sultana bir ara baya takmışlardı kafayı.

fazlayorum yapmayım ama bu 2010 modellere bende uyuzum şu konumuzu kapattırmışlardı ya ondan beri neyse sustum fazla yorum yapmayalım 1-2-3 tıp

fazlayorum yapmayım ama bu 2010 modellere bende uyuzum şu konumuzu kapattırmışlardı ya ondan beri neyse sustum fazla yorum yapmayalım 1-2-3 tıp

:roflol:

Elavinya,benim bir arkadaşım var,o da sınıf öğretmeni,bu sene tayinleri Van a çıktı,seni görünce hep söyleyeceğim unutuyorum,güzel mi orası,bir kere gitmişler,beğenmişler aslında,baya market mağaza var diyordu,onların da bebekleri var,4 aylık,zor olacak ama mecbur.

Aman dilek sana sarmasınlar şimdi)Sultana bir ara baya takmışlardı kafayı.

ben fransız kalmışım benim haberim yokkkk :1shok:ne konusu kapattırdılarkötükedihüso

eğer merkezi çıkmışsa rahat eder çok güzel hersey var eğer köyse belli olmaz ama van güzel yani ben erciş ilçesindeyim van a 100 km burda 2 tane özel hastane bile var tabiiki ankara ist mukayese olmaz ama kötünün iyisi havaalanıda olunca heryere 1 saat gelsin gelsin bi sorun olursa görüşebilirizde

ben fransız kalmışım benim haberim yokkkk :1shok:ne konusu kapattırdılarkötükedihüso

ramazan ın il günü ben iftar menüsü konusu açmıştım canımız çeker dediler kapandı çiçek ondan sonra başlığı daha akıllıca yazıp aynı konuyu açtı he he he

teşekkrler canım evet şanslıyım annemmm... saolsun... şubattan sonra belli değil ama kaynanaya hiç katlanamam.... kreş olabilir... Allah yardımcımız olsun...........

bu arada ii geceler dileyim arada geçmişten bakıorum karışık yani bende ööle yorumluyorum anca bitti işlerim gündüz egeyle gez gece temizlik yap kusura bakmayın

aliyecim geçmiş olsun, pınar da öyle... hala geçmedi... ilaç kullanmıyorum inatla bakalım....

kızlar ben cok kotuyum.cocuk yapmakla hatamı ettım yoksa ben bu adama.
bıraz rahatlarım dıye gırdım ama kımsecıkler yok senağlamasenağlama

müge anneanneyle korktuğunuz gibi olmadığına sevindim umarım gidene kadarda böyle devem eder
umarım ve inş. sağsalim ve tez zmnda gider kaydirigubbakcemile3
kızlar ben cok kotuyum.cocuk yapmakla hatamı ettım yoksa ben bu adama.
bıraz rahatlarım dıye gırdım ama kımsecıkler yok senağlamasenağlama

noldu kısssssssssssssssss tuğbiişşşşşşşş neden sıkıldın
KIZLAAARRR BENDE REGLİ OLANLAR TAKIMINA KATILDIM VE BUGÜN Bİ BAKTIM GÖBEĞİM GİTMİİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ NASIL OLDU BENDE ANLAMADIMkaydirigubbakcemile2

sahur için kallktık..bi kalkıoz 2 ssat yatamıyoz tekrar..mutfagı toparlamadan yatmiim diyorum azcık tv izliyoz aman çok uzuyoo iş..

bu gecede kadir gecesi arkadaşlar..hepimizn gecesi mübarek olsun..bu gece 1000 yıldan hayırlı bi geceymiş..güzel anneler ve ailleleri için hayrlı bir gece olsun inşallah..

aminnn cnmmm herkesin kadir gecesi mübarek olsun Allah tüm sevdiklerimizle tekrarlarını nasip etsin.,tüm dualarımız kabul olsun inşallah !!!

Günaydın güzel anneler dün hiç gelemedim h.sonuda evde olmadığından malum giriş yapamıyorum vel hasıl özledim hepinizi ......
Hasta olan bebeklerin hepsine geçmiş olsun ..... En kısa zamanda iyleşirler inşallah bu havalarda dikkat etmek lazım ben ne giydirceğimi şaşırıyorum inanın ...
Bu arada hepinizin kadir gecesinin mübarek olmasını ve hayırlara vesile olmasını dilerim .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…