canım tarım ve köyişleri bakanlıgı yeni tebliğ çıkarttı, o yüzden numaralandırmalar ve isimlerde değişikliğe gidildi. sofra şekeri çok sakıncalı canım. sütlü pirinçli kaşık maması katabilirsin.
Aman dilek sana sarmasınlar şimdi)Sultana bir ara baya takmışlardı kafayı.
fazlayorum yapmayım ama bu 2010 modellere bende uyuzum şu konumuzu kapattırmışlardı ya ondan beri neyse sustum fazla yorum yapmayalım 1-2-3 tıp
Aman dilek sana sarmasınlar şimdi)Sultana bir ara baya takmışlardı kafayı.
fazlayorum yapmayım ama bu 2010 modellere bende uyuzum şu konumuzu kapattırmışlardı ya ondan beri neyse sustum fazla yorum yapmayalım 1-2-3 tıp
:roflol:
Elavinya,benim bir arkadaşım var,o da sınıf öğretmeni,bu sene tayinleri Van a çıktı,seni görünce hep söyleyeceğim unutuyorum,güzel mi orası,bir kere gitmişler,beğenmişler aslında,baya market mağaza var diyordu,onların da bebekleri var,4 aylık,zor olacak ama mecbur.
ben fransız kalmışım benim haberim yokkkk :1shok:ne konusu kapattırdılarkötükedihüso
ramazan ın il günü ben iftar menüsü konusu açmıştım canımız çeker dediler kapandı çiçek ondan sonra başlığı daha akıllıca yazıp aynı konuyu açtı he he he
BENDE BU HAFTA 5 GÜNLÜK RAPOR ALDIM .. DR ÖNCE VERMEDİ.. 2 TAEN ÖĞRETMEN GELMİŞ VERMEMİŞ .. BEN DEDİMKİ" evde bebğim var emziriyorum da hem. 5 günlük rapor verirmisiniz.. adam baktı baktı baktıı... sonra verdii.:))) şanslıyımm :))):lepi::lepi:
peki şubattan sonra kim bakcak kayınvaliden mii.. benim annem gelmedi yaa.. yani o kadar uzun süre gelemizmişşş babam kardeşimm var off
ne güzel çok şanslısın.. bende alt komşumu ayaladım o bakcak yarım gün 300 tl
ramazan ın il günü ben iftar menüsü konusu açmıştım canımız çeker dediler kapandı çiçek ondan sonra başlığı daha akıllıca yazıp aynı konuyu açtı he he he
umarım ve inş. sağsalim ve tez zmnda gider kaydirigubbakcemile3müge anneanneyle korktuğunuz gibi olmadığına sevindim umarım gidene kadarda böyle devem eder
kızlar ben cok kotuyum.cocuk yapmakla hatamı ettım yoksa ben bu adama.
bıraz rahatlarım dıye gırdım ama kımsecıkler yok senağlamasenağlama
ay canım ya ne oldu..neden bu kadar sinirlendin..sakin ol canım ya..a.s.kızlar ben cok kotuyum.cocuk yapmakla hatamı ettım yoksa ben bu adama.
bıraz rahatlarım dıye gırdım ama kımsecıkler yok senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?