Herkese merhabaaa
dün doktora gittim bugunde ancak okudum yazdıklarınızı...
Dün bebeğimi gördüm çok şükür herşey yolunda.doktor amcası keyfi çok yerinde dedi.kıpır kıpırdı yine..373 gram olmuş benim yaramazım.doktor dediki 300-350 gr arasında bebek hareketleri hissedilebilir dedi.seninki 373 gram olmuş artık hissediyo olman lazım dedi.bende pek hissetmiyorum deyince artık çok yakındır o zaman dedi.az öncede sanki hissettim gibi.dün akşamda oldu biraz.sanırım yavaş yavaş hissedicem bende..allaha şükür hiç bi sıkıntı görmedi.yalnız ben hamile kaldığımdanbei tam 11 kilo aldım.nasıl oldu bilmiyorum ama doktor hamileliğinin sonuna kadar alman gereken tüm kiloyu aldın sen dedi.canım sıkıldı.dikkatli ol dedi..1 ay sonra geldıgınde yalnızca 1 kılo almıs olarak gormek ıstıyorum senı dedı..ıananmıyorum yaa 5 ayda 11 kıloo...bende baska bı doktorum demır hapı evrmıstı 1 gun elevıt 1 gun demır ıcıyodum.belkı demır hapı aldırıyodur dıye ıcmıcem artık.hem bu doktorum vermemıstı o ılacı...oyle yanıı herseye ragmen bebegımın ıyı olması cok sevındırdı benıı:)
geda canım kardeşim izmir şifada 1800 ytl ye oldu.sgk lılar 750 ytl imiş.ben bize en yakın gop özele sordum.normal doğum sgk lılara 11oo ytl.yani istanbulda fiyatlar katlanıyo.ben doğum için bahçelievler medicana da karar kıldım.ama doktor belli değil.şu an bülent baysala devm etcem.8. aya kadar.oraya sadecedoğum için gitcem.fiyatlrından haberim yok.ama pahalıdır heralde.
8 nisan bebeğin iyi olduğuna çok sevindim.ama cidden çok kilo almışsın.elevit kilo yapıyo diyodu arkadaşlar.ben şu anda ilaç kullanmıyorum.20. haftadan sonra demire başlıcam.
Günaydın arkadaşlar.... Dün dr. gittik ve bebişimi gördüm, kocaman olmuş teyzeleri tam 220 gr. 22 cm. kendini bi o yana bi bu yana devire devire şovunu yaptı....ve dr. amcası artık %99 KIIIIIIZZZZZZ dedi, benim edepsiz açtı bacakları valla idrar kesesini bile net bir şekilde gördük. Herşey çok iyi hoştu da dr. bana kızdı 4 kilo almış 1,5 ayda benim biraz kilo problemim var...ve karaciğer enzimlerimde de düzensizlik haklı olarak yavaş sen ne yapıyon bebeğini düşünmüyon mu falan dedi tabi ben de moral sıfıır. Çünkü tüm hamileliğim boyunca en fazla 8 kilo almamı hedefliyoruz yani dr. öyle istiyor :çok üzgünüm:
Allahım sağ salim bi doğsaydı yavrum gün geçtikçe daha tedirgin oluyom....
ebrarcım geçmiş olsun ya ne kadar yormuşsun kendini bende korkuyorum evde temzilik yapmaya ama kim yapacak mecburenArkadaşlar herkese tünaydınlar. Pazartesi akşamından beri yokum yaılanları anca bitirdim.Pazar günü baya yorulmuştum.ÇOK sevgili kayınvalideme yufka açtım.E tabi pazar günden beri kasığımda tam ortada bi ağrı geçmedi bi türlü dün doktordaydım.Allahtan düşük tehlikesi falan yokmuş.Rahim açılmışmı diye baktı sorun yok dedi.Ama kendini çok yormuşsun dedi.Hala da var ağrı.Öğleye kadar çalışıcam bugün patronumla konuştum.Aman kızlar gözünüzü seviim sakın kendinizi yormayın benim gibi 3-4 gündür neler çektiğimi bir ben birde allah bilir.Geceleride uyuyamıyorum yan yatamıyorum.Çok kötüyüm inşallah en kısa zamanda geçer.
arkadaşlar bende vitamin olarak elevit kulanıyorum yaklaşık 1 aydır.Beylikdüzü medicana ya gidiyorum.Aranızda giden varmı bilmiyorum ama bilmek isterim.Ama doğumu nerde yapıcağıma henüz karar vermedim çünkü 1 hafta önce amniyosentz yapıldı ve sonucunu bekliyorum.(
hoşbulduk geda nasılsın
dün hayatımda ilk defa karnıbahar yemeği yedim bebek bana neler yaptırıyor yani
iştahım açıldı farkındayım çok korkuyorum valla çok kilo alıcam diye
canım şimdi okudum mesajını mısır çarşısının içinden geçiosun tahtakaleye çıkıosun zaten.hemen sağdan 3. sokağa gir ordan birine çin pazarı nerde die sor sana gösterirler. o çarşıyı bulduktan sonra bu dediğim yer giriş katında ama ne çeşitler var kendini kaybediceksin görünce ne ararsan bulursun orada anmle çıldırdık bu internette satılanlar falan halt etmiş dükkana girip kendini kaybediosun süslerin içinde ve inanılmaz hesaplı biryer. zaten internette satılanlarında ordan aldıklarını farkettik. kapı süslemeleri ve bebek şekerinin her çeşidi var istersen zevkine göre sende yapabilirsin ben minyatür mavi biberonlar aldım dışında bebekli kurdelesi var içine de mavi beyaz şekerler doldurucam süper olucak bunun dışında kocaman şirin mavi tüllü bebekli falan bi sepet aldım. kapı süsüsmü de aldım oh daha ne olsun isterseniz fotoğraflarını çekip yollarım akşam.
teşekkürler. iyiyim şükür... evet bebek çok ilklere imza attırıyoa.s ben de pırasa yedim... geçen de brokoli istedim geçen ilk defa yapım ama sevmdik biz eşimle... öölece duruyo yarısı ne yapcam bilmiyom... ama faydalı diye de atmak yerine zorla da olsa yemek istiyom.... evet kilo zor... inşallah aşırı almayız hiçbirimiza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?