Yiyecekler konusunda bende titiz davranmaya çalışıyorum. Çiğ et kesinlikle yemiyorum toksoplazma testim negatif çıktı. İlk duyduğumda çok ağlamıştım bilmiyodum 10. haftada falandık. Sonradan içim rahatladı ama evde inanılmaz bi dezenfekte olayı söz konusu.2 hafta önce testi yine yaptı dr. çok şükürki hala negatif. Çiğ ete eldivensiz dokunmuyorum. Bıçakları iyi yıkıyorum. Sebze meyveyide neredeyse 5 su yıkıyorum:) Önceden kahvesiz gün geçirmezdim. Fakat hamileliğimde toplam 5-6 kez falan içmişimdir, o da 13. haftadan sonra ve artık dayanamaz halde olduğum zaman. Kolada içmiyorum kesinlikle. Sigara zaten kullanmıyorum, hamile olduğumu öğrendiğimden beri dumanından bile uzak duruyorum. Dr. özellikle tembihlemişti en başında:) Genelde su içmeye çalışıyorum
bide doğuma özel süsleme yapıyolar hastane odaları için bayılıyorum onlara.
bikaç model beğendim:)
gerçi henüz erken ama..
Merhaba dozkan evet ben sincan lokman hekime gidiyorum ilk aylardan beri ama artik gidemiyecegim cunku ankaradan tasinacagiz aralik basinda istanbula gidiyoruz onun icin biraz endiseliyim burada doktoruma alismistim fiyat olarakta cok uygun bir hastaneydi istanbulda boyle bir hastahane bulmak cok zor onun icin cok endiseliyim
doğumdan önce istanbul a gelme şansın varsa sana enn güzel ve ucuza alabileceğin kapı süsü ve mevlüt şeker gibi şeyleri satan biryer söyleyebilirim:)
doğumdan önce istanbul a gelme şansın varsa sana enn güzel ve ucuza alabileceğin kapı süsü ve mevlüt şeker gibi şeyleri satan biryer söyleyebilirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?