2009 Nisan Anneleri buraya

aman güzelim boşver sen onları cahil cahil konuşuyorlar;
bizde daha cinsiyeti öğrenmeden ; işten direk onlara gitmiştik oturuken eşim haftayada cinsiyeti öğreniriz herhalde,, sevincli sevinçli ortaya laf attı,,, kayınpederde dellendi ne öğreniyosunuz , ne gereği var ,, istediğiniz olmayınca gerimi göndereceksiniz diye bir sürü saçmalık sıraladı. durdu. tabiii bizdeki hevesi o anda sıfıra indirdi...
bende ordan biz öğreneceğiz,, öğrendikten sonrada sana söylemeyiz dedim....

cinsiyeti öğreneli 2 hafta oldu. hala söylemedim.
bizde eşimin ailesinden kimse bilmiyor,,, benim bütün akrabalarım biliyor....
bu duruma eşimde bişey demiyor....
o yüzden takma kafana böyle şeyleri duymamazlığa gel....

Arkadaşlar herkese tünaydınlar. Pazartesi akşamından beri yokum yaılanları anca bitirdim.Pazar günü baya yorulmuştum.ÇOK sevgili kayınvalideme yufka açtım.E tabi pazar günden beri kasığımda tam ortada bi ağrı geçmedi bi türlü dün doktordaydım.Allahtan düşük tehlikesi falan yokmuş.Rahim açılmışmı diye baktı sorun yok dedi.Ama kendini çok yormuşsun dedi.Hala da var ağrı.Öğleye kadar çalışıcam bugün patronumla konuştum.Aman kızlar gözünüzü seviim sakın kendinizi yormayın benim gibi 3-4 gündür neler çektiğimi bir ben birde allah bilir.Geceleride uyuyamıyorum yan yatamıyorum.Çok kötüyüm inşallah en kısa zamanda geçer.

geçmiş olsun ebrartubacanım dikkat et kendine
iyuksel kız takma kafana allahımın verdiği en güzel hediye o ne geri kafalıymış onlarda kusura bakma ama valla bizim için hiç farketmez kız olsun erkek olsun severiz kız biz onu üzülkme canım
kızlar bursadada bebek şekeri için bildiğiniz ucuz yerler var mı

herkese merhaba.uzun zamandır yazamayn nisan annelerinden birisiyim.Herkesin umarım hamileliği iyi geçer ve geçiyordur.Yukarıda okuduklarımdan sonra yorum yazmadan geçemicem dışardan insanlar nederlere desinler o bebeği sen 9 ay boyunca taşıyacaksın ve sen hissediceksin.Gerisi hiçmi hiç önemli değil. Tadını çıkar.:CüvCüv:birde herkese bir sorum var çatlak kemi için ne öneriliyor ben tam 20 haftalık hamileyim ve henüz başlamdım bişi kullanmaya.Karnım çok fazla büyümedi ve henüz 1 kilo aldım.Cevaplarınız sabırsızlıkla bekliyorumma.a.s.

iyüksel gözünaydın canım
ebraetuba çok geçmiş olsun

Baktımda kayınvalide kayınbaba dertleri :)))

Benim kayınvalidemde bayramda ben evde
yokken benim yatağıma erkek bebek yatırmış
Eşim çok sinirlendi
Sağlıklı olsunda kız erkek farketmez dedi
iyide dedi ...

Kurban olsun annesi ona:))
Sağlıkla gelsin bebişim :)
Kuzum benim:)

allahım ya şu yaşlılara inananası gelmiyo insanın sağlık sıhhat derdine değilde cinsiyet derdine düşmüşler

evet canım ya elinde olan bişey değilki cinsiyeti belirlemek allahın verdiği bişi ne arayıpta bulamayanlar var hiç düşünmüyolar çok üzülüyo insan öle yorumlar yapınca

herkese selamlarrrr.,
iyuksel hayırlı olsun canım.. hiç bişiy takma kafana sağlıklı olsun yeter bize..
ebrarcım geçmiş olsun... bizim o tarafların da yufkası meşurdur zaten.. keşke sana anlayışlı yaklaşsalardı....
kıslar o rahim açılması çok tehlikeli bişi mi bilen varsa?.. ben de olmuştu da yolculuktan dolayıondan sordum...
tetanoz aşısı konusunda da hiç bi fikrim yok. pzt dr gidecem ona bağlı artık..

arkadaşlar merhabalar.yine cinsiyetten açılmışız bakıyorum.ya sallayın gitsin.kimseyi ilgilendirmez bunlar bizim yavrularımız.
ebrar canım çok geçmiş olsun ama sen de bu halinle niye yufka falan açıyosun.al hazırı kullan.beğenmeyen kendisi yapar.

merlov ben de henüz krem kullnamaya başaldım.roc un çatlak kremini aldım.indirimdeydi.36 ytl ye aldım.ama çatlayacak olduktan sonra illa ki çatlıyormuş benim çok kötü kaşıntılarım var daha çok onun için kullanıyorum açıkcası.

kıslar bi de bişiy sormak istiyorum. bi arkadaşım Türkiye de henüz epidural normal doğum uygulaması olmadığını sadece epidural sezeryan olduğunu söyledi.
bu konuda bilgisi olan var mı?

kıslar bi de bişiy sormak istiyorum. bi arkadaşım Türkiye de henüz epidural normal doğum uygulaması olmadığını sadece epidural sezeryan olduğunu söyledi.
bu konuda bilgisi olan var mı?

olur mu gedacım.benim kardeşim 14 gün önce epidural normal doğum yaptı.çok rahat bi doğum oldu çok şükür.ertesş gün ayaktaydı.internetten görüştük.ama ilk sancıları çok yoğun yaşamış.sancılar sıklaşınca arada belinden iğne yapmışlar ve o anda hiç bi sancısı acısı kalmamış ve yarım saat içinde doğurmuş minik yiğenimi.ben de aynısını düşünüyorum ama benim ki tüp bebek belki doktorum gerek görürse sezeyan olurum. :CüvCüv:

ya bu arada benim yaranmaz kıpır kıpır.bazen diyorum gaz mı ama farklı bişey bu.hissediyosun onun olduğunu.hihoyyyt

bi de arkadaşlar benim midem 3 gündür bulanmıyor çok şükür.:lepi:sadece hazımsızlık ve iştahsızlık devam ediyor.:Saruboceq:

megulcüm çok teşekkür ederim. ve kardeşin ve sana hayırlı olsun ufaklıkkaydirigubbakcemile3
mide bulantılarının geçmiş olması da çooook güsel bi haber... inşallah hep bööle devam eder.hihoyyyt ben de epidural mı olsam diye düşündüm ama bakalım. benim hastane zaten pahalı bi de onu sorayım ne kadarmı.

megulcüm çok teşekkür ederim. ve kardeşin ve sana hayırlı olsun ufaklıkkaydirigubbakcemile3
mide bulantılarının geçmiş olması da çooook güsel bi haber... inşallah hep bööle devam eder.hihoyyyt ben de epidural mı olsam diye düşündüm ama bakalım. benim hastane zaten pahalı bi de onu sorayım ne kadarmış.

çiçekcim bana söyle ; nerden alınacağını :)))

canım şimdi okudum mesajını mısır çarşısının içinden geçiosun tahtakaleye çıkıosun zaten.hemen sağdan 3. sokağa gir ordan birine çin pazarı nerde die sor sana gösterirler. o çarşıyı bulduktan sonra bu dediğim yer giriş katında ama ne çeşitler var kendini kaybediceksin görünce ne ararsan bulursun orada anmle çıldırdık bu internette satılanlar falan halt etmiş dükkana girip kendini kaybediosun süslerin içinde ve inanılmaz hesaplı biryer. zaten internette satılanlarında ordan aldıklarını farkettik. kapı süslemeleri ve bebek şekerinin her çeşidi var istersen zevkine göre sende yapabilirsin ben minyatür mavi biberonlar aldım dışında bebekli kurdelesi var içine de mavi beyaz şekerler doldurucam süper olucak bunun dışında kocaman şirin mavi tüllü bebekli falan bi sepet aldım. kapı süsüsmü de aldım oh daha ne olsun isterseniz fotoğraflarını çekip yollarım akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…