Bu arada arkadaşlar.. kayınvalidemler kıız olduğu kesinleşince iyice aptal saçma şeyler söyleyip acayip canımı sıktılar...yahu büyüğünden küçüğünden hepsi yorumda bulunuyor....Ben de eşime sert bir şekilde "sevmezlerse sevmesinler Allahın izniyle onu annesi sever "dedim bozuldu savunmaya kalktı falan ama bilmiyom.... zaten bayramda hepsini göreceğim için sinirlerim iyice tepemde...telefonda bu kadar laf ettilerse yüzüme neler derler Allah bilir...
baslatmayın kayınvalidelere::)))))
kıslar bi de bişiy sormak istiyorum. bi arkadaşım Türkiye de henüz epidural normal doğum uygulaması olmadığını sadece epidural sezeryan olduğunu söyledi.
bu konuda bilgisi olan var mı?
olur mu gedacım.benim kardeşim 14 gün önce epidural normal doğum yaptı.çok rahat bi doğum oldu çok şükür.ertesş gün ayaktaydı.internetten görüştük.ama ilk sancıları çok yoğun yaşamış.sancılar sıklaşınca arada belinden iğne yapmışlar ve o anda hiç bi sancısı acısı kalmamış ve yarım saat içinde doğurmuş minik yiğenimi.ben de aynısını düşünüyorum ama benim ki tüp bebek belki doktorum gerek görürse sezeyan olurum. :CüvCüv:
ya bu arada benim yaranmaz kıpır kıpır.bazen diyorum gaz mı ama farklı bişey bu.hissediyosun onun olduğunu.hihoyyyt
bi de arkadaşlar benim midem 3 gündür bulanmıyor çok şükür.:lepi:sadece hazımsızlık ve iştahsızlık devam ediyor.:Saruboceq:
olur mu gedacım.benim kardeşim 14 gün önce epidural normal doğum yaptı.çok rahat bi doğum oldu çok şükür.ertesş gün ayaktaydı.internetten görüştük.ama ilk sancıları çok yoğun yaşamış.sancılar sıklaşınca arada belinden iğne yapmışlar ve o anda hiç bi sancısı acısı kalmamış ve yarım saat içinde doğurmuş minik yiğenimi.ben de aynısını düşünüyorum ama benim ki tüp bebek belki doktorum gerek görürse sezeyan olurum. :CüvCüv:
ya bu arada benim yaranmaz kıpır kıpır.bazen diyorum gaz mı ama farklı bişey bu.hissediyosun onun olduğunu.hihoyyyt
bi de arkadaşlar benim midem 3 gündür bulanmıyor çok şükür.:lepi:sadece hazımsızlık ve iştahsızlık devam ediyor.:Saruboceq:
çiçekcim bana söyle ; nerden alınacağını :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?