canım zahmet olmazsa gönder bitanem ;
ben cumartesi günüde saat 1'e kadar çalışıyorum. oraya gitmem 3 olur ;
acaba o saatte açık olurmu?
yada artık tatil günleri gitcem. mesela 1 ocak.
yada doğum iznine ayrılınca ..... orda doğururmusum :)))
canım merhaba;
benimde tokmoplazma değerim negatif çıkmıştı. ama doktorum bir daha baktırmadı.
sen kaç haftalıkken yeniden kan verdin.
geda canım kardeşim izmir şifada 1800 ytl ye oldu.sgk lılar 750 ytl imiş.ben bize en yakın gop özele sordum.normal doğum sgk lılara 11oo ytl.yani istanbulda fiyatlar katlanıyo.ben doğum için bahçelievler medicana da karar kıldım.ama doktor belli değil.şu an bülent baysala devm etcem.8. aya kadar.oraya sadecedoğum için gitcem.fiyatlrından haberim yok.ama pahalıdır heralde.
8 nisan bebeğin iyi olduğuna çok sevindim.ama cidden çok kilo almışsın.elevit kilo yapıyo diyodu arkadaşlar.ben şu anda ilaç kullanmıyorum.20. haftadan sonra demire başlıcam.
doğumdan önce istanbul a gelme şansın varsa sana enn güzel ve ucuza alabileceğin kapı süsü ve mevlüt şeker gibi şeyleri satan biryer söyleyebilirim:)
Günaydın arkadaşlar.... Dün dr. gittik ve bebişimi gördüm, kocaman olmuş teyzeleri tam 220 gr. 22 cm. kendini bi o yana bi bu yana devire devire şovunu yaptı....ve dr. amcası artık %99 KIIIIIIZZZZZZ dedi, benim edepsiz açtı bacakları valla idrar kesesini bile net bir şekilde gördük. Herşey çok iyi hoştu da dr. bana kızdı 4 kilo almış 1,5 ayda benim biraz kilo problemim var...ve karaciğer enzimlerimde de düzensizlik haklı olarak yavaş sen ne yapıyon bebeğini düşünmüyon mu falan dedi tabi ben de moral sıfıır. Çünkü tüm hamileliğim boyunca en fazla 8 kilo almamı hedefliyoruz yani dr. öyle istiyor :çok üzgünüm:
Allahım sağ salim bi doğsaydı yavrum gün geçtikçe daha tedirgin oluyom....
arkadaşlar kilolardan bahsetmişsiniz bende 9 kilo aldım ya daha 18 haftalık bebişim bide ekmek ve hamur işi gıdaları kestim artık neyapım başa gelen çekiliyormuş ama bişey dikkatimi çok çekti hep kız anneleri böle kilo alıyor :=)) erkek anneleri bizim kadar kilo almıyor yanlışmıyım acabaaaa :=))))
megulcüm bahçelievler medicana demişsin doğum için. ben de oraya gidiyorum. ssk için normal doğum 1000. sezeryan 1850 idi. epidural fiyatını sormamıştım. bilgin olsun canım. ortalama bi fiyat şu anda gop a göre daha iyi bi hastane hem de
cicekcicek ya ben iastanbulda oturuyorum nerden alabilirim acaba çok merak ettim ?? yazarsan ok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?