2009 Nisan Anneleri buraya

Herkeze iyi akşamlar .aranızda ayıntılı ultrasona giren varmı arkadaslar benim haftaya randevum var çok tedirginim inşallah bi sorun çıkmaz..ikili testim iyi çıktı birde bunu atlatsam 22 haftalıkken gircem ayrıntılıya normal mi sizce

tamam canım akşam yollamaya çalışıcam fotoları:) bu arada orası devamlı açık çünküiyi iş yapan biyer ben nikah şekerimi de oraya yaptırmıştım zaten. pişman olmazsın ben çok araştırdım ama hakikaten şahane şeyler var akşam yollayınca bakarsın güzelim
hihoyyyt

kızlar hepinize iyi akşamlar.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

kızlar hepinize iyi akşamlar.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... Allah a emanet olun... yarın görüşmek üzre hoşçakalın..

arkadaşlar ben hem elevit hemde demir hapı kullanıyorum hergün ve sadece 2 kilo aldım haftaya kontrolüm var,bence yediklerimizde önemli ben öyle hamur işi felan yemiyorum sonuçta fazlası banada bebeğede zarar,bol su içmeyi unutmayın belkide beni su formda tutuyor,sıkmayın canınızı hiç herşey güsel olacak

canım merhaba;
benimde tokmoplazma değerim negatif çıkmıştı. ama doktorum bir daha baktırmadı.
sen kaç haftalıkken yeniden kan verdin.

Canım ilki 10 haftalıkken yapıldı, 2 ayda 1 mutlaka bakıcaz dedi. 17. hafta kontrole gittiğimizde yapıldı 2.si.Bundan sonrakide Ocakta yapılcak. Bence ihmal etme, dr. unutmuşta olabilir sen bi hatırlat istersen??

megulcüm bahçelievler medicana demişsin doğum için. ben de oraya gidiyorum. ssk için normal doğum 1000. sezeryan 1850 idi. epidural fiyatını sormamıştım. bilgin olsun canım. ortalama bi fiyat şu anda gop a göre daha iyi bi hastane hem de

kıslar bu gün yoktum anca okudum yazdıklarınızı,
cinsiyet konusuna değinmişsiniz doktorlar kızı olan annelere altın anne diyolarmış haberiniz olsun,
bu durumda ben gümüş anne oluyorum sanırım heheh........
elevit konusuna gelince iştahı açtığı için ayda 5 kiloya kadar aldırabiliyo iştahınızı dizginleyebiliyosanız problem yok tabi ama benim iştahım ztn açık bide onu içersem yandım yani..........

Kızlar vitamin konusunda bende kilo aldırdığına inanmıyorum. Bünyeyle ve yediklerimizle ilgili, aldığımız kilolar. Dr.unuz ne diyosa uyun bence vitaminleri ihmal etmeyin, bu işin bide doğumdan sonrası var. Doğumda çok fazla güç ve enerji kaybedicez, şu an içtiğimiz vitaminlere o zaman vücudumuzun daha çok ihtiyacı olacak..
Bol su için ve yürüyüş yapın (tabi çok yorulmadan)

canım geçmiş olsun kendine dikkat et o zaman fazlada üzülme derim bebiş sağlıklıymış bak işde bundan güsel habermi olur sen üzülürsen bebişde üzülür bu yüzden canını sıkma olurmu

kısslaaar kilo alcam diye yemeği azaltmayın.. bu bebeklerde olumsuz etki yapıyomuş.
"Hamilelikte az gıda bebeği obez yapıyor

Hamileliği süresince fazla kilo almamak için ya da farklı nedenlerle yeterince beslenmeyen annelerin, ileride obez olma riski yüksek bebekler dünyaya getirdiği ortaya çıktı..

BBC'nin internet sitesinde yer alan habere göre, İngiliz ve Yeni Zelandalı bilimadamlarının birlikte yaptıkları araştırma, hamile kadınların beslenme düzenlerinin, çocuklarının ileride obeziteye eğilimli olup olmayacağını belirlediğini ortaya çıkardı.

Araştırmaya göre, hamileliği süresince yetersiz ya da kötü beslenen anne adayı, yaşamının ileriki yıllarında kilo almaya meyilli bünyelere sahip bebekler dünyaya getiriyor.

İngiltere'deki South Hampton Üniversitesi ile Yeni Zelanda Büyüme ve Gelişme Araştırma Merkezi'nin yaptığı araştırma, anne karnındaki fetusun, içinde bulunduğu beslenme koşullarına uyum sağlama çabasının, metabolizmasının gelecekte de gıdaya karşı nasıl tepki vereceğini belirlediğini gösteriyor.

Sürekli düşük kalorili gıdalara maruz kalan fetus, yaşamının ileriki dönemlerinde de gıdaların bu şekilde olacağını varsayarak, metabolizmasını gıda ve yağ depolamaya yönelik ayarlıyor, bu tür çalışan bir metabolizma da kişiyi yaşantısının ileriki dönemlerinde kilo sorunuyla karşı karşıya bırakıyor.

Uzmanlar, araştırmanın hamilelik döneminde anne adayının dengeli ve yeterli beslenmesinin önemine vurgu yapmanın yanı sıra yanıtlamakta zorluk çekilen bir noktaya da ışık tuttuğunu belirtiyor. "[/B]

arkadaşlar kilolardan bahsetmişsiniz bende 9 kilo aldım ya daha 18 haftalık bebişim bide ekmek ve hamur işi gıdaları kestim artık neyapım başa gelen çekiliyormuş ama bişey dikkatimi çok çekti hep kız anneleri böle kilo alıyor :=)) erkek anneleri bizim kadar kilo almıyor yanlışmıyım acabaaaa :=))))

ben oğlan annesiyim 5 kilo aldım şimdiden bende ama tutuyorum kendimi tutmasam 100 kilo alıcam cokacimcoook

aliye sağolasın bilgi için.hangi doktora gidiyorsun?önerebileceğin biri var mı?belki orda görüşürüz.a.s

kızlar az önce ayrıntılıdan geldim çok şükür herşey yolunda çıktı... ve artık cinsiyetimizde belli oldu... kızım olacak inşallah.... harika bişey bu ayrıntılı... herşeyi o kadar net gösteriyorki akciğerlerinden kalp kapakçıklarına kadar aklınıza gelmeyen daha birçok şeyi... doktorumuz bir sürü de dört boyutlu resmini verdi... ve tabii cd sini de bakıp bakıp duruyorum... ay doğunca kimbilir nasıl sevicez onları...şimdiden bizi maymun ettiler valla :)kaydirigubbakcemile3

galaeta senin adına çok sevindim kızın hayırlı olsun
bende yarın doktora gidicem insan bakmaya doyamıyor resimlerine çok merak ediyor dimi duygularını çok ii anlıyorum

cicekcicek ya ben iastanbulda oturuyorum nerden alabilirim acaba çok merak ettim ?? yazarsan ok sevinirim

canım selam ben şirvan a da yazmıştım mısır çarşısından tahtakaleye doğru çık 3. sokaktan gir ordan çin pazarını sor çin pazarının içinde büyükçe bir dükkan. aldıklarımın bir kısmının fotoğrafını çektim ama yükleyemedim buraya fotoğrafı msn e ekle beni istersen ordan gönderim. minyatür biberonlar aldım içine mavi beyaz şekerler doldurucam. güzel bi sepet aldım. bi de kapı süsü aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…