2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın büyülü bahceler

bir kac gündür tuhaf duygular işçerisindeyimm,
sanki içimde 2 ben var ve sürekli kavga ediyorlarrr
napıcam bilmiyorum,
oglum kıpır kıpır, cok afacan, artık cok net dışardanda hissediliyorrr, kocacım bana benzeyecek diyip duruyorrr, aslında cok mutluyum ama....

bazen size de olurmu bir yanın otur der bir yanın kalk gidelim.::))))

bir yanım oglum için deliriyor bir yanım eyvah yandın nasıl basedeceksin diyor....
nasıl hallederim ki......

hoşgeldiniz hamişler.....

didem hayat mücadelesindenmi bahsettın tam anlayamadın yani dogduktan sonra bebege nasıl bakarım nasıl başa cıkarım onumu anlattın.. eger oysaaa

bende cok tedirginim bebegım dogduktan sonra nasıl yıkarım onu nasıl uyuturum ya uyumazsa ya yemegım yetişmezse ya evım temız olmazsa derdındeyım

yanı bir yanım beişimleyken bır yanımdaeksiklikler bırakmak istemıyorum

artık 5.aylarımızdayız yada girmek üzereyız

3,5 -4 ay sonra ve cok az kaldı artık bebeklerle olucaz

bi telalımız olucak yok alışverış yok bebek odası v.s ne telaşlı olucaz b

benım cocuk odam yok oturma odasına alıcam beişigini malesef.....
odamın düzeni dagılacak v.s düşünüyorum dşünüyorum o öle olur bu böle olurrr

günaydın tatlı nisan anneleri umarım herkes iyidir.
didemcim içini ferah tut canım kaygıların çok normal bence ve inanki annelik içgüdüleri herşeyin üstesinden gelmeni sağlayacak.
bence bütün bebeklere en iyi bakanlar kendi anneleri çünkü her bebek farklı ve siz kendi bebeğinizin uzmanı oluyosunuz ve sizden daha doğru bilen olmuyo o bebeğin ihtiyaçlarını.
onun çıkardığı ağlamanın tonundan bileceksin ne istediğini .emin ol çok güzel bi anne olacaksın.:CüvCüv:

urlacım bebek doğunca bırak biraz dağınık kalsın yahu evin. bebeğinin güzel anlarını kaçırmana değermi herşey düzgün olsun derken bi bakmışsın büyümüş.

urla evet öyle yani nasıl bas ederim, anlarmıyım, yıkayabilirmiyim, ya aglarsa, ya hast aolursa falan

evin düzeni falanda bir yere kadar ama ben nasıl hem ben olarak kalıp hem bu oglusumu büyütürüm kiii zaman gösterecek sanırım

dözkan canım sagol valla cok morel verdin:::)))

umarım dediğin gibidir, ve bizde cok iii birer anne olabiliriz:::)))

tabiiki iyi anne olucaz onlar porselenden yapılmıo aslında çok dayanıklılar sadece biraz minikler. yıkarsında herşeyi de yaparsın merak etme sen

didemcim sen sen olarak kalmıcaksın işte annelik böyle bişey herhalde

artık kendimiz için yaşamıyacagızhersey ona göre düzenli olucak

bir gezemeye gıttıgımızde bile.. akşamları hadi kal dicez eşlerimize bebegımız evde uyusunki uykusu bölünmesin.

yani bizler biz olmaktan cıkıp onlar için yaşayacagız

Bende aynı didem gibi düşünüyordumki
Ardından bu mesajı okuyunca içim ferahladı..
Çok sağol:)a.s.
İnşallah dediğin gibi olur ..
Çok iyi moral oldu sabah sabah:1hug:

diger anneler nasıl yapıyorsa bizde öle yaparız demi ama yaa onlar nasıl ögrendilerse bizde öle ve dahada güzellerini yapıcazzzzzzzzzz

aslında nisan anneleri olarak çok şanslıyız. çok güzel bi zamanda alıcaz bebeklerimizi kucağımıza havalar ısınıyo olacak günler uzuyo olacak rahat rahat onlarla dışarı çıkabiliyıolacağız. yani doğum sonrası sendromunu rahat atlatacağız diye düşünüyorum. ben ilkini 30 kasımda doğurmuştum 2001 de bi kar yağdı aylarca buz gibi hava ve uzun geceler uyumayan bi bebek baya zorlamıştı beni. bunda çok daha rahat olacak diye düşünüyorum. daha küçük oldukları için koyarız port bebeye çıkarız park bahçe hava aldırırız. zaten buyaz sadece emecekler çokşeyede ihtiyaçları yok nasıl olsa . banyodan sonra havalar sıcak üşütme korkusuda olmaz bence keyifli zamanlar geçiririz hiç merak etmeyin kızlar.

dozkan dogru söylüyorsun aslında bi ortamdayız bebek aglıyor annesine gidiyorum neden aglıyor acıktı yada uykusu geldi v.s işte
annelik ne zor nede cok anlamlı
gecen gün arkadaşımla konuşuyoruz oda hamiş............

erkeler hiç bir zaman anne kıymeti buılmezler ama kızlar bilir

ben şimdi annemin kıymetini dahada bi anlıyorum

zaten aglarsamda onuniçin aglarım............

beni bu gunlere getırmiş............

diyor ya şarkıda aglarsa anam aglar cok dogru....

anne kadar kıymet bilen yokturrrrrrrrrrrrrr bencee
onu sen buyutüyorsun ya sen herseyiir anne olarak sen yapıyosun butun istekerini karsılıyorsun

ama baba yada diger kişiler severler mınçıklarlar v.sama hasta olunca sen beklersın kimse degil............

ANNEM SENİ COK SEVIYORUM.........................

Hem bizim KK mız var.bebeklerimizi büyütürken ne kadar şanslı olacağız tıpkı hamileliğimizde olduğu gibi bizimle aynı şeyleri yaşıyan bizi anlayan tecbübelerini birbirine aktaran bisürü nisan annesi bi aradayız.

bende annemi cok seviyorum dün dogum günüydüüü
bir güzel kutladık resimleri göndermeye calısayım, becerebilirsem....

taze anane diyorum ben ona nede olsa ilk torun:::))

kızlar sizinde aynı endişeleri paylaştıgınızı bilmek beni rahatlattı::)))

her nekadar bazen kendimi bencil diye suclasamda:((
oglusumu da alıstırırız bizimle gezer artıkkk::))

herkese merhabalar
bakım konusunda endişelenen anneler merak etmeyin dozkanında dediği gibi annelik iç güdüsüyle herşeyin üstesinden geliriz allahın izniyle
mesela benim kızım acıktığı zaman göğüslerim inanılmaz sızlıyordu yani oradan anlıyordum aç olduğunu
yaşadığımız herşeyin bir sebebi var gece uyuyamıyoruz demişsiniz onunda sebebi bebek doğduğu zaman geceleri biracık uykusuz kalabiliriz vücut kendini işte buna hazırlıyormuş(bir yerde okumuştum)
endişelenmeyin herşey çok daha güzel olacak minikleri kucağımıza aldıktan sonra ne endişe kalacak nede korkular

dermanz benim de sızlıyodu kızm açıktığında gögüslerim.demekki doğa en büyük yardımcımız ne dediğini dinlersek.

iki tecrübeli anneden bunları duymak umarım sizi rahatlatmıştır
zaten doğumdan sonra annelerimizin bizlere çok yardımı dokunacak inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…