2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar selam baby-gaga diye bi sayfa var orda haftalara göre hamile fotoğrafları var sanırım 35. haftadan sonra patliicazz çok çok büyüklerrrrrrrr:)

Hamişler bugün baya duygu yüklü saatleriniz olmuş:) Ben kadın olduğum için 19 haftadır, şükrediyorum. Her nekadar da erkekler ayrıcalıklı da olsa yaşadığımız dünyada, şu 9 ay bi ömre bedel. Kadın olmak bence özel olmak, üzülüyorum erkeklere bu duyguları asla tadamıyolar. Her geçen gün içimizdeki mucizeler büyüdükçe, onların varlıklarından aldığımız haz da artıyo. Didemcim hiç dert etme, onu içimizde taşırken nasıl her parça yerine kolayca oturuyosa, dünyaya geldiklerinde de Allah bize onları anlayacak ve onlara bakıcak gücü, sabrı verecektir. Her bebek kendi kaderi ve kısmetiyle doğuyor, Allahtan herkesin yavrusuna şans ve sağlık diliyorum...gerisi zaten hallolura.s.

slm kızlarr sonunda bebeğimi gördüm 3 haftadan sonra çok mutlu oldum üçlü testi bu hafta yapmayacakmış haftaya yine çağırdı o zaman yapılacak baş bacak karın çevresini ölçtü Allah ım aşükür bi problem çıkmadı bir görseniz yavrum nasılda büyümüş maşallah
hiç yerinde durmuyor zıpır ilk baktığımızda resmen amuda kalkmıştı ağzını açıp kapıyordu onu böyle kıpır kıpır görünce çok seviniyorum
doktoruma göre 17+2 mişim benim hesabımsa takvimimdeki gibi
bebeğim 214 grammış boyuda 17 cm
haftaya tekrar göreceğim için çok mutluyum
:teytey::teytey::dance:

günaydın kızlar bu hafta ben pek düzenli uğrayamadım 5gündür yatılı misafirim vardı erkek ve 2 kişi ne yediğimden nede uykudan bişey anladım oda yetmedi dün geceden beri isalim bebeğin hareketleride yavasladı gece tuvaletten cıkaamadım delirecektim sizce doktora gitsemmi yoksa pimpirikleniyormuyum ama

ama misafirlerden dolayı su alımımı aksatmışsam ve bebeğin suyu azaldıysa diye korkuyorum ayrıca ablam bu nedenden erken doğum apmıştı kısacası çok korkuyorum

YARDIM EDİN
YARDIM EDİN
ACABA PİMPİRİKMİ YAPIYORUM

herkese öncelikler günyadınlar
bursasu bebeişin için çok sevindim inşallah test sonuçlarında iyi çıkar canım
eysan su alımına dikkat et hayatım ve bi doktorunu ara istersen 1 gündenn fazla sürerse

herkese öncelikler günyadınlar
bursasu bebeişin için çok sevindim inşallah test sonuçlarında iyi çıkar canım
eysan su alımına dikkat et hayatım ve bi doktorunu ara istersen 1 gündenn fazla sürerse

bende öle düşümüyorum canım eğer bu gün devam ederse arayacağım ama sabrım yok cünkü bebeğim oynamıyor korkuyorum

evet kesinlikle söylenti değil ciğerolayı benimde dirseğimde var leke hemde tıpkı ciğer dikkat edin lütfenn a.s

bende öle düşümüyorum canım eğer bu gün devam ederse arayacağım ama sabrım yok cünkü bebeğim oynamıyor korkuyorum

eysancım dün geceden beri sürüyosa bekleme ara bence. en azından o yönlendirir daha garanti olur. geçmiş olsun..

herkese günaydın arkadaşlar..
bursasu gözün aydın bebişi gördün... inşallah testlerin de normal çıkara.s.

Selam kızlar.Biliyosunuz dün üçlü test sonuçları için doktora gitmiştik.Sonuçlarımız gayet iyi çok düşük çıktı risk.cinsiyet olayına gelince Malesef bizimle dalga geçiyo galiba.Buseferde eli hep bacaklarının arasındaydı göremedi doktorumuz.Kıpır kıpır hareketli maşallah ama sanırım bizi böyle kıvrandırmak hoşuna gidiyo.Napalım sürpriz bebek olucak.Ayrıca ellerimde uyuşmalar oluyodu uzanınca onu sordum kalsiyum eksikliğin var galiba dedi suda eriyen vitaminlerdnen verdi birde kan hapımı demir hapımı anlamadım bişey daha yazdı henüz almadık.bir ay sonra kısmetse bebişimi tekrar görücem belki bize acırda gösterir cinsiyetini artık.

selam nisan anneleri ...
eysancım hiç korkma bence tamam yinede doktoruna göründe ama panik yapma yani...
çünkü ben bebeğimin hareketlerini tekmelerini baya erken hisstemeye basladım hatta gecen gun oyle bir tekme attıki ödüm koptu artık güçlü bir şekilde hissediyorum bebeğimin hareketlerini fakat gectiğimiz iki gun gunde bir defa tekme attı ve hareketlerini hiç hissetmedim bende baya bi korktum ama bu haftalarada bebeklerimiz aynen yeni doğmuş bir bebek gibi uyku ve uyanıklıklık döneminden gecerlermiş e surekli uyudukları içinde bazen hareketlerini hissetmememiz normal o yüzden fazla panik yapmayalım...bendede oyle oldu ama şimdi yine masallah kıpır kıpır benide korkuttu bebeğim ama olsun annelik boyle bişe işte napalım ...
herkese kolay gelsin hayırlı gunler hepinize...

evet kesinlikle söylenti değil ciğerolayı benimde dirseğimde var leke hemde tıpkı ciğer dikkat edin lütfenn a.s

nar ile ilgili de böyle birşey duyan var mı?nerene damlarsa bebeğin aynı yerinde leke yaparmış.var mı böyle bişey yaaa.ben narı çok severim,sakır şukur suyu aka aka yiyodum,daha yeni öğrendim bunu:1no2:senağlama

evet nar ile ilgili ne azık ki denenmiş bi tecrübe var.. arkadaş anlattı:1no2: ben de bi kere yemiştim kendim nereme damlattım ne yaptım hatırlamıyom ama daha sonra hep eşim bana hazırladı ben yedimkaydirigubbakcemile3

ebrarcım senin bebiş baya naslı çıktı Rabbim gönlüne göre versin inşallah..

herkese iyi akşamlar. gerçi kimseler yok... :çok üzgünüm:

vallahi öyleyse ayvayı yedim ben ilk 3 ay hergün nar ayıklayıp yedim inanın günde en az 2 nar hemde kafamçokkarıştı ne olacak şimdi neyse iyi düşünelim iyi olsun inşallah

1 kaç gün siteye girmedim değişmiş hersey burayı bulamadım bi telaşlandım varya kızlar nasıl kötü oldum şükür aşağı koymuşlar nasılsınız neler var ben yarın içlü sonucumu alcam inş. iyi çıkar bi kez daha ultrasona girip cinsiyet bakarız galiba inş bu kez gösteriri utangaç meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…