herkese öncelikler günyadınlar
bursasu bebeişin için çok sevindim inşallah test sonuçlarında iyi çıkar canım
eysan su alımına dikkat et hayatım ve bi doktorunu ara istersen 1 gündenn fazla sürerse
selamlarrrr herkese inşallah iyisinizdir hepiniz.. daha yazılanları okuyorum...
evet ilkler... aman urlacım dikkat et ciğer yerken leke olmasın.... bu aslı olmayan bi söylenti deilmiş bizim öğretmen arkadaşın annesi denemiş ve bacağında leke var... sen elini sürme çiğken sadece pişince yehihoyyyt
bende öle düşümüyorum canım eğer bu gün devam ederse arayacağım ama sabrım yok cünkü bebeğim oynamıyor korkuyorum
günaydın kızlar bu hafta ben pek düzenli uğrayamadım 5gündür yatılı misafirim vardı erkek ve 2 kişi ne yediğimden nede uykudan bişey anladım oda yetmedi dün geceden beri isalim bebeğin hareketleride yavasladı gece tuvaletten cıkaamadım delirecektim sizce doktora gitsemmi yoksa pimpirikleniyormuyum ama
evet kesinlikle söylenti değil ciğerolayı benimde dirseğimde var leke hemde tıpkı ciğer dikkat edin lütfenn a.s
nar ile ilgili de böyle birşey duyan var mı?nerene damlarsa bebeğin aynı yerinde leke yaparmış.var mı böyle bişey yaaa.ben narı çok severim,sakır şukur suyu aka aka yiyodum,daha yeni öğrendim bunu:1no2:senağlama
nar ile ilgili de böyle birşey duyan var mı?nerene damlarsa bebeğin aynı yerinde leke yaparmış.var mı böyle bişey yaaa.ben narı çok severim,sakır şukur suyu aka aka yiyodum,daha yeni öğrendim bunu:1no2:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?