selam nisan anneleri.bugünde dinleniyorum evde ağrılarım geçti artık.birazdan doktora gidicem üçlü test sonuçlarını göstermek için.Aynı zamanda cinsiyetimize tekrar bakacak doktorumuz.Çok heyecanlıyım bütün gece rüyamda doktora gidiyodum ama bitürlü muayene olamadım.Dua edinde bebişim göstersin artık bende çok merak ediyorum.16 ekimde %80 erkek demişti kendi doktorum geçen hafta gittiğim farklı iki doktor göstermiyo kız galiba dediler.Hayırlısı artık.Tam ortada kaldık kızmı erkekmi?hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.
cinsiyetler ögrenilmiş...........................
hayırlı olsun kız anaları.......................
bir konuya degınmişsiniz ilklere imza attırıyorlar diye..........
bende hayatımda kurban eti yemem ( et yemem)
sadece kıyma tavuk................
ama kurban bayramı gelıyor malum tvde kızılay reklamı var tabakta kavurma( buluna bilen bişey oldugu içinyazdım)
et yemeyen ben kurban bayramında ciger ve et kavurmasını yemek için sabırsızlanıyorum üzerinede limon ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
annem dedi alalım kasaptaan et hyr dedim ben bayramda yıyecem.....
bayram gelsede yesem
bende tekmelenmek istiyorum :))))
olur mu gedacım.benim kardeşim 14 gün önce epidural normal doğum yaptı.çok rahat bi doğum oldu çok şükür.ertesş gün ayaktaydı.internetten görüştük.ama ilk sancıları çok yoğun yaşamış.sancılar sıklaşınca arada belinden iğne yapmışlar ve o anda hiç bi sancısı acısı kalmamış ve yarım saat içinde doğurmuş minik yiğenimi.ben de aynısını düşünüyorum ama benim ki tüp bebek belki doktorum gerek görürse sezeyan olurum. :CüvCüv:
cvanım yiğenin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah. senin bebiş doüğana kadar o çok kıymetli olur . sonra tabi önce can sonra canan.. bulantılarının geçmesine çoookk sevindim. bende yaşadığım için yaşayanlara çok üzülüyordum en uzunda senin sürdü.
ya bu arada benim yaranmaz kıpır kıpır.bazen diyorum gaz mı ama farklı bişey bu.hissediyosun onun olduğunu.hihoyyyt
bi de arkadaşlar benim midem 3 gündür bulanmıyor çok şükür.:lepi:sadece hazımsızlık ve iştahsızlık devam ediyor.:Saruboceq:
kıslar bu gün yoktum anca okudum yazdıklarınızı,
cinsiyet konusuna değinmişsiniz doktorlar kızı olan annelere altın anne diyolarmış haberiniz olsun,
bu durumda ben gümüş anne oluyorum sanırım heheh........
elevit konusuna gelince iştahı açtığı için ayda 5 kiloya kadar aldırabiliyo iştahınızı dizginleyebiliyosanız problem yok tabi ama benim iştahım ztn açık bide onu içersem yandım yani..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?