2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın,
ben de dün akşam kesin olarak hissettim tekmelerini 3 kez arka arkaya. şimdi işteyim arada bilgisayar doğru eğilince de tekme geliyor :) :) ne güzel bir duyguymuşşş

selam nisan anneleri.bugünde dinleniyorum evde ağrılarım geçti artık.birazdan doktora gidicem üçlü test sonuçlarını göstermek için.Aynı zamanda cinsiyetimize tekrar bakacak doktorumuz.Çok heyecanlıyım bütün gece rüyamda doktora gidiyodum ama bitürlü muayene olamadım.Dua edinde bebişim göstersin artık bende çok merak ediyorum.16 ekimde %80 erkek demişti kendi doktorum geçen hafta gittiğim farklı iki doktor göstermiyo kız galiba dediler.Hayırlısı artık.Tam ortada kaldık kızmı erkekmi?hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.

ebrartuba anladığım kadarıyla rahatsızsın geçmiş olsun
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
senin küçükte pek nazlı olacak herhalde bu sefer gösterir artık annesine

ebrartuba güzel haberlerini bekliyoruz dönünce yazarsın artık..:dance:
ya ben sormayı unutmuşum sen sormuşmuydun doktoruna tetanoz aşısını

selamlarrrr herkese inşallah iyisinizdir hepiniz.. daha yazılanları okuyorum...
evet ilkler... aman urlacım dikkat et ciğer yerken leke olmasın.... bu aslı olmayan bi söylenti deilmiş bizim öğretmen arkadaşın annesi denemiş ve bacağında leke var... sen elini sürme çiğken sadece pişince yehihoyyyt

bende tekmelenmek istiyorum :))))

ben de isityorummmkaydirigubbakcemile3 ama sanki dün bişiyler oldu. gece karnımda bişiyler oldu bakrtım sol tarafımda bi sertlik:) hemen eşime gösterdim acaba yanılıyo muyum diye dokundu o da takla falan atıyo heralde dedi. bakalım devamı gelecek mihihoyyyt ama çok güsel... inşallah hepimiz doyasıya hissederiz

slm kıslar ben geldim bende ilk bebişte tedirgindim özellikle yıkama konusunda

bebek küveti ve file aldım yıkaması çok kolay oluyo bu bebiştede alacam inşallah bilginize...

ayrıca dozkan ve dermanz tecrübeleriniz için teşekkürler... aynı endişeleri ben de taşıyordum biraz daha rahatladım... ama bu vücudun bize yard olma işi konusu çok doğru Rabb eminim ona göre herşeyini hazırlamıştır... nasıl ilk hfatalar yediklerimizden zararlı olanları geri çevirdiği gibi.. benim en büyük korkum seneye işe başlayınca onu kime emanet edebilirim.....

kızlar merhaba
2 saattir filan toplantıdayım nerdeyse veeeee artık benim yaramazda durmuyo..O kadar guzel hareketlendıkı doktor demıstı zaten bır-ıkı gune hıssedersın dıye..super bısey bu harıka bısey..toplantıda karsımda mudur soyledıklerını hıc dınleyemedım nerdeyse benım yaramaz sureklı pıt pıt yapıp durdu..bıkac kere gulumsedım ve elımı karnıma koydum mudurumuzde anlamıstır heralde bıseyler oldugunu:) suandada sut ıcıyorum yıne pıt pıt ıcerde .sut hosuna gıttı anladıgım kadarıyla..yada belkıde hıckırık tuttu bızım yaramazı nerdeyse bellı aralıklarla vuruyo cunku..ayy allahım ne guzel duyguymus bu..kendımı dıger ınsanlara gore o kadar ayrıcalıklı hısseedıyorumkı..karnımda canımı tasıyorum..baska hıc bıseyde yokturkı boyle bı duygu..Allahım yaşamayanlara yaşatsın ınsallah..

Eğer ben anne olmasaydım...

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi
çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım..

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye 'Uçan Fil Dumbo!' çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla 'anne' olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım...

Tüm annelere eli öpülesi analarımıza.
Ayrıca anne olmayan tüm bayanlara sevgiler..

sekiznisan şu anda iş yerindeyim ve ağlıyorum...çok güzel bir parçaymış bu...yüreğine sağlık...

ay annemi özledim ve

ben de yavrumu hissetmek istiyorum artık....benim dr. 9 ay boyunca bebek tekmesini hiç hissetmeyen annelerin de olduğunu söyledi..

iyuksel bu yazı benım cok hosuma gıdıyo paylasmak ıstedım..ayrıca ben bu yazıyı tuvalet aynama astım ve okudukca tuylerım dıken dıken oluyoo.
umarım sende hıssedersın benım doktorum 350 gramken hıssedılıyo dedı en son gıtıgımızde benımkı 373 gramdı ama ıkı gun bıle fark ettı o zaman hısedememıstım sımdı ıyıce hıssedıyorum:)

cvanım yiğenin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah. senin bebiş doüğana kadar o çok kıymetli olur . sonra tabi önce can sonra canan.. bulantılarının geçmesine çoookk sevindim. bende yaşadığım için yaşayanlara çok üzülüyordum en uzunda senin sürdü. bu aralar bulantı ara ara tam geçti derken olabilir sakın telaşlanma azalarak bitecek iştahın da bir kaç güne düzelir. kaydirigubbakcemile5 bu arada bebeişin hareketlerini bende gazmı acaba diyordum ama bu hafta geçen haftaya göre daha sert hareketleri aynı his ama daha anlaşılır.. emin ol karnındaki löpürdenmeler bebeişinn. kaydirigubbakcemile3

selinay niye kız anneleri altın anne merak ettim. bende gümüş annesi oluyorum bu arada elevitin kilo aldırdığı konusuna kesinlikle katılıyorum. yani en azında iştahı arttırdığını düşünüyorum. geçen hafta 4/5 gün içmedim denemek için iştahım normal boyutlarına indi. elevit içerken doyma hissimi kaybetmiş gibiydim. -tatlicadiarzu-

8 NİSAN ÇOOKK GÜZELDİİ biraz telaşlanan annelerede iyi gelecek urla ve didem endişeleniyordu.. yanlız başımda peçete ddansı yapmayacaktıma ve birinin gaz çıkarmasına bu kadar sevineceğimi tahminetmezdim kısmı çok güzel koptum resmen. çok güzel bir yazıydı.. senağlama

bu ne ya işden geldim bi okuyum dedim ağlamakla perişan oldum ama süper bir yazı bu yaaaa annemi çok özledimmmmmm ve anneliğin bu kadar güzel bişey olduğunu anladım allahım bana bu güzel duyguyu yaşattığı için küçük prensesimi bana verdiği için binlerce şükürler olsun hepimiz allahın izniyle bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

bu arada arkadaşlar bebişin hareketlerinden bahsetmişsiniz bende bişeyler hissediyorum ama hareketmi yoksa başka bişeymi çözemiyorum ama içim gıdıklanıyor gibi oluyor çok komik ama :=) eğer hareketleriyse tekrar öle olmasını sabırsızlıkla beklicem heheheheh :=))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…