Ya arkadaşım sen nerelerdesin? Ben seni çok merak ettimÇok mesaj attım sana özeldende buradan da. Tabi ulaşabileceğim başka biyer yok malum:) Sıkıntı yaşadığın bellidi zaten sessizliğinden. Umarım hallolmuştur sorunlar. a.s.Kızın hayırlı ve sağlıklı olsun
kızlar bana geçenlerde aile hekimliği için sağlık ocağından bir ebe geldi.kaydımızı yaptı ve 5. aya girdiğim zaman sağlık ocağına gelip tetanoz aşısı yaptırmam için sıkı sıkı tembih edip gitti.. bu arada aklıma gelmişken bebeişler doğduğunda da aşılarını sağlık ocağında yaptırın.oaraya gelen aşılar çabuk tüketildiği için taze oluyormuş.bir çocuk dr unun tavsiyesiydi.bilginize...............
tuğçe hoşgeldin.özledik seni....
megul yeğenin hayırlı olsun.darısı bizlere....
ben sadece elevit içiyorum.demir hapı vermedi dr.28 kasımda kontrolüm var.zaman geçmiyor sanki....
canım benim inan benim aklımdanda sürekli siz geçiyordunuz bu yüzden, baktım sürekli yatmak zorundayım bende leptop aldım artık daha sık girebileceğim inşallah ben günlerce hastanade yattım26 serum yedim ağır kanamar geçirdim ama hamd ı senalar olsun atlattım bebeğimi yüce Rabbim esirgedi şimdide yüksek tansiyon problemim var o yüzden kafamı kaldıramıyorum neyse canım bende seni çok merak ettim az çok yazdıklarını bulup okumaya çalıştım tatlı bebeğin biraz aşağıdaymış galiba ama herşey yolunda olduğu için hepiniz adına çok seviniyorum Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin yokluklarını göstermesin bizde sağlıkla büyütelim.:1hug:
tuğçecim geçmiş olsun.. Rabbim seni de bebişini de sağlıklı etsin inşallah... inşallah şimdi daha iyisindir yani kanama falan yoktur ve tansiyonun da normaldir.. Rabbim seninle olsun...
teşekkürler arkadaşlar inşallah geçmiştir iyiki varsınız,doğru önemli olan şuan ve kalan 4 ay umarım hepimiz sağlıkla geçiririz bu ayları
Selam kızlar.Biliyosunuz dün üçlü test sonuçları için doktora gitmiştik.Sonuçlarımız gayet iyi çok düşük çıktı risk.cinsiyet olayına gelince Malesef bizimle dalga geçiyo galiba.Buseferde eli hep bacaklarının arasındaydı göremedi doktorumuz.Kıpır kıpır hareketli maşallah ama sanırım bizi böyle kıvrandırmak hoşuna gidiyo.Napalım sürpriz bebek olucak.Ayrıca ellerimde uyuşmalar oluyodu uzanınca onu sordum kalsiyum eksikliğin var galiba dedi suda eriyen vitaminlerdnen verdi birde kan hapımı demir hapımı anlamadım bişey daha yazdı henüz almadık.bir ay sonra kısmetse bebişimi tekrar görücem belki bize acırda gösterir cinsiyetini artık.
kızlar dr bana hep sola yat dedi sola yatmakta biraz zor oluyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
selam tuğçe ben çiçek 10 gündür burdayım belki tanımıorsundur o yüzden. benimde doktorum sola yat dedi ama bu ne kadar öenmli bişey bilmiyorum çünkü uygulaması zor ben sırtüstü ve sağa dönük daha rahat uyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?