2009 Nisan Anneleri buraya

eda-edanur sağolasın canım.ama bulantı nokatsında çok doğru bi tespit yapmışsın.bugün sabah yine çıkardım ama şu an bulantım yok çok şükür.iştahım da açılıyo galiba yavaş yavaş.2 gün önce süt içtim yarın yine denicem.

bu arada dün doktora gittim şükür herşey normal.ama doktor vücudumdaki kabarık kızartıları görünce hemen ilaç yazdı.hamilelik alerjisi olurmuş ama bende ki ço erkenmiş.kan tahlili falan istedi.kızlar çok dua edin.neredeyse tüm vücudum kabardı ve çok tatlı kaşınıyo.kaşıdıçça da daha çok alana yayılıyo.

benim bebişimde cinsiyetini göstermedi.doktor amcası çok uğraştı ama bacaklarını kavuşturup oturdu.çok net bi şekilde el salladı.
ben her ultrasonda ağlıyorum ya. dayanamıyorum.çok özlüyorum onu.hergün görmek istiyorum.

eysancım geçmiş olsun.ishal için bişey diyemicem ama su meselesini ve kıpırdanmayı çok kafana takma.kardeşim bazen 2 gün hiç hareketini hissetmiyorum demişti.olabiliyormuş.su konusunda içebildiğin kadar iç ama ben günde en fazla 4 bardağa çıkabildim şu ana kadar.ama şükür hiçbi problem çıkamdı.dün doktor da söyledi.sen yiyp içmesen de o bi şekilde başının çaresine bakmış diye.

megul çok geçmiş olsun cnm ama bebişinin iyi olmasına çok sevindim
ahh ah bende cuma gördüm bebişimi cnm oğlum çok tatlıydı
bende bilmeden narı tek tek soydumda yedim bilmeden yapnca bişey olmazmış

süper hafta sonları kızlar
sanırım herkes geziyor kimseler yokk
neyse pazar günleri dinleniyoruz bizde eşimde yok zaten calısıyor
birazdan gidip yemek yapayım ona bayılıyoo pazar evdeyim ve yemek yapıyorum diye
az yapınca kıymete biniyor sanırım::)))

kocaman öpüyorum sizi
saglıcakla kalın::))

pazar günü kocalarımızın çalışması ne kötüymüş. benim eşim de bu pazar çalışıyor da. benim de diş etlerim de şişmeler var. vitaminsizlikten mi oluyor acaba nasıl giderebilirim bilen var mıııı

Son düzenleme:

canım benim inan benim aklımdanda sürekli siz geçiyordunuz bu yüzden, baktım sürekli yatmak zorundayım bende leptop aldım artık daha sık girebileceğim inşallah ben günlerce hastanade yattım26 serum yedim ağır kanamalar geçirdim ama hamd ı senalar olsun atlattım bebeğimi yüce Rabbim esirgedi şimdide yüksek tansiyon problemim var o yüzden kafamı kaldıramıyorum neyse canım bende seni çok merak ettim az çok yazdıklarını bulup okumaya çalıştım tatlı bebeğin biraz aşağıdaymış galiba ama herşey yolunda olduğu için hepiniz adına çok seviniyorum Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin yokluklarını göstermesin bizde sağlıkla büyütelim.:1hug:

Son düzenleme:

canım hoşbulduk bende sizi özledim,tetonoz aşısı22.haftada vurulmaya başlanıyor diye biliyorum umarım herşey yolundadır kontrolündende iyi haberlerle dönersin inşallah.:1hug:

tuğçecim geçmiş olsun.. Rabbim seni de bebişini de sağlıklı etsin inşallah... inşallah şimdi daha iyisindir yani kanama falan yoktur ve tansiyonun da normaldir.. Rabbim seninle olsun...

tuğçecim geçmiş olsun.. Rabbim seni de bebişini de sağlıklı etsin inşallah... inşallah şimdi daha iyisindir yani kanama falan yoktur ve tansiyonun da normaldir.. Rabbim seninle olsun...

canım sağol çok şükür daha iyiyim kanamam yok ama tansiyon kalkınca oluyor bende yatıyorum sürekli ilaçta kullanıyorum şimdi daha iyiyim Allah öyle sorunlar yaşamaktan hepimizi korusun çok zordu canım yavrum çırpınıyordu neyse çok fazla anlatıp sizleri üzmek istemiyorum inşallah hepimiz sağlıkla nisanı atlatalım yaşadığım herşeyi anlatacağım tekrar teşekkür ederim Rabbim hepimizle olsun:1hug:

tuğçe canım çok geçmiş olsun.herşeyin yolunda olduğuna sevindim.nisanda soğumdan sonra yaşadıklarını merakla okucam inşallah.

herkese iyi pazarlar,tuğçe arkadaşım önemli olan şuanda iyi olman,canını sıkma sende dinlemiş olursun, tansiyon bu işte oynak bişey canını sıkma hem sıkılmazsında artık tansiyonda hemen düzelir :)

tugce canım geçmiş gitmiş olsun insallah
bir daha gelmesin, saglıkla bebeişini kucagına al

bu arada diş etleri için misvak kullanın::))))

teşekkürler arkadaşlar inşallah geçmiştir iyiki varsınız,doğru önemli olan şuan ve kalan 4 ay umarım hepimiz sağlıkla geçiririz bu ayları

teşekkürler arkadaşlar inşallah geçmiştir iyiki varsınız,doğru önemli olan şuan ve kalan 4 ay umarım hepimiz sağlıkla geçiririz bu ayları

Canım benim ya, çok geçmişler olsun. Şu an iyisin ya bebeğinde iyi önemli olan o. Artık geçmişi düşünme dediğin gibi 4 ayımız falan kaldı, tadını çıkar. Tekrara seni aramızda gördüğümüz için mutluyuma.s.

Sizin bebiş tam koç burcu belli oldu. Annesiyle babasıyla dalga geçiyo:) Bizimkide aksi biz öğrenmek istemiyoruz inadına baçakları açık sereserpe yatıyo. Daha şimdiden bizi parmaklarında oynatıyolar:)
Sonuçlarınızın iyi olmasına sevindim. Sonuna kadar dilerim böyle gider bebişlerimiz:ecrin_bebek:

kızlar dr bana hep sola yat dedi sola yatmakta biraz zor oluyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

kızlar dr bana hep sola yat dedi sola yatmakta biraz zor oluyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

selam tuğçe ben çiçek 10 gündür burdayım belki tanımıorsundur o yüzden. benimde doktorum sola yat dedi ama bu ne kadar öenmli bişey bilmiyorum çünkü uygulaması zor ben sırtüstü ve sağa dönük daha rahat uyuyorum.

:
canım aynen benin durumumda öyle sırt üstü ve sağa yatmak daha rahat geliyor,dr bana çok önemli bebeğe oksijen gitmesi için sola yat dedi zaten bebek en çok sol pozisyonda rahat ediyormuş,elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum sende sola yat bence sırt üstü yatmamaya çalış.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…