evet...siz bu yoğurtları inek sütüylemi yapıyosunuzzzz
kızlar günaydın bende 1 haftadır süper uyuyordum diş çıktı rahatladık diyodrum ya hatta çiçeğin dediği gibi 1-2 gece hiç uyanmamış mamada yememişti ama mutlu günlerim bitti tekrar öncesine döndük gece mıkırdanmalar hatta uyanıp 2 saat oturmalar ve gece kakaları( sanırım diğer diş geliyo.bi birbuçuk ay da bu diş sürerse yandık ki ne yandık.
çiçekcim umarım sizinki kalıcı bi kalkmamadır beslenmek için ,bizimki ööle olmamıştı
müge valla bi ara yanına gelmeyi çook istiyorum cnm ama elanın acık daha yabaniliği gitsin :)
maşallah zuzuya , cnm boyu posu ne kadar olmuş ne kadar kilo almış, ne kadarlık oldu şimdibizimkisi uzun zamandır gece kalkmıyor.
diş çıkarırkende ne ateşi çıktı nede huysuzluk yaptı.doktor bünye sağlam dedi:))
şimdilerde sürekli gezmek istiyor.
allahtan ev bahçeli sürekli kucakta geziyor.
haftasonu yazlığa götürüyorum..denize bayılıyor görünce çırpınıyor.
benim gibi deniz aşığı oldu..
doğum tarihini söyle cnm yapayım sana veya sen http://tickerfactory.com/ezticker bu siteden yap cnm eğer yapmak istersen tabi...boy:71 kio:9750
ticker beceremedim ben.acemiyim.
7 ay 1 haftalık
ay bizimki de herkese gidiyor keşke o da öyle ağlasa daha şimdiden anne sözünden çıkmıyor demek kiecrin de herkese gülücükler dağıtır yabancılığı yoktur.hele teyzesini webcam den gördüğü zaman bile deliriyor sevinçten.birtek kayınvalidem de katıla katıla ağlıyor.geçen gittiğimizde ben yan odadaydım dedesinden almış bizimki başladı ağlamaya koştum hemen valla bişey yapmadım diyor sapsarı olmuş kadın korkudan :))
ay bizimki de herkese gidiyor keşke o da öyle ağlasa daha şimdiden anne sözünden çıkmıyor demek ki)
agbımlere gitik kız oda bizimleydi.....siz gezmek yapınca egeye kim baktı...
ahhh eskiden gece 1-2 de dışarı çıkar tur atıp, bişeyler tıkınıp gelirdik..
şimdi nerde çoçuk uyuyor.. canımız bişey isteyince eşim gidip alıp geliyor..
eve tıkalı kaldımmmmm
ahh ah o pisligee bende bulaştım.. sormaaaaa baanlar bu gece ne oldu size performasınızı düşük gördüm...
benide kardeşim bir pisliğe bulaştırdıki anlatamam..
şu facedki tarla...
kız hergün açıp niye bakmıyon tarlana diyor..
kendisi açıp bişeyler yapıyor..
baranı emzirmeye kalkmıştım..
aklıma geldi..
benim çilekler olmuştur diye.. kalkım topliyimde sabah kardeşimden fırça yemiyim dedim..
--artık sabah 11 gibi görüşmeyi ümit ediyorum sizlerle..
canım bende izmirdeyimbizimkisi uzun zamandır gece kalkmıyor.
diş çıkarırkende ne ateşi çıktı nede huysuzluk yaptı.doktor bünye sağlam dedi:))
şimdilerde sürekli gezmek istiyor.
allahtan ev bahçeli sürekli kucakta geziyor.
haftasonu yazlığa götürüyorum..denize bayılıyor görünce çırpınıyor.
benim gibi deniz aşığı oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?