2009 Nisan Anneleri buraya

evet şirvancım avrupa yakasındayız başakşehirde.ama ben karşıdan da ev bakıyorum hani eşimin hayır diyemeyeceği cazip bişey bulursam ikna ederim adapazarına yarım saat daha yakın olmak iyi olur 2 saatte gidiyoruz burdan :)

demek eşimizin ailelerinin tutumları benzeşiyor.oysaki ben kayınpederimi dünya üzerindeki tek örnek sanırdım :) gerçi eminim tektir.dün tutturduğu şeyi duysanız sinir olursunuz.mideme kramplar soktu yine adam.telefon etti ecrini getirin özledim diye eşimde gelemeyiz salgından korkuyoruz falan dedi.o zaman ben gelicem hem de çat kapı diyor.(sanki salgın sokaktan bulaşacak bizim korktuğumuz bütün gün yurtdışından gelen müşterilerle birlikte olduğu için kendisi anlamıyor adam) eşimde çat kapı olmaz haberli gel diyor yok habersiz gelecekmiş en fazla site güvenliğinin ordan ararmış.eşim bişeyler ima ediyor işte işlerim çok tubayı ecrin yoruyor birbirimize vakit ayırmak için az zaman var falan diye üstü kapalı anlatıyor.yok adam illa habersiz gelecekmiş,en sonunda bornozla açarım kapıyı görürsün dedi eşim nasıl çileden çıkardıysa kocamı dengesiz adam çoook utandım çok sinirlendim yaaa

şirvan çok bekletince yoğurt ekşi oluyo kerem yemiyor ondan ben sabah 8-9 yapıyorum öğlende buzdolaba koyuyorum 2-3 saat dinlensin die sonra yediriyorum
sütün tamamını bir günde mi yapıyosun ben gününe göre son kullanma tarihi gelinceye kadar mama kavanozunda son günde hepsini yapıyorum

kzlar pazartesi sabahı doktorun programında ender saraç varmış..

toksin atıcı lahana çorbası ve soğan çorbasının tariflerini verecekmiş...

ender saraç o çingene çorbası gibi karışımlarını önce kendisi içsin.tiksinç tiksinç şeyler.3 günlük dünya da kendime eziyet edemem onları içip.öteki dünyada midem davacı olur valla spor yapıp zayıflayalım kızlar

bu arada şenayın zeynepin rahatsızlığı vardı zeren değildi kanımca

:roflol::roflol::roflol:
ya şimdi ben olaya tektaraflı bakamıyorum neden çünkü benim abim ve yengem var
birde 5 yaşında yeğenimiz
abim evlendikten sonra çok değişti ya sanki bizimle görüşmek istemiyo hep bi bahane annem babam çok üzülüyo bende öyle ve daha bir sürü şey var
ama tabi hastalık konusu farklı
eşine de çok güldüm :))aferin

mersel_2009 kimdi?
tanıyamadım...

merhaba şekerpareler..
nasılsın bakalım.

aman be şirvan sorma bende çok etkileniyorum bebek haberlerinden hep ağlıyorum.
aklımdan geçtin görünmedi bu kız bugün dedim sende gitgide bana benzemeye başladın biz 2 dedektif :)):roflol::roflol:

selam kızlar ....

biz kardeşimin üniversiteden arkadaşlarının evindeyiz 4 bekar kız ev sahibi evli oğluşumla burdayız kahvaltıdan sonra alışveriş yapıcam eve gidince görüşürüz
hönk?):bbo:

kzlar pazartesi sabahı doktorun programında ender saraç varmış..

toksin atıcı lahana çorbası ve soğan çorbasının tariflerini verecekmiş...
aman 50 kere çıktın o da o programa bee

ayyy kadın orda ağlıyor. ben burda ,,
insanın kendi çoçuğu olunca daha duygusal oluyor..
allah insana çekemeyeceği dert versin yarabbim koru sen evlatlarımızı
Allah cümlesine acil şifalar versin

kız ne kadar acımasızsın ha..torunuu özlemiş adamcağız.
valla benim babam her haftasonu resmen güreşiyor irfanla.çok eğleniyorlar.
ama grip olunca kendiside çok yanaşmıyor.
hatta ilk doğduğunda gripti yazık maskeyle geldi gitti.

hehe:))ee körle yatan şaşı kalkar hesabı sana benzetin sultanıım:))

ya sultan bende dün bir arkadaştan senin sölediğin şeyi duydum dün abisi evlenmiş 3 ay olmuş.3aydır görüşmüyorlarmış yengesi çok cadıymış.görsen anlatırken ağladı kız canım abim falan diye(

2010 nisan annelerinin göbeklerine bakıyordum biraz nostalji yaptım hey gidi günler hey!!!

ben hamileyken karısına uyup çocuk yapmaya niyetlenen çok zor bi hamilelik geçirirken benimle alay eden kusuyorum diye biraz kendini tut ne öyle nanemollasın diye azarlayan düşük tehlikesi geçirip hastanede yattığımda hastaneyede evimede gelmeyen üstüne üstlük arayıp karısının doğum gününe çağıran (ben düşük korkusuyla yerimden kalkamazken) gidemeyince trip yapıp o zaman hediyesinin parasını gönderin diyen 6aylık hamileyken göbeğim çok çıkmadı diye hamile değilsin imaları yapan karısının laflarına kıskıs gülen doğumumda bebek doğunca 1 saat durup giden hastane çıkışıma gelmeyen (karısı hiç gelmedi) daha biiiiisürü şey yaşatan bi adama ben zalim olurum arkadaş melek değil insanım zira.davulun sesi uzaktan hoş gelir.anlattıklarımı gözlerinizi kısıp "hııı kim bilir bu tuba ne cadılıklar yapıyodur da adam öledir" diye yorumluyorsanız birdaha dertleşmeyi düşünmüyorum.ben bütün bunlara rağmen tek saygısızlık etmedim buna da evladım üstüne yemin ederim...

heeey maşallah kalabalığa bak
denizela, bursasu+, chveneburi, cicekcicek+, croxilex, ekim.29, Esennn, gulshenidil+, nesoc, sevdaazra, sev_rey, ssengun+, ŞıRVAN ay ilk kez yaptım hihihihi

kızzzzz şirvan nerüyon

nediyim buralarda takılıyom işte.. diğer arkadaşlar gibi bende seni çıkartamadım..
kusura bakma..

gel canım gel .. anadolu yakası güzeldir...
bizimkide kendisi gelmez.. baranı getirin özledimmm . deyip duruyor..
özleyen adam gelir dimi ama..

ben hepsini barana yapmıyorum. gün aşırı taze süt alıyorum yapıyorum. bizde yiyoruz..

benim babamda öyle özleyince bize devamlı geliyor.. ama diğer taraf ayağına çağırıyor. ben ona uyuz oluyorum..

offf ya bu gelinler&kayınvalideler&görümceler hepmi cadı olur??

iyi topla sen evi..

ne bilim anacım..

arkadaslar oğlum 2 nısan dogumlu 26 kasımda altta ıkı diş çıkardı..üst dişleri çıkan varmı? ne kadar sonra cıkartıyor bılgınız varmı?

Kız şirvan geçmişi okuudummm çok komiksin yaa..gece dışarı çıkıp tıkınırdıkkk demişsin..ayyy çok güldüm yaaaa..halada gülüomm..

Cnm herkes yaşadığını bilir artık ne zamandır içimizi döküyoruz inanmazmıyız tanıyoruz artık az çok birbirimizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…