2009 Nisan Anneleri buraya

herkese iyi akşamlar kızlar. benim sizlere bir sorum olacak. hep yazmasam da her gün buraya girip okuyorum yazdıklarınızı ve soru işaretlerim çözülüor. ama benim merak ettiğim bir konu daha var kızlar. ben 21. haftamdayım ve bebişimin hareketlerini çok sık hissetmiorum. arada bir kıpırdanma hissediorum. normal mi? sizde durum nedir? bazen çok korkuyorum ona bişey mi olmuş die. geçen hafta korkudan kontrolüm olmamasına rağmen eşimi alıp gittim dr.a. bebişe bişey olmuş die evham yaptım. usg de hareketlerini görünce (artık kendimi bişey olduğuna nasıl şartlandırmışsam) ağlamaya başladım. siz haeektleri çok net olarak hissedebiliyor musunuz? yoksa bir gin bir günü tutmuyor mu bendeki gibi??

arzum 1919 canım geçmiş olsun ama lütfen korkma. bende de miyom çıkmıştı 13. haftada. çopk ağladım. dr korkacak bişey yok demesine rağmen eve gelip gün boyu internette yazıları okudum ve hiç iç açıcı şeyler görmedim, çooook ağladım. ama şimdi kendime kızıyorum. bebişim çok iyi ve miyom hiçbir şekilde etkilememiş çok şükür. ayrıntılıdaki dr bile onu hiç düşünmeyin dedi. boşuna ağlamışım bu kadar. dr.una güven canım. problem olmaz diorsa vardır bir bildiği. içini ferah tut. bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah yerimseniben

canım haftamız aynı bendede var senin durumun ve korkuların ama çok şükür bir sorun olmuyor olmasında Allah esirgesin yavrularımızı

kızlar ya ben yürüyen bi mide oldum galiba!! yemeden duramıyorum.. eşim dalga geçiyo sürekli doğuma kadar yağ bağlıyacak her yerin doğuramayacaksın sonra diye ( sizde durumlar nasıl?? boğazına hükmedebilen var mı???

kızlar hepinize teşekkürler içim rahatladı ogluşumla ben bunuda yenicez inşallah ALLAH büyük..ama birsey varki internetten herseyi öle ayrıntılı incelemiyceksin ben bunu örendim okadar karamsar yazıyorlarki hiç çıkar yolun kalmıyor en mantıklısı doktorunu dinlemek

canım bizde de kan uyuşmazlığı var her 3 yad bir kan uyuşmazlığı testi yaptırıyorum en son 18 kasımda yaptırdım şimdilik bişey çıkmdı inşallah çıkmazda bence merak edilecek bişey yok için rahat olsun

hepinize günaydın arkadşlar. güzel bi gün geçrimneiz dileğiyle.

arzum çok geçmiş olsun. lütfen üzme kendini , dediğin gibi bişeyi internetten fazla araştırmayacaksın. bi baş ağrısına bakıyon neler neler çıkıyo. doktoruna ve rabbine güven. bebğini sağlıkla kucağına alcan niş.

selinaycım hamaratlıktan değliki anacım. sırf heves. ha diyecenki becerbildinmi bari. ? nerdeeeeeee, akşama kadar bi patiği örüp çıkaramadım:sm_confused:

bu arada bende bebeğimi bi kaç gündür hissedemiyom. normal sanırım. şimdilik endişelenmiyorum. yarın zaten doktora gidcem.
maalesef dokturumda hamileymiş. benden önce doğurcak sanırım. şaştım kaldım. bu saaten sonra kime gidcem ben. kafamçokkarıştı

günaydın kızlar dün yoğunluktan giremedim.
umarım herkes iyidir; geçmiş sayfaları henüz okumandım.
şamşamer bebeği hissetmiyorsun diye korkma ; bende senin gibiydim.
dün öğle arası iş yerinin yakınındaki hastaneye gittim. sırf bebek hareketini hissetmiyorum diye ,,,,

maşallah herşey yolundaydı; kalpi pıt pıt atıyordu; içimde o kadar hareketliydiki, doktor sen bunu nasıl hissetmiyorsun dedi; 256 gr olmuş, artık hissetmen lazım dedi....
allaha şükür oğlum iyiydi.
akşam eşime söyledim. kızdı bana ; niye bu kadar pimpiriklisin diye ikide bir doktora gidiyorsun diyor....
bende ona söylendim ; sen hiç merak etmiyormusun diye....anlamıyorlar bizi......

beni en iyi anlayanlar, şuanda benle aynı şeyleri paylaşanlar;;;,
bu yüzden iyiki varsınız..... sizler çok iyi moral oluyorsunuz; en önemlisi birbirimizi anlıyoruz.

aGünaydın nisan anneleri

rzum1919 cok gecmiş olsun allahım bu sıkıntılı dönemini bi an önce gecırsın bebeklerimizi saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin....

şirvan bende salı günü kalp atışlarını duydum... evet haklısın kimse anlayamaz halimizi

kızlar bide elimi gögüslerimin altına koyuyorum sanki onun kalbi atıyor göbek deligine yakın bi yer

dün gece yatıyoruz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende bi cıglık

bebek kıpırdadı babamızda hemen ışıgı yaktı bekledık tekrar pıt pıt diye oynadı ne kadarda güzeldiiiiiiii

çok haklısın Şirvancım, bizi bizden başkası anlamaz. dedğin gibi iyiki varsınız kızlar.a.s. benim tatlı hamiş arkadaşlarım

herkeze günaydın,
şırvancım gecen gun dıyodun ya doktora sor çatlak kremi diye pregnacare diye bı krem verdı bugun alıcam bende aramaya üşendimde seni haber verim dedim sende bukadar pipirikli olupta kocanı cıldırtma emi arkadaşım kendinede eziyet etme koç gibi gelıcek nasıpse oğluşun...kaydirigubbakcemile5

Günaydın nisan annişleri.Dün sabah işyerinde elektirkler bi gitti bidaha gelmedi yapım çalışması varmış.Bu yüzden yazdıklarınızı anca okudum.Ha bide sabah sağlık ocağında kan verdim açkarna.Bakalım kansızmı çıkıcam.Doktorum hiç kan hapı vermedi bana geçen hafta demir hapına başladım birde elevit başka bişey kullanmıyorum.Buarada rüya görenler olmuş bende hep bebişimi görüyorum ve onu emziriyorum rüyamda gerçekmiş gibi.Bugün eşimde rüyasında bebeğin kız olduğunu öğrenmiş (eminim çok üzülmüştür ama bişey söylemedi tabi) bende sen kız olursa sevmicen galiba bebeğimi dedim.Hayır olmaz öyle şey dedi.Kafayı çok takıyo bu cinsiyet olayına Bende duat et allah sağlıklı eli ayağı düzgün bi çocuk versin hiç görmüyomusun hastanede çocukları dedim sustu.Neyse uzun oldu.by.

kızlar bu arada bişi sorucam yaa
bende inanılmaz bir gaz problemi basladı
ne alttan ne üsten bişi cıkmıyor:((

sanki içimde bir balon varmıs gibi
bebişi sıkıstırırsa diye korkuyorum
2 gündür korkumdan yemek yemiyorum sadece meyve ile idare ediyorum

ama gece uyuyamadım sıkıntımdan rezene içiyorum ama:((

o problem bende de var canım. bazen patlayacak gibi oluyom.
evet resimleri açmıyo.

Aynısı bendede var didemcim.Geceleri işkence gibi oluyo özellikle sabah 4 ten sonra 15dk da bir tuvalete taşınıyorum uyku falan kalmıyo.Bu kadar gaz nerden geliyo anlamıyorum ama bende rezene çayı içiyorum yatmadan önce biraz faydası oluyo.

kızlar bu dogalgaz pahallılığında bu gazları kullanalım derim:::))))

bide su takvimlerle ilgili yapıası bişi varmı baby-gagaya baktım ama beceremedim

kızlar kendinizi sıcak tutun o zaman gaz poblemi kalmaz,

sırt ve popo bölgenizi sıcak tutarsanız gaz problemi ortadan kalkar

canım bendede aynı problem vardı doktorum metsil diyeçiğnenen hamilelerin güvenle kullanabildiği bi tablet önerdi ve çok iyi geldi dene istersen. bi de ayaklarını sıcak tut en önemlisi.

HERKESE MERHABA NASILSINIZ BAHAR ANNELERİ
EN SON KÖTÜ SEYLER YAZMIŞTIM AMA ŞİMDİ COK ŞÜKÜR HARİKAYIZ OĞLUMDA BENDE
yorgunluktan hissedememişim bebişimi artık kıpır kıpır
bu bebek bana büyük oğlumun yaptıramadığını yaptırıyor ben asla süt içemezdim şimdi sabah 1 akşam 1 bardak ballı süt içmeden duramıyorum harika yani
ayrıca dün büyüğü oynamaya cıkarmıştım orada harika bi örgü battaniye gördüm kadın kendisi yapıyormuş yaptıracağım sanırım becere bilirsem yapılınca fotosunu koyarım
birde ufak bi yelek yapıyorum yarıladım o da cok tatlı olacak
malum ben alış veriş yapmayacağım sadece kendim bir iki şey yapacağım onlarıda en güzeleerimden secmeye calışıyorum
SİZ NASILSINIZ KİMSE YOK BU ARALAR AZALDIMI HEYECAN NEDİR

eysancım bende hırka örüyorum bebişime minicik.Hatta biraz fazla küçük oldu sanırım.Annem tarif etmişti pazar günü aklımdan yapmaya çalıştım evdeki artık yünlerden.bunu denemek için yaptım mavili yün almıştım bugün biterse ona başlıcam inşallah.Artık kız olursada mavili yelek giyiversin.

DOĞRUSU BATTANİYE O KADAR TATLIKI GÖRSENİZ MUHAKKAK YAPARSINIZ DÜN UYUYAMADIM HEVESİMDEN
internette yok öle birsey hemde cok basit ama ben öle uzun işlere gelemeyeceğimden yaptıracağım pahalı olacak biraz ama olsun gerci belli olmaz belki kadın insaflı cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…