herkese iyi akşamlar kızlar. benim sizlere bir sorum olacak. hep yazmasam da her gün buraya girip okuyorum yazdıklarınızı ve soru işaretlerim çözülüor. ama benim merak ettiğim bir konu daha var kızlar. ben 21. haftamdayım ve bebişimin hareketlerini çok sık hissetmiorum. arada bir kıpırdanma hissediorum. normal mi? sizde durum nedir? bazen çok korkuyorum ona bişey mi olmuş die. geçen hafta korkudan kontrolüm olmamasına rağmen eşimi alıp gittim dr.a. bebişe bişey olmuş die evham yaptım. usg de hareketlerini görünce (artık kendimi bişey olduğuna nasıl şartlandırmışsam) ağlamaya başladım. siz haeektleri çok net olarak hissedebiliyor musunuz? yoksa bir gin bir günü tutmuyor mu bendeki gibi??
arzum 1919 canım geçmiş olsun ama lütfen korkma. bende de miyom çıkmıştı 13. haftada. çopk ağladım. dr korkacak bişey yok demesine rağmen eve gelip gün boyu internette yazıları okudum ve hiç iç açıcı şeyler görmedim, çooook ağladım. ama şimdi kendime kızıyorum. bebişim çok iyi ve miyom hiçbir şekilde etkilememiş çok şükür. ayrıntılıdaki dr bile onu hiç düşünmeyin dedi. boşuna ağlamışım bu kadar. dr.una güven canım. problem olmaz diorsa vardır bir bildiği. içini ferah tut. bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah yerimseniben
Kızlar;
Bizde kan uyuşmazlığı var.Şimdi nisan anneleri topiğinin altında gördümde aklıma geldi.Bir sorayım dedim aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı??Gerçi benim ablamdada vardı Allaha şükür bir sorun yaşamadı.Yalnızca iğnesini oldu ama şimdi o topiği okuyunca ayda bir test yapılıyo felan yazıyo benim doktorum bana test yapmıyor.Birde kendi doktorum değilde başka bir doktorda istersen 28. haftada iğnen yapılıyor dedi halbuki ben doğumdan hemen sonra yapılıyor diye biliyorum.Kendi doktorumda öyle söyledi zaten.Benimle aynı durumda olan kan uyuşmazlığı olan var mı acaba??
kızlar bu arada bişi sorucam yaa
bende inanılmaz bir gaz problemi basladı
ne alttan ne üsten bişi cıkmıyor:((
sanki içimde bir balon varmıs gibi
bebişi sıkıstırırsa diye korkuyorum
2 gündür korkumdan yemek yemiyorum sadece meyve ile idare ediyorum
ama gece uyuyamadım sıkıntımdan rezene içiyorum ama:((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?