2009 Nisan Anneleri buraya

slm kızlar 2 gündür pek giremiyorum kız kardeşim geldi kıbrıstan onlarla ilgilendim,yazamıyorum ama yazılanları okuyorum kıslar takvimlerimiz gitmiş hepimizinki farklı sitedendi hepimizinki gitmiş bence kk da bi sorun var......................

iyi yapmışsın eyşan bende katılmıştım oğlumla çok zevkli geçiyo, hemde çok faydalı canım...............

eysan iyi olmana çok sevindim insan hissedemeyince gerçekten çok korkuyor sanırım artık hepimizi iyiden iyiye annelik güdüleri sarmaya başladı
ve bebeklerimiz artık duyabiliyorlarmış yani onlarla konuşabiliriz ne kadar güzel değilmi

sağol glnm kvrck
bende yarın bebişi görmeye gidicem ve 3lü testim olacak inşallah
havada kapkaranlık sürekli bi uyuyasım var karnım acıkmasa dahada uyurdumda kalktım işte

ya bak şimdi eski arkadaşlar dedinde aklıma ade_merke bebeklik april 16 falan geldi dahada bir sürü arkdaş vardı burda acaba onlara ne oldu hiç girmiyorlar merak ettim

evet kıslar bende özellikle ade merkeyi merak ediyorum forumu o açmıştı çünkü.....
bu ara şenayda yok valla................

dozkancım ben ayrıntılıya girmedim daha canım doktorum 24-25. haftalar gibi gönderecek kızlar içinizden giren oldum ayrıntılıya bazı doktorlar 20. haftada gönderiyomuş....................

glnm bende özledim sizi valla canım sizsiz olmuyo aklım hep burda kalıyo...................

ben 22. haftam da gircem ayın 4 ünde yani. çok merak ediyorum ilk bebeğimde ayrıntılı ultrasona falan göndermemişti doktor belki de o zaman yoktu.

yağmur yağıyo ,oğlumun basketi var , nasıl gidicem okula ben şimdi sırf, gidip formasını çıkarıp eşortmanlarını giydirmek için okula gidiyorum.....................

annelik böle bişe işte.................

çok zevkli oluyo dozkancım, ben oğlumda girmiştim ,eyüp ekiciye gitmiştim ,yüz hatları bile belli oluyo valla değişik bi duygu çok net..............

selinay banada doktorum eyüp ekiciyi önerdi. ondanda randevu aldım ama ne kadar farklı olduğunu anlatan olmadı yani neden eyüp ekici 240 ytl isterken hastanede 80 ytl ye yapıyolar anlamadım onun makinası farklı mı? sen yine ona mı gideceksin

ya bak şimdi eski arkadaşlar dedinde aklıma ade_merke bebeklik april 16 falan geldi dahada bir sürü arkdaş vardı burda acaba onlara ne oldu hiç girmiyorlar merak ettim

aprıl 16 ve rumelili arkadaşlarımız arasıra giriyor takip ediyor ama ade merke yi bende uzun zamandır görmüyorum daha sayamadığım çoğu arkadaşlar yok zaten ilk sayfalara bakarsanız herkesin kapalı gözüküyor istiridyemsin incimsinle bir ben açık gözüküyoruz neyse inşallah hepsi iyidir

yok canım eyüp ekiciye gitmiycem ona gidersen sağlık karnesinden faydalanamıyosun özel çünkü,
ben farkı ödeyip doktorumun yönlendireceği yere gidicem sonuçta hepsi aynı....

oğlumda böle bi imkan yoktu karneyle bakan yer yoktu ondan gitmiştim..................

merhabalar arkadaşlar.okuduğum kadarıyla herkes iyi.ben de dünden beri niye takvimlerimiz görünmüyor diye soracaktım.mart annelerine baktım onların ki görünüyor.bursasu yunki de görünüyo.yok mu bilgisayardan anlayan arkadaşlar.

o zaman ben de gitmeyeyim ona. bi an şüpeye düştüm acaba bitek eyüp ekicinin bakabildiği şeyler mi var diğerlerine gidersem içim rahatlamaz mı diye.o zaman bende karnemle aldığım diğer randevuya gideyim ya.

benim hemşire arkadaşım var canım hamileydi o bile karneyle hastanenin anlaşmalı olduğu yere gitti canım,yani şimdi kimse o kadar para ödemiyo ayrıntılıya....

evet mesela ben hergün girmeme ve yazdıklarınızı okumama rağmen yazmıyorum arada kaynıyor çünkü bende pek şikayetçi değilim öğrendiğim herşey yanıma kar

gerek yok ozaman .
bu arada selinay senin oğlan tek çocuk olmanın tadını iyice çıkarıyo yani.
baksana anneyi bu yağmurda sadece eşofman değiştirmeye getirtiyo okula.
yoksa erkek çocuklar mı böyle gözüm korktu valla.

benim daha belli değil canım kızılayda bi yerle anlaşmalıymış hastane oraya gönderecekler....

dozkancım bizim velilerden kaynaklanıyo biraz canım herkez gidiyo,ben gitmesem bizimki bozuluyo ama seneye bebekle biraz zor giderim................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…