Çok şükür bende iyiyim canım:)çokşükür canım iyiyim sürekli yatıyorum sen nasılsın neler yapıyorsun:1hug:
kızlar bvişey daha sorcam benim 2 gündür afedersiniz ama alt bölgemde ağrılar oluyo basınç var gibi yada ne biliyim kemikler gibi bu sizdede hiç oluyomu normalmi akşam dr.a gitcem ama bi sorıyim dedim
kızlar bvişey daha sorcam benim 2 gündür afedersiniz ama alt bölgemde ağrılar oluyo basınç var gibi yada ne biliyim kemikler gibi bu sizdede hiç oluyomu normalmi akşam dr.a gitcem ama bi sorıyim dedim
hersey okadar güzel gidiyorduki taki dün kontrole gidene kadar çok nadir raslanan amniyotis bant bende cıktıbende ilk defa duymustum doktorum korkcak bişi yok demesi karşı ben eve gelince netten araştırdım keşke hiç bakmasaydım bu bant 17 haftalıkken yapışması lazımmış ve bende yapışmamış 22 haftalılıgım tedavisi yok sadece bu bantın bebegime degmemesi lazım degdiği yeri sıkıştırıyo ve oyer gelişmiyo koluna veya bacagına degmesi sonucunda kısa ve eksiklik olabiliyor ve bogazına dolanması sonucu ölümle bile sonuçlanabiliyo..bundan sonra sürekli kontrol altında olcam dua etmekten ve beklemekten başka birsey yapamıyorum umarım bunu kime yaşamaz ve umarım bu bant oglumun biyerine degmeden dogumum gerçekleşir[/QUOT (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum şimdi zaman geçmek bilmeyecek ama Allah büyük dua et bende sen yazınca bakmıştım bazen rahim içindeki yapışıklıklarda amniyotis bant gibi görünebiliyormuş bebeğede anneyede zararı yokmuş inşallah seninkide böyle birşeydir,Allah hepimizin bebeğine sağlık versin yokluğunu göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?