2009 Nisan Anneleri buraya

selam arkadaşlar .arkadaşlar şirvanın açtığı diğer topikte takılıyordu sabahleyin.ama burası açıldığına göre gelirler yavaş yavş.

mide yanması konusnda ilk 4 ay çok kötü yaşadım.şimdi hazımsızlık şeklinde devam ediyor.son aylarda artıyormuş yeniden.

gedacım seninki nasıl oldu geçti mi?

a.s.selinay doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıklı ve hayırlı bi ömür yaşamanı nasip etsin...

megulcüm yok geçmedi ama dr bu gittiim zaman pulcet diye bi ilaç verdi onu kullanınca iyiyim.. ben emilen hapları kullanamadığım için bunu verdi...

evet gedacım karuşturdun canım yinede saol heheh...............

geçmiş olsun gedacım.aistli şeyler yememeye çalış.ben en çok domates portakal yediğimde yaşıyorudum yanma olayını.zaten 7. aydan sonra hemen hemen her hamile yaşıyormuş yanma olayını.rahim artık iyce mideyi zorluyor o haftalarda.

kızlar herkese merhaba;
artık bunu herkes öğrensin lütfen
bu topiğe bişey olursa ; kapatılma gibi... (bendeki bu çene varken mutlaka olur :))

diğer topikten (nisan 2009 da doğum yapacaklar) devam ediyoruz....

kimse kapandı diye ahlanıp uflanmasın....
bakın 5 aydır burdayız ve beraberiz. kopmayız birbirimizden....

evet gedacım karuşturdun canım yinede saol heheh...............

geçmiş gelecek tüm doğum günlerin şimdiden kutlu olsun o zamankaydirigubbakcemile3
mailde isim çıkınca sazanlık ettim:):):)

a.s.s_ebru doğum günün kutlu olsun karışıklık için kusura bakma artık....

bak ben demiştim yedek topikte çok yazdık takip edemediler açtılar burası daha yavaş herhalde.bu arada boşver şirvan konuş kardeşim incelesin incelesin açsınlar bize de hareket oluyo fena mı?kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar kahvaltıda neler yapıp yiyorsunuz.anlatsak yapılabilir şeylerdir zaten.ben ne yiyeceğim bilmiyorum .aklıma hiçbişey gelmiyor.hergün aynı şeyleri yemekten bıktım.ben de demir ilecına başladım bugün.hadi hayırlısı.

kızlar mrhb 2. düzey ultrsn olanlar varmı nasıl gecti .bide cd veriyolarmış doğrumu.ben pztsi gircem.he bu arada doğum günün kutlu olsun ebru

Çok üzgünüm çoook
şirvan sus bakim.herşey sakin karıştırma eski defterleri.

yaa banane niye susacam ; suçun neki ;
özgür ülkede yaşıyorum. konuşmak en doğal hakkım ...

ayrıca benim bugün çenem düştü...
bu kadar kalabalığı bir arada görünce şımardım.....
kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…