2009 Nisan Anneleri buraya

ben takvimi yapamıyorum cok sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bursasu anca gelir.akşama alırız haberlerini.bişey olduğunu sanmıyorum.gelince o da dicek zaten.boşa takmışım kıpır kıpırdı diye.

saol canım benim..............................

kız şirvan gebelik diline vurdu herhal laelaelaelaelae

sen niye öyle geç başladın demir ilaçına;
ben 3 haftadır içiyorum.

bu arada sabahları ;

1. gün :tost
2. gün :simit + karper
3. gün : beyaz peynir + zeytin + yumurta (haşlama)

çalışınca anca bunlar oluyor....
bunları döndürüp döndürüp yiyorum....

bu arada çay içen varmı ?
ben çok sevmeme rahmen ; direk kestim çayı;
sabah kahvaltıda bile içmiyorum... kuru kuru yapıyorum ;
su içip duruyorum.

benim ayrıntılı için 3 haftam var daha canım kızma ya.o yüzden bişey yazmadım.ama daha önce bi arkadaş çok açıklamalı bilgiler yazmıştı zaten bu konuyla ilgili

kızlar evet topigimiz yılın en kötü topigi secılcek ehehhehehe
mayıs anneleri 470.sayfalardadalar bizler 580li sayfalarda
mart anneleri 1400 sayfalarda
bizler demekki onlara göre cok paylaşım yapamıyoruz
kimseler olmuyorr

canlanın biraz canım

ben de her sabah beyaz peynir tost yumurta yiyorum bir bardak ta süt içiyorum. bazen yumurtayı omlet yapıyorum. ama sıkıldım her gün aynı şeyi yemekten.
şirvancım kayıt için medicalpark göztepeyi aradım. 2. programın 2 aralık salı günü olduğunu söylediler. program konusu söylediğin gibi. bi hafta içi bi hafta sonu yapılıyomuş. ctesi olacak olan 20 aralıkmış. diyetisyen olucakmış. ben de ctsi eşimle giderim diye aradım. avrupa yakasındayım çünkü salı olduğu için gidemicem. üzüldüm konu güzeldi çünkü

ben takvimi yapamıyorum cok sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

üff takvim deme artık dün akşam dan beri olay konusu oldu zaten .....

oku buraya tıkla diyor,,, onları takip et,
yazılı görsel adamlar yapmış koymuş okadar tartışmadan sonra .....
tarihede bebeğin beklenen doğum tarihini yaz.

sonra en alltaa çıkan adresi kadınlar klubunde kullanıcı panelimnde kilo boy yazan yere yapışytır.....

iyice oku tek tek yap şimdi.

iki gündür çaya başladım.ben önceden tiryakiyidim resmen.sonra bulantılar yüzünden bıraktım .şimdi çok açık limon damlatarak 2 bardak içiyorum.
demire bulantılar yüzünden geç başladım şirvan.ancak geçti benim bulantılar.
kahvaltı olarak ben de evdeyim ama peynir yiyemiyorum.pınarın krem peynirini 3 gündür yiyorum.ve çay.bugün patates haşladım yumurta haşladım ikisini karıştırdım.bazen bi iki tane zeytin.bu kadar işte.domates zaten yiyemiyordum.şimdi de mevsimi geçti almıyorum.a

çok teşekkürler hepinize.bende fazla giremiyorum ama mutlaka bakıyorum demekki kaçırdım o konuyu neyse pazartesiyi beklemek engüzeli galiba.

yooo bence paylaşım az değil sadece bildik isimler konuşuyor arkadaşlar yeni gelenler birşey yazıyor ilgilenilmeyince gidiyor ben bunu size tam 3 sefer söyledim arada kaynıyor yazılanlar diye ama bende kaynadım sadece dikkat ettiğiniz kişilerle konuşuyorsunuz üzgünüm ama böyle kusura bakmayın...

bursasunun nesi vardı kızlar meraklandım şimdi valla ben 19 haftaya girdim bebeiş ultrasonda kıpır kıpır ama ben hissetmiyorum doktorumda 20 haftadan sona hissedersin dedi
sizde aynı sorunu olanvarmı
ben 4 boyutlu ultrasona bayramdan sona giricem yaklaşık 1 saat sürüyomuş bebeişin kalp damar yapısına falan bakıyolarmış

bende bu kız nerelere devamlı kayboluyor diyordum.
megerse başka topiklerden çıkmıyorsun ... baksana nasıl incelemeler yapmışsın.
bizde giren yokki 15 kişi falan devamlı giriyor....
mart lar ayrıca bizden 1 ay öndeler. ..

birde biz yedekli gidiyoruz... ikisinin toplamını al bundan sonra :roflol:

yaptım şirvancımda sinirini benden cıkarma olumu

geceyarısıgüneşi ben de daha girmedim o yüzden yazmadım sanaaaa
megulcüm ne yazık ki kahvaltı kavramım geçiştirme şeklinde okul olduğu için sabah 6.50de bişey canım istemiyor... kantinden yiyemediğim için kendim kaşarlı tost yapıp onu okulda yiyorum... yanında da su:):):) ama her arada mandalina elma yemeye çalışıyom.... artık izne ayrılınca menüm zanginleşir:) tabi haftasonları iyi oluyo. domates salatalık peynir zeytin cumartesi; haşlanmış yumurta bal tereyağı pazar; bi de eşimle pazartesi 1de kahvaldı saatimiz:) o zaman farklı olarak patates ekleniyo menüye... bi de ceviz.. ayyy ne uzun oldu çok yiyorum galiba ben

evet arada kaynıyor ama sayfalarımız cogalmıyor bu demek oluyorki paylaşım azzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…