2009 Nisan Anneleri buraya

diğerine gelirsin artık.
3. seminer 20. aralık hafta sonu .....
ben size anlatmaya çalışırım artık....

bizim mesajları sile sile bodur bıraktılar sayfalarımızı yoksa oooooo biz varya bizzhihoyyyt

kızlar ya çok alıngan olmayın nolur hrekes içinden geleni yazsın herkes elinden geldiğince cevap vermeye çalışıyo hem içiizi dökün başkaları belki sadece okuyarak yetiniyo napalım bizim nisan anneleri yazmayı değil okumayı seviyo belkiii:teytey:

ÖZLEM907 alakası yok canım herkes herkese elinden geldiğince cevap yazıyor ama bilgisi olmayan konu olunca kimse bişey yazamıyor doğal olarak.

evet martlar bizden bir ay öndeler bende onu diyorum
mart anneleriyle bizim aramız nerdeyse 1000 sayfa

mayıs annelerıylede bizim o sayılarda olmamız gerek ama sadece 110 sayfa falan var sanırım

benım demek istedıgım paylaşımlarımız az

evet kimseler girmiooooooo

ben sabah 9 akşam 4 kadar genelde burdayım arada bakıyorum kimseler yoksa bende yazmıyorum tabi

kızlar çok merak ediyorum biraz saçma gelecek ama yinede soracağım artık iyice daraldım sürekli içimde heyecan varmış gibi daralma sıkılma hissediyorum sizdede oluyormu bebek yukarı çıktığı için olabilirmi mideme hiçbirşey yokken heyecanlanıyormuşum gibi kramplar giriyor tarif bile edemiyorum ama çok can sıkıcı lütfen cvp yazın sizdede oluyormu

megul ne kadar doğru aslında domates mevsimi olmadığı için almıyom demişsin... ben ilk 4 ay domatesten tiksindim yanına bile yaklaşamadım şimdi kahvaltılarda salata şeklinde canım istiyo... kıslar yaa acaba çok zararı olur mu ki bebişe....

tuğce bende de oluyo bazen şu avrupa yakasındaki hala gibi bir offf dıkandım çekiyorum sorma.:ecrin_bebek:

canım kızmayın böyle ;
denk geldikce cevap yazmaya çalışıyoruz....
yazamayıncada okumadık anlamına gelmiyor.....
altta teşekkür ediyoruz.... okuduk anlamında
bunlara dikkat edin.

:1hug:

tugce bütün organlar sıkışıoo bebek buyuyor ya ondan canım
evet bende domatesten ve iberden tiskindim domates yemıyorum

bızım burda kendileriyetışırenler var hormonsuz yesem yerım ama sevmıyorum artık domatesi

evet bazı arkadaşlar okuduktan sonra teşekkür butona basmıyor bilmiyorlar sanırım şirvan

şuan nisan annelerin topiginde

urla, aliye83, dozkan, GECEYARISIGÜNEŞİ, geda, glnm_kvrck, megul, oslem1907, RUMELİLİ, sapphire, s_ebru, tuğçe8, ŞİRVAN+

tuğce bende de oluyo bazen şu avrupa yakasındaki hala gibi bir offf dıkandım çekiyorum sorma.:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3o zaman anormal bir durum değildir herhalde bazen bu yüzden canım çok sıkılıyor ağlıyasım geliyorsenağlama

özlem1907 aslında herkes cavep yazamaya çaılışıyo birbirine ya da ortaya ama bazen sonradan dahil olduumuz için ki o ben oluyorum:) (okul olduğu için 1den sonra girebiliyom...) fransız kalıyoz ve geçmişi okurken de o konu kapanmış oluoy tekrar dönemiyoz yanııı... yoksa kıslar dolduruyo karşılıklı burayı...
tabi bi de dozkanın yazdığı gibi silmelerle oluşan eksilmeler....

acnım o dün bendede oldu..
kalbim küt küt..
sanki kötü bişey olacak gibi,,,
hemen ailemi aradım tek tek ( annem-babam-kardeşim -eşim)
iyimisiniz ne yapıyorsunuz diye..... ondan sonra rahtladım biraz

demekki herkeste oluyor...demekki

tuğçe rahim büyüdükçe organlara baskı yapıyormuş ve yerleri değişiyormuş diye okumuştum sitenin birinde.o yüzden normal canım.daha neler yaşıcaz kimbilir.

geda çok abartarak yemedikten sonra bişey olmz galiba ama yinede herşeyi zamanında yemek en doğrusu.çok hormonluyorlar malesef sebzeleri.

urla hala mı tiksiniyosun benim biraz biraz geçti... ööle hep yiyemiyom da kahvaltıda istiyo canım hemde önceden sevmediğim yeşil soğanla karıştırıp salata şeklinde:)

allah senin iyiliğini versin emi ; güldürdün beni durup dururken ..
karşımda çalışan arkadaşta ne oldu diye bana söruyor,,,,
yok dedim aklıma bişey geldi,,,, (tabii beni çalışıyor zannediyor)

deli olduğumu zannediyordr, şimdi,,, kendi kendine gülüyor diye :))

önemli olan sorunları paylaşmak bazı arkadaşlar belki bakıyolarki benim gibi bikaç geveze zaten herşeyi yazıyolar onlarında sorunları aynı oluyo zamanları olmuyo sadece okuyup geçiyolar.burda olmak istiyene zaten kimse bişey diyemez yazan yazıyo yazmayana nasıl zorla yazdıralım yahu. hem

bebeklerimize zararı olmasında anlıyorum sağolun arkadaşlar rahatlattınız beni iyki varsınız

yani bizim topik başladığından beri en fazla 20 kişi yazıyo öbürleri bi göründü bi kayboldu bizde acemiydik sonradan tanışıp kaynaştık ne kadar çok yazarsan insanlar seni o kadar çok tanıyo özlemcim eee çoğu şeyini bildiği içinde daha çok cvp verme gereği hissediyo yani dışlamak değil inanki
samimi olmak biraz zaman alıyo.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…