ben de her sabah beyaz peynir tost yumurta yiyorum bir bardak ta süt içiyorum. bazen yumurtayı omlet yapıyorum. ama sıkıldım her gün aynı şeyi yemekten.
şirvancım kayıt için medicalpark göztepeyi aradım. 2. programın 2 aralık salı günü olduğunu söylediler. program konusu söylediğin gibi. bi hafta içi bi hafta sonu yapılıyomuş. ctesi olacak olan 20 aralıkmış. diyetisyen olucakmış. ben de ctsi eşimle giderim diye aradım. avrupa yakasındayım çünkü salı olduğu için gidemicem. üzüldüm konu güzeldi çünkü
çayla aram yok kahveylede
taze portakal suyu yada hazır meyve suları içiyorum
evet martlar bizden bir ay öndeler bende onu diyorumbende bu kız nerelere devamlı kayboluyor diyordum.
megerse başka topiklerden çıkmıyorsun ... baksana nasıl incelemeler yapmışsın.
bizde giren yokki 15 kişi falan devamlı giriyor....
mart lar ayrıca bizden 1 ay öndeler. ..
birde biz yedekli gidiyoruz... ikisinin toplamını al bundan sonra :roflol:
kızlar çok merak ediyorum biraz saçma gelecek ama yinede soracağım artık iyice daraldım sürekli içimde heyecan varmış gibi daralma sıkılma hissediyorum sizdede oluyormu bebek yukarı çıktığı için olabilirmi mideme hiçbirşey yokken heyecanlanıyormuşum gibi kramplar giriyor tarif bile edemiyorum ama çok can sıkıcı lütfen cvp yazın sizdede oluyormu
yooo bence paylaşım az değil sadece bildik isimler konuşuyor arkadaşlar yeni gelenler birşey yazıyor ilgilenilmeyince gidiyor ben bunu size tam 3 sefer söyledim arada kaynıyor yazılanlar diye ama bende kaynadım sadece dikkat ettiğiniz kişilerle konuşuyorsunuz üzgünüm ama böyle kusura bakmayın...
tuğce bende de oluyo bazen şu avrupa yakasındaki hala gibi bir offf dıkandım çekiyorum sorma.:ecrin_bebek:
kızlar çok merak ediyorum biraz saçma gelecek ama yinede soracağım artık iyice daraldım sürekli içimde heyecan varmış gibi daralma sıkılma hissediyorum sizdede oluyormu bebek yukarı çıktığı için olabilirmi mideme hiçbirşey yokken heyecanlanıyormuşum gibi kramplar giriyor tarif bile edemiyorum ama çok can sıkıcı lütfen cvp yazın sizdede oluyormu
tugce bütün organlar sıkışıoo bebek buyuyor ya ondan canım
evet bende domatesten ve iberden tiskindim domates yemıyorum
bızım burda kendileriyetışırenler var hormonsuz yesem yerım ama sevmıyorum artık domatesi
bizim mesajları sile sile bodur bıraktılar sayfalarımızı yoksa oooooo biz varya bizzhihoyyyt
kızlar ya çok alıngan olmayın nolur hrekes içinden geleni yazsın herkes elinden geldiğince cevap vermeye çalışıyo hem içiizi dökün başkaları belki sadece okuyarak yetiniyo napalım bizim nisan anneleri yazmayı değil okumayı seviyo belkiii:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?