tuğce bende de oluyo bazen şu avrupa yakasındaki hala gibi bir offf dıkandım çekiyorum sorma.:ecrin_bebek:
geda içeriği ne oda mı vitamin bende duymadım
kalsiyum magnesyum çinko ve d vitamini içeriyo... dr bana daha önce sadece magnesyum vermişti içemedim çok... bunu genelde ağrılar için veriyo sanırım verirken de pek övdü:) bütün hastalarım bu ilacı verdiimde teşekkür etti rahatlatıyo dedi... 3gündür içiyom.. bakalım ama bel ağrım çok olmadı ki dün süpürge yapmama rağmen.. (ben süpürge yapınca belimden yürüyemiyodum daha önce)
geda yazdığın ilacı duymadım.ben demir ilacına bugün başladım.maltofer diye bişey.tuğçe artık folbiol kulanmana gerek yok diye biliyorum.o folik asit ben de ilk 3 ay kullandım sonra doktor bıraktırdı.bi sor istersen.zaten vitamin de kullanıyormuşsun onun içinde de folik asit vardır zaten.sen ne çok şey içiyorsun öyle ya.
kızlar haftaya bugüne kadar 1000. sayfaya ulaşalım ne dersiniz.gerçi ben şimdi çıkıyorum ama akşama uğramaya çalışırım.kendinize iyi bakın.
kızlar mrhb 2. düzey ultrsn olanlar varmı nasıl gecti .bide cd veriyolarmış doğrumu.ben pztsi gircem.he bu arada doğum günün kutlu olsun ebru
HEEE SONRA KUZEY BİZDEN SAYFA PARASI ALSIN GÖRÜN SİZ :))) :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?