2009 Nisan Anneleri buraya

yinede canınızın istediği şeyi azda olsa yiyin kıslar,eskiler hep öyle derler heheh....

kıslar aranızda "osteocare" diye bi ilaç kullanan var mı.. bana dr son gitiimde onu verdi... günde bi tane içiyom artık ilaçları kullanıyom yani.. demir ve bu. bi de mide için.. sizler??

yok geda ben duymadım canım ben sadece demir kullanıyom vitamin ilacımı..................

vitamin ilacı,folbiol,elevit.kan hapı gıyno ferro sanol.kullanıyorum.en iyi bildiğim mide ilacı gavıscon ve renni.

geda içeriği ne oda mı vitamin bende duymadım

kalsiyum magnesyum çinko ve d vitamini içeriyo... dr bana daha önce sadece magnesyum vermişti içemedim çok... bunu genelde ağrılar için veriyo sanırım verirken de pek övdü:) bütün hastalarım bu ilacı verdiimde teşekkür etti rahatlatıyo dedi... 3gündür içiyom.. bakalım ama bel ağrım çok olmadı ki dün süpürge yapmama rağmen.. (ben süpürge yapınca belimden yürüyemiyodum daha önce)

kızlar bende yattığım için çok zor yazıyorum eskiden ohooo benim çeneye kimse yetişemezdi elimi yukarı uzatıp yazmaktan elimşişti

geda yazdığın ilacı duymadım.ben demir ilacına bugün başladım.maltofer diye bişey.tuğçe artık folbiol kulanmana gerek yok diye biliyorum.o folik asit ben de ilk 3 ay kullandım sonra doktor bıraktırdı.bi sor istersen.zaten vitamin de kullanıyormuşsun onun içinde de folik asit vardır zaten.sen ne çok şey içiyorsun öyle ya.

bana magnesyum verdi ama ağrın olursa kullan dedi. demekki senin ağrılardan şikayetin olduysa onun için böyle bi ilaç vermiştir.

kızlar haftaya bugüne kadar 1000. sayfaya ulaşalım ne dersiniz.gerçi ben şimdi çıkıyorum ama akşama uğramaya çalışırım.kendinize iyi bakın.

kızlar meraba:::)))

sırvan costun sen bugun::))))

oslemm neden öle alındın kızma canım ya bazen okumak bile insana yetiyor aaa bak oda aynı seyleri yasıyor diyorsunnnn

bazen sadece içini bosaltmak için yazıyorsun kimin okudugunu bile düşünmeden

bazen yazılanlara ilgisiz kalamıyorsun,bişiler diyorsun kendince dogru yada yanlısss

işte böle canım
ama ben okuduklarıma genelde tesekkür ediyorum varlıgımı hissettiriyorum.....

sende mle yap sekerimmm::)))

saglıcakla kalın

canım ben folbiolu başka bir problemimden dolayı kullanıyorum kanımda pıhtılaşma olduğu için hem iğne hemde folbiol kullandırtıyor doktoruma.s

dozkan haklı olabillirsin canım.... ben folik asit sadece bir hafta kullanabildim hep korkuyo bebeğe kötü etkisi olcak diye... ama dr biliyo kullanamadığımı..
Rabbim hayırlısını versin cümlemiz için....
ben 1 2 saatlik çıkıyom sabah erken kalkına uykum çok var göslerimi açamıyom:) görüşmek üzre Allah a emanet olun.....

mide ilaçlarını içmiyorum iyi geldiğini bildiğim için yazdım ben vitamin ilaçlarına üzülmüyorum onlar zararsız ama tansiyon ilacıda içiyorum o canımı sıkıyor

kızlar mrhb 2. düzey ultrsn olanlar varmı nasıl gecti .bide cd veriyolarmış doğrumu.ben pztsi gircem.he bu arada doğum günün kutlu olsun ebru

canım dün yazmıstım ben gecen hafta girdim harika bişey valla... bebeğini tam olarak görüyorsun dört boyutluda... vücudunun her yerine bakılıyor sağlıklımı diye... ve bunları sürekli cdye çekiyorlar ki çıkıncada sana veriyorlar... hayırlı haberlerle dön inşallah..

bide ozlem canım eger konu ilaclar yada doktorlarla falan ilgiliyse
sesiz sedasız okuyorum sadece bana uzak cünkü anlamıyorummm

mesale kac sayfadır yok demir, yok magnezyum zart zurt diyolar anlamıyorum

bakalım sorun kızlar annelerinize sizi demir ilacı içip mi dogurduu::)))

yanımda olsanız bunu baska dille söylerdim de kuzey kızmasın simdi:::))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…