2009 Nisan Anneleri buraya

mide ilaçlarını içmiyorum iyi geldiğini bildiğim için yazdım ben vitamin ilaçlarına üzülmüyorum onlar zararsız ama tansiyon ilacıda içiyorum o canımı sıkıyor

geçmiş olsun.bişeycikler olamz.bu çoğumuzun ilk hamileliği ama doktorların elinden bizim gibi kaç tanesi geçti.onlara güvenip iç dediklerini içmeye çalışyoruz.ben daha ilk haftalarda antibiyotik bile kulandım.sıkamcanını sen de rahat ol.a.s.

Yaa bu arada barsasu hala gelmedi;
merak ettim

tabii doktordan çıktı, sevinçli sevinçli gezmeye giti;
bizide burda merakta bıraktı;
gerçi kötü birşey olduğunu zannetmiyorum...
Ama gelse ben burdayım dese fena olmaz
bu kadar kalabanlıkta oda olsun...

sağol canım inşallah olmaz ben bu hamileliğimden 6 ay önce bu rahatsızlık yüzünden bebeğimi kaybettim Allah bağışlar bu sefer inşallah

özlemi öyle çok sıkıştırdınız ki kız kaçmış gitmiş,,,
kızcağız bir şey söyledi.
hepimiz hüra cevap bombardımına koyduk...

ama ayıp etti, giderken bir alasmaldık bile demedi;
biz öylemi yapıyoruz dimi ama

ŞİRVAN, aliye83, didem1981, dozkan, etoprak, GECEYARISIGÜNEŞİ, geda, glnm_kvrck+, megul, mirage78, sapphire, sekiznisanikibindokuz+, Sevvalnaz_29nisan, tuğçe8, zeyned
şuanda topiğimizde olanlar ;

Sevvalnaz_29nisan - zeyned - etoprak -mirage78 - sapphire :
kızlar sizde konuşmaya katlın bakım ...
öyle okuyup kaçmak yok....

sayfa çoğaltmak gerekiyor.(sonra urlacık kızıyor bize; tembel nisan anaları diye)

söyleyin kızlar daha ne yapıim ben ....

:teytey:şirvan bugün mesai paranı bence kk dan alman gerekiyo bu kadar emek boş bırakılmamalı bak nerdeyse 600 oldu yahu sayfalar.

canım tugce

ferah tut içini, bişicik olmayacak bak
ALLAH a emanet ol canım

bende bütün kalbimle inanıyorum Rabbim çok yüce alacam yavrumu kucağıma koklayacağım öpeceğim sağlıkla büyüteceğim inşallah,aynı dilekler sizin içinde hepimiz bu mutluluğu yaşarız inşallah

kzlar akşam evde ne yemek yapacaksınız ?
benim eşim geç gelecek bugün....
spora gidiyor . yüzme yapıyor....
sanki hamile o ,
o yüzüyor, ben oturuyorum....

ohooooooooooo kızlar bi yemek yapmaya gittim nerelere gelmişsiniz neler konusmussunuz ha gayret 600 e ramak kalmış

geçmiş olsun tuğçe8 baya sorunlu bi gebelik geçiriyosun anladıım kadarıyla..allah yar ve yardımcın olsun inşallah..inşallah tüm hamişler sağlıkla ve hayırlısıylabebeklerini kucaklarlar..

bu arada arldaşlar 20+4 olduk biz buğün..ve dün tetonoz aşısını yaptırdım..şu anda kolum kütük gibi..hiç bişey yapamadım bugün..aslında iğneyi batırdıktan sonra pek acımamıştı ama bugün fena şişti..bu arada 1 ay sonra tekrar var aşım ve 5 doza tamamlıycaklarmış..

tuğçe bildiim kadarıyla gebeliğini yauarak geçiriyor o yüzden geçmiş olsun dedim..aman bişey olmasın kimseye..

:teytey:şirvan bugün mesai paranı bence kk dan alman gerekiyo bu kadar emek boş bırakılmamalı bak nerdeyse 600 oldu yahu sayfalar.

na yapim güzelim herşey urla için ;
üzülmesin kızcağız zaten hamile alıngan.. sevindirelim biraz.. yarın gelsin baksın...
okuyamasın çok olsun.

bizde bugun 20+1 iz tetonozdan hiç bahsetmedi dr pazartesi kontrl ve ayrıntılı usg var belki ozaman söyler.ama benim iğneye kaarsı alerjm var neyapcam bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…