Evet canım bende perşembe gideyim diyorum canımhaklısın güzelim;
biz tedbirimizi alalım,
gerisi allah kalmış.
ben haftaya cuma günü yaptırtacağım.
ozaman tam 20 haftalık oluyorum.
abooovv kaçın şirvan geliyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hay allah iyiliğini versin kız güldürdün beni iyi hakkından gelmişin yöneticilerin. :lepi: hamişiz gerginiz yaff dokunmayın bize ama ben hep kaçırmışım muhabbeti :dilcikar:[/QUOTE
girmezsen kaçırısın tabiii şeker :))
tek başına savaşıyorum burda
onur üyesi yapsınlar benide ....
dün elifi kıskandım valla :))))
selam kızlar,
aslında OSLEM1907 çok haklı. ben aranıza yeni katıldım, yaklaşık bi 10 gündür takip edebiliyorum. ama yazılan herşeyi okumaya çalışıyorum. fırsatım olursa bişeyler yazmayada çalışıyorum ama beni pek kaile alan yok, hatta geçen gün o kadar kafaya takmışım ki bu durumu eşime anlatınca gülmekten öldü helede benim suratım ağlamaklı olunca.. neyse böyle bişey için koca foruma küsecek değilim heralde :))
bu gün tetanoz aşısı oldum. moda sağlık ocağına yakın olanlar, gerçekten çok iyi hemşireler var. ve kötü bi deneyim yaşarım diye korkanlar varsa tavsiye ederim. tabi kayıtlı olmak lazım. aynı zamanda sağlık bakanlığının onayladığı ücretsiz bir demir ilacı veriyorlar. multivitamin+folik asit içeriyor. ben yalnızca demir hapı kullanıyordum (doktorum vermişti) ama doktorum eleviti kes demişti bana. kilo aldırıyormuş.dr.uma sorup sağlık ocağından aldığım ilacı kullanmaya başlıyacağım.
bu arada ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlardan rica etsem gittikleri merkezleri, memnun oldukları yada olmadıkları hususları ve fiyatları belirtebilirler mi? bende aralık ayında ayrıntılıya gireceğim.
abooovv kaçın şirvan geliyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hay allah iyiliğini versin kız güldürdün beni iyi hakkından gelmişin yöneticilerin. :lepi: hamişiz gerginiz yaff dokunmayın bize ama ben hep kaçırmışım muhabbeti :dilcikar:[/QUOTE
girmezsen kaçırısın tabiii şeker :))
tek başına savaşıyorum burda
onur üyesi yapsınlar benide ....
dün elifi kıskandım valla :))))
-tatlicadiarzu- hihi senide nisan annelerinin onur üyesi yapacaklarmış öle bi duyum aldım kaydirigubbakcemile3 yok kızz ben genelde giriyorum topiğe ama iki gündür çok yoğunum işten anca başımı kaldırdım. :uhm:
selam kızlar,
aslında OSLEM1907 çok haklı. ben aranıza yeni katıldım, yaklaşık bi 10 gündür takip edebiliyorum. ama yazılan herşeyi okumaya çalışıyorum. fırsatım olursa bişeyler yazmayada çalışıyorum ama beni pek kaile alan yok, hatta geçen gün o kadar kafaya takmışım ki bu durumu eşime anlatınca gülmekten öldü helede benim suratım ağlamaklı olunca.. neyse böyle bişey için koca foruma küsecek değilim heralde :))
bu gün tetanoz aşısı oldum. moda sağlık ocağına yakın olanlar, gerçekten çok iyi hemşireler var. ve kötü bi deneyim yaşarım diye korkanlar varsa tavsiye ederim. tabi kayıtlı olmak lazım. aynı zamanda sağlık bakanlığının onayladığı ücretsiz bir demir ilacı veriyorlar. multivitamin+folik asit içeriyor. ben yalnızca demir hapı kullanıyordum (doktorum vermişti) ama doktorum eleviti kes demişti bana. kilo aldırıyormuş.dr.uma sorup sağlık ocağından aldığım ilacı kullanmaya başlıyacağım.
bu arada ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlardan rica etsem gittikleri merkezleri, memnun oldukları yada olmadıkları hususları ve fiyatları belirtebilirler mi? bende aralık ayında ayrıntılıya gireceğim.
toprak canmı evet haklısın galiba ama bazen gerçekten terslik oluyor banada cevap yazılmadığı oluyor problem etmiyorum tekrar yazıyorum ne kadar çok yazarsan o kadar tanınıyorsun ve muhabbete istemezenden dahil oluyorsun. sonra merak ediliyorsun toprak nerde diye :1hug: evet ayrıntılı ultrasona genelde diğer hafta girecek arkadaşlar fiyatlar konusuna bende katılıyorum. girenler yazsın bizede fikir olur. kaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar bende ara sıra gelip bişyler yazıyorum
cevap alamayıp gidenlerdenim sanırım bende:)
dün yine birşeyler yazmıştım konu kilitlenince kaynadı gitti:)
pazartesi ayrıntılıya girdim bende çok güzel geçti herşey iyiymiş çok şükür cinsiyetimiz de kesinleşti doktor %100 kız dedi..
aslında ben şuanda medical parkta mehtap yazıcıoğlunun hastasıyım ve kendisi fehmi (isimden tam emin değilim) yazıcıoğlunun (eşi sanırım) muayenehanesine yönlendirdi. orada muayene ol ben orasıyla bağlantıya geçer sonra sana randevu tarihi veririm dedi. orada 170 ytl imiş 4d ultrason. ama daha iyi bir yer var mı araştırmakta fayda var. bide böyle zora koşmasından hoşlanmadım.
kızlar bide şeyi sorucam ayrıntılıya devlet hastanesinde girebiliyormuyuz hiç yoktan para ödememeiş oluruz :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?