SLM KIZLAAAAR ben geldim
Allah a çok şükür bebeğim kıpır kıpır dı ama ben hissedememişim çok korkmuştum ilginizi için hepinize çok teşekkür ederim...:1hug:
size bebeğimin fotosunu koycam bebiş resmen bize güldü ya gördük yani sizde göreceksiniz resmi koyunca..kanda verdim 3lü test için tetanoz aşısı için 28.haftada dedi bana doktor ..bebeğimle ilgili çok şey var yazacağım ama sizi sıkmak istemiyorum sonuç olarak herşey çok güzel arkadaşımda otururken pıtpıt atmaya başladı arkadaşımın elini koydum oda hissettiğini söyledi onu hissetmek öyle güzel kii... doktordan sonrada eve gelmek istemedim arkadaşıma gittim yeni eve geldim hemen size yazayım dedim :CüvCüv:
aman gedacım güldüm valla bende öyleydim yeni evlendiğimde şimdi herşeyi öğrendim,hele oğlum gelip herkezin annesi pizzayı evde yapıyo dediğinde çok gülmüştüm şimdi pizza bile yapıyorum hamuruna kadar kendim yapıyorum yani....
çok sağol gedacım ya iyiki varsın çok sağol bursada havalar güneşli ama eşşek donduran güneş derler ya aynen öyle güneşe güvendim çıktım doondum yani rüzgarlı ve çok soğuk evet ben pembemaviye gidiyorumhoşgeldin tekrardan iyi olmana olmanıza daha doğrusu çok sevindim.... Rabbim hep iyi etsin inşallah... yaaa bursa da havalar nasıl... sanırım pembe maviye gidiyodun ay benim okulumun yolu... çoooooooooooook ösledim çooooooksenağlama
bursasu harika bişey bu ya.herşey belli maşallah.bu mu oluyor ayrıntılı ultrason yoksa bu sadece renkli ultrason mu.canım ya.duygulandım yaw birden.ben iyce bi garip oldum bu aralar.
bursasu inanmıyorum yaaaaaa ne kadar net çıkmış maşallah,şimdi daha bi heveslendim doktora gitmeye bak...
bursasu cnm maşallah çok tatlı çıkmış kuzucuğun:) gülüyo gibi geldi bana:)
bu arada kaynayan mesajlardan biri saphire nisa hastanesi avrupada mı anadolu mu? bi de bayan mı çekiyo erkek mi?
benim hastanede 300 ama kurum indiriminden 170 olur dediler.. drum koşuyolunda bi görüntüleme merkezi tavsiye etti daha aramadım afiyet hastanesi var 76ytl ssk için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?