2009 Nisan Anneleri buraya

hoşgeldin tekrardan iyi olmana olmanıza daha doğrusu çok sevindim.... Rabbim hep iyi etsin inşallah... yaaa bursa da havalar nasıl... sanırım pembe maviye gidiyodun ay benim okulumun yolu... çoooooooooooook ösledim çooooooksenağlama

bursasu harika bişey bu ya.herşey belli maşallah.bu mu oluyor ayrıntılı ultrason yoksa bu sadece renkli ultrason mu.canım ya.duygulandım yaw birden.ben iyce bi garip oldum bu aralar.

bursasu inanmıyorum yaaaaaa ne kadar net çıkmış maşallah,şimdi daha bi heveslendim doktora gitmeye bak...

özür sapphireceim hep gedanın yüsünden oldu valla,bende acıktım tekrar yaaaaaaaaaaa................

ben de geçen pizza yapmaya kalktım hatta yazdım burda ama biraz fazla kalmış fırında :):) yanıkımsı olmuş.... daha çoook gülersiniz siz bana ben hiç bişi bilmiyom yaaa... internetten bakıp bakıp yapıyom herşeyi.... eşimi de kobay seçtim:)

ben niye acıkmıyorum bilmem ki.ya inanın acıkam hissini özledim.şöyle herşeyden doya doya yemeyi.aman neyse şikayet etmiyorum buna da şükür.en azından az da olsa yiyorum artık ve içerde kalıyor.

kıslaaaaaar özür dileriiim ama ne yapayım başka kime sorayım yard istedim işteeee ama ben de acıktım şimdi...

geda kıs sus şimdide biz kapatacaz forumu konu dışına çıkıyos diye heheheh..............

bu arada kaynayan mesajlardan biri saphire nisa hastanesi avrupada mı anadolu mu? bi de bayan mı çekiyo erkek mi?
benim hastanede 300 ama kurum indiriminden 170 olur dediler.. drum koşuyolunda bi görüntüleme merkezi tavsiye etti daha aramadım afiyet hastanesi var 76ytl ssk için.

megul benim bi arkadaş var kız 75 kiloyla hamile kalıyo 65 le doğum yapıyo 3 çocuğu var 3,5 kilo civarında doğuyo bebekleri sonra tekrar 75 kilo oluyo heeheh .................

saphire tamam cnm yeni gördüm bursasunun bebişini görmek için gerii gidince teşekkürler...

çok sağol gedacım ya iyiki varsın çok sağol bursada havalar güneşli ama eşşek donduran güneş derler ya aynen öyle güneşe güvendim çıktım doondum yani rüzgarlı ve çok soğuk evet ben pembemaviye gidiyorum

bursasu harika bişey bu ya.herşey belli maşallah.bu mu oluyor ayrıntılı ultrason yoksa bu sadece renkli ultrason mu.canım ya.duygulandım yaw birden.ben iyce bi garip oldum bu aralar.

valla bu ultrasın hem normsl siyah beyaz hem resimdeki gibi renkli hemde resimdekinin siyah beyaz halini gösteriyo yani ultrason kağıdında da 4d real time yazıyor heralde renklidir.her gittiğimde böyle görüyorum oğluşumu

bursasu inanmıyorum yaaaaaa ne kadar net çıkmış maşallah,şimdi daha bi heveslendim doktora gitmeye bak...

bursasu cnm maşallah çok tatlı çıkmış kuzucuğun:) gülüyo gibi geldi bana:)

çok sağol saphire evet gülüyor yazmıştım ya oğluşum annesine gülüyor diye çok güzeldi ya ahh ah:teytey::teytey::CüvCüv:hihoyyyt

kociş geliyomuş öpüyorum hepinizi ben çıkıyorum yarın görüşürüz..........

gedacım nisa hastanesi avrupa yakasında yenibosna'da.. ssklı 78ytl verdim ben bayan doktor baktı..

ay benim kocam geliyo işten yemek yapmadım.... tecrübesiz olduğum kadar tembel bi kadınım ben yaaa... hemen mutfağa gidiyom... görüşürüzz kıslar ama sanırım artık siz çıkarsınız
o zaman yarına kadar Allah a emanet olun.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

geda banada gelin olduktan 7-8 ay sonra geldiler hoşgeldine kimseyide tanımıyorum oturduğum semte annemler çok uzak ne yapacağımı şaşırmıştım valla ama benim komşular öğlen haber vermişlerdi o yüzden bişey yapamamştım yani kusura bakmasınlar
tanımadğın kişilerle oturmak çok zor konuşçak bişeyin olmuyor

kıskandım benim kısım daa ööle gülüyodu annesine ama koyamam ki ben... neyse ben çıkmalıyım biri beni kovsun:) hoşçakalın tekrardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…