- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
bursasu anca gelir.akşama alırız haberlerini.bişey olduğunu sanmıyorum.gelince o da dicek zaten.boşa takmışım kıpır kıpırdı diye.
bursasunun nesi vardı kızlar meraklandım şimdi valla ben 19 haftaya girdim bebeiş ultrasonda kıpır kıpır ama ben hissetmiyorum doktorumda 20 haftadan sona hissedersin dedi
sizde aynı sorunu olanvarmı
ben 4 boyutlu ultrasona bayramdan sona giricem yaklaşık 1 saat sürüyomuş bebeişin kalp damar yapısına falan bakıyolarmış
Yaa bu arada barsasu hala gelmedi;
merak ettim
tabii doktordan çıktı, sevinçli sevinçli gezmeye giti;
bizide burda merakta bıraktı;
gerçi kötü birşey olduğunu zannetmiyorum...
Ama gelse ben burdayım dese fena olmaz
bu kadar kalabanlıkta oda olsun...
SLM KIZLAAAAR ben geldim
Allah a çok şükür bebeğim kıpır kıpır dı ama ben hissedememişim çok korkmuştum ilginizi için hepinize çok teşekkür ederim...:1hug:
size bebeğimin fotosunu koycam bebiş resmen bize güldü ya gördük yani sizde göreceksiniz resmi koyunca..kanda verdim 3lü test için tetanoz aşısı için 28.haftada dedi bana doktor ..bebeğimle ilgili çok şey var yazacağım ama sizi sıkmak istemiyorum sonuç olarak herşey çok güzel arkadaşımda otururken pıtpıt atmaya başladı arkadaşımın elini koydum oda hissettiğini söyledi onu hissetmek öyle güzel kii... doktordan sonrada eve gelmek istemedim arkadaşıma gittim yeni eve geldim hemen size yazayım dedim :CüvCüv:
iyi akşamlar herkese.. uyudum baya dinlendim bi bakayım dedim ama azalmışız ee akşam oldu artık:) yarın görüşürüz inşallha kendinize iyi bakın kıslar.....
saphire nisa hastanesi avrupa da mı bi de bayan dr mu çekiyo? bu arada sen de hoşgeldin kısss anaları arasınaaa... şirvana bi dünür adayı daha:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?