2009 Nisan Anneleri buraya

oğlumun ödevini bitirdik, yeni geldim yazılanları okudum,üstüne bide hepsini birbirine karştırdım ben kime cvp yazam şimdi.................................

iyi akşamlar herkese.. uyudum baya dinlendim bi bakayım dedim ama azalmışız ee akşam oldu artık:) yarın görüşürüz inşallha kendinize iyi bakın kıslar.....
saphire nisa hastanesi avrupa da mı bi de bayan dr mu çekiyo? bu arada sen de hoşgeldin kısss anaları arasınaaa... şirvana bi dünür adayı daha:):):)

ama kıslar gerçekten ne kadar çok girerseniz, yorum yaparsanız ,o kadar çok akılda kalırsınız ilk başladığımızda bende alınıyodum şimdi çok sık yorum yapıyorum herkez tarafından tanınıyorum..........

tanınıyorum demi kıslar yoksa benmi öle sanıyorum hehehehehhhhhhhhh.....

selinay haklı kıslar... girdikçe iz bırakıyoz hafızalarda ve artık tanınıyoz... cevap verilemiyosa da kaynıyo sayfalar ilerlediği için yoksa yanlış anlamayın.... mesela ben 594 ten buraya kadar olanlara sadece teşekkür edebildim ki genelde bööle oluyo... selinay iyi akşamlar bu arada....

iyi akşamlar canım ben geldim herkes gitti valla,neyse yarın görüşürüz inşallah.................

kıslar yaaa yarın bana 4 aydan sonra apartmandan hoşgeldin için gelecekler... üç komşu gelecekmiş... acayip kasıldım yaaa... daha önce hep yakın arkadaşlarım ve eşimin arkadaşları gelmişti.. ilk defa yabancı misafir alcam.. ki ikisinin yüzün bile görmedim.. ne yapcamı bile bilmiyom ki çok tecrübesizim.... sizce patates salatası+ puding ve bisküvi ile yapılan pasta nasıl bi menü??? yard ediiiiiiinnnn

gedacım ikisi gzel canım ama yanına bide tuzlu bişe yapman lazım canım bence....

tuzlu bişey bilmiyom kiiii sadece mercimek köftesi.... ama bir paket kuru tuzlu bişey aldım onu koymayı düşünöüştüm yanına... teşekkürler canım... tecrübesizlik başa bela:):) ve sizin de başınız daa çok ağrır ben alışana dek:):)

aaa kıslar bursasu gelmişşş...
bursasu hoşgeldin nasılsın seni merak ettik kıslarla....

heheh gerçekmi ,o zaman hazır olanı koy canım yada makarna salatası yap birasda onuda bilmiyomusun ........

bursasu anca gelir.akşama alırız haberlerini.bişey olduğunu sanmıyorum.gelince o da dicek zaten.boşa takmışım kıpır kıpırdı diye.

SLM KIZLAAAAR ben geldim
Allah a çok şükür bebeğim kıpır kıpır dı ama ben hissedememişim çok korkmuştum ilginizi için hepinize çok teşekkür ederim...:1hug:
size bebeğimin fotosunu koycam bebiş resmen bize güldü ya gördük yani sizde göreceksiniz resmi koyunca..kanda verdim 3lü test için tetanoz aşısı için 28.haftada dedi bana doktor ..bebeğimle ilgili çok şey var yazacağım ama sizi sıkmak istemiyorum sonuç olarak herşey çok güzel arkadaşımda otururken pıtpıt atmaya başladı arkadaşımın elini koydum oda hissettiğini söyledi onu hissetmek öyle güzel kii... doktordan sonrada eve gelmek istemedim arkadaşıma gittim yeni eve geldim hemen size yazayım dedim
:CüvCüv:

ben zaten böyle olacağını biliyordum.çok sevindim.hihoyyyt:teytey:

sağolun kıslar gerçekten... cidden ev hanımı olmak ne zormuş acayip kasıldım.... eee hep dışarda (orta okuldan beri) olup hiç ev kızı olmadım ben o yüzden zor geliyo...

gözün aydın canım,çok sevindim darısı başımıza ben daha bayramdan sonra gidicem doktora................

cnm nisa hastanesi yenibosnada..
doğum bölümünde sadece bayanlar çalışıyo bildiğim kadarıyla ayrıntılıya da bayan doktor baktı

aman gedacım güldüm valla bende öyleydim yeni evlendiğimde şimdi herşeyi öğrendim,hele oğlum gelip herkezin annesi pizzayı evde yapıyo dediğinde çok gülmüştüm şimdi pizza bile yapıyorum hamuruna kadar kendim yapıyorum yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…