2009 Nisan Anneleri buraya

selinay ben de mi öyle olcam acep.cidden komik ama bebek açısından güzel.ama canım ya ben normalde yemek yemeyi çoooooook seven birisiyim.o zevki bildiğim için yemek yemek istiyorum.

canlarım ben çıkıyorum.benim bilgisayar masa üstü sandalyede oturmaktan belim ağrıdı.kendinize iyi bakın.görüşürüz.hihoyyytkaydirigubbakcemile5

.........................................................................

selam arkadaşlar...dün giremedim ve gece baktığım da şok oldum ...şimdide bugun performansınız konusunda şok oldum...maşallah ay kızlar ....valla yeni bitirebildim yazılanları...biz bu gidişle 2000 sayfayı garantileriz valla iyi gaz aldık :)

bu arada sapphire kızın hayırlı olsun:)) ve bursasu maşallah nasıl güzel gülmüş senin bebiş.....
ben halen hissedemiyorum bebğimi yahu herhalde bende yağ tabakası var yavrum uğraşıyor hissettiremiyor

teşekkür ederim canım:)) bu arada takvimin gözükmüyor ne kadar oldu senin bebiş?
ben ilk defa 18+4de hissetmiştim kuzumu:ecrin_bebek::ecrin_bebek: şimdi devamlı haraket halinde yaramaz sabah akşam tekmeliyokaydirigubbakcemile3

haklısın aslında ZEYNED ama bana bir dahaki randevu tarihini ona göre vereceğim falan deyince eşimle bi anda kendimizi mecbur hissettik sanki!! ben önceden kozyatağı central hospitalda meltem hn.ım hastasıydım ve çok memnundum ama hastaneden ayrılınca burada belirtilen görüşler doğrultusunda mehtap hn.a gitmeye başladım.açıkçası mehtap hn.ın bu zora koşma durumu da hiç hoşuma gitmedi. evet farklı bir yerde daha iyi yapılacaksa oraya gitmeyi tercih ederim.9 ayda 1 kere yaptırcam zaten!!

o yüzden tekrar rica ediyorum giden arkadaşlardan lütfen deneyimlerini bizlerle paylaşsınlar! şimdidedn teşekkür ederim..

bursasu bilgisayar ortamında olmadığı için koyamam bi de ne biliiim ööle işte...
bu arada kıslar eşim bana bilgisayar almış hediye:) az giriyom ya nete :) artık biz netten chat yapcaz evde:):):)

bursasu ikinizinde iyi olduğuna çok sevindim ben sana söylemiştim daha doğrusu yazmıştım.bebeğinin resmide çok net maaşallah Allah nazardan esirgesin çok tatlı ufaklık

sapphire - barsasu - bebişlerinize maşallah ....

barsasu bak kendini üzdüğünle kaldın; gerçi hepimiz aynıyız.... akıl veriyoruz. ama uygulamaya gelince masesef yok.

kızlar çok şekerler allah onları ve tüm bebişleri nazarlardan korusun ...

Son düzenleme:
etoprak - zeyned- eda-edanur ; kızlar anladığım kadarıyla anadoluyakasında oturuyorsunuz...
bende aynen ; ayrıntılı ultrasyona girmedim henüz.....
medicalpark Mine Kaymakçıya gidiyorum.
haftaya 20 haftalık olacak o zaman kontrole gideceğim.
kendisimi yapacak , yoksa başka bir yeremi yaptırtacak bilmiyorum. ,,,,
bu arada medicalparkta ücret nekadar biliyormusunuz ???

Bu konuyla ilgili hamişlerden haberlere yeni konu açıcağım, orayıda arada sırada takip edin.

evet canım bende katılıyorum sizlere ;
mesela beni kuzey bile tanıyor :))

mimlendim tabiii ; kaydirigubbakcemile

kızlar günaydınnnnn

bursasu ben demiştim diyorum ve masallah ekliyorummm

herkesin ii olması güzel

güzel bir gün ve daha güzeli yarın pazarrrrrrrrr

bu arada annem dün bir doktor bulmus yani tavsiye etmişler, dün aksam gittik tanısmaya kadın fane gelmedi bana biraz konustuk, normal dogumdan yana ama bakalım dedi, salı için randevu aldım ay simdiden heyecan bastııı, hayırlısı artıkkk

umarım içime sinerde sonuna kadar beraber gidebiliriz...

saglıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…