ay yine dayanamadım kasım aralık annelerindeki doğum hikayelerin okudum şimdi çok güzel Allah bizlere de yaşatsın sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah....
Ama size çok güleceğiniz bir şey söyleyeyim mi şu kabızlık olayında beri normal dopumdan korkmaya başladımçok canım yanıyor....
bu arada benim bazen kasıklarımı iğne ler batıyormuş gibi oluyor kılzar sizde de böle bişyler oluyormu bunun içn doktora gideceğim önemli bişey değildir inşallah:1no2:
sağol geda iyim.ben de henüz açtım ne zaman geliyor senin misafirler
oluyo canım ya.ben aklımakötü bişey getirmemeye çalışıyorum.bu haftalarda bebelerimiz çok hızlı büyüyormuş ya ondandır heralde diyorum:CüvCüv:
neden erken doğum riskin var canım.gerçi o risk hepimizde var ama senin bi sorun mu var
canım bende çift rahim vardı 13 yaşındayken belli oldu ve rahimleri birleştirmişler ve ben hamile kaldım..... doktorlar bile şok oldu nasıl yani filan diye -tatlicadiarzu- ama işde allahın mucizesi bence.... neyse düşük tehlikem vardı allaha şüküür olmadı şimdide erken doğum bekliyoruz ama ne kadar erken olur bilemiyorum ama doktorlarım erken doğum olabilirde olmayabilirde diyor bakalım minik meleğim nasıl bir süpriz yapacak annesine kaydirigubbakcemile2
Allahın izniyle hiçbişey olmaz.bak düşük demişler olmamışneden erken doğumolsun ki.burda o kadar kişiyiz.ben her zaman hepimizi aklıma getirerek dua ediyorum.eminimki bunu birçoğumuz da yapıyordur.duanın açamayacağı kapı yok.yani bizim arkamız sağlam inşallah.vaktinde sağlıcakla alacağız mucizelerimizi kucağımıza:Saruboceq:
aliye senin kızın kaç haftalık oldu
ayrıntılı ultrason için yer soran arkadaşlara cevap veriyim ben de. ben avrupa yakasındayım. bakırköyde ultramed görüntüleme merkezinde yaptırıcam. 4 boyutlu cd de veriyolar. ayrıntılı ultrason her zaman girdiğimiz ultrasonda da yapılıyor. nisa hastanesi öyle mesela. 2 boyutlu. öyle daha ucuz. ama hatıra olsu renkli olsun cd olsun derseniz 4 boyutlu ve fiyatlar daha yüksek.
bugün doktorum yaptırmana çok gerek yok. büyük olasılıkla bir problem çıkmıycak. ama keyfi olarak yaptırabilirsin dedi. benim ayrıntılı durumum böyle kızlar
aliye83 beni bilgilendirdiğin için çok teşekürler o zaman ben nereye gideyim bakırköy bana çok uzak kalıyor tavsiye edebileceğiniz bi yer varsa lütfen bekliyorum kızlarrrhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?