2009 Nisan Anneleri buraya

ya canım walla senin canın yanıyormuş bide Hemoroidin olsa ne olurdu acaba bende oda vardı artık ağlıyorum tuvalete gitmemek için ama şükür geçti bitti inşallah sende rahatlarsın cnm seni çok iyi anlıyabiliyorum :teselli:

bu arada benim bazen kasıklarımı iğne ler batıyormuş gibi oluyor kılzar sizde de böle bişyler oluyormu bunun içn doktora gideceğim önemli bişey değildir inşallah:1no2:

oluyo canım ya.ben aklımakötü bişey getirmemeye çalışıyorum.bu haftalarda bebelerimiz çok hızlı büyüyormuş ya ondandır heralde diyorum:CüvCüv:

iyuksel geçmiş olsun canım ama dikkat et... bi dr arkadaşım "kabız olursan sakın kendini zorlama yoksa kanamaya neden olur " demişti. dikkat et sen de... ben zaten korkuyom normal doğumdan ama yine de sezeryan istemiyom....

sağol geda iyim.ben de henüz açtım ne zaman geliyor senin misafirler

sorma canım yaa :) karşı komşu cumartesi demişti ama saat vermedi.. ben sabah bekledim ama sanırım öğleden sonra demek istemişler... ama canım çıktı yani hemen bitsin istiyom demiştim ya kasılıyom diye.... dua edin bana:):):):):)

Allahyardımcın olsun.yorma kendini .ben daha 5 ay oldu misafir falan almadım.ya ben temizlik de yapamıyorum.hemen kasıklarıma ağrı giriyor.

oluyo canım ya.ben aklımakötü bişey getirmemeye çalışıyorum.bu haftalarda bebelerimiz çok hızlı büyüyormuş ya ondandır heralde diyorum:CüvCüv:

ya sorma megul ya bazen çok korkuyorum böle insanın içi bi tuaf oluyor acaba bebişe bişeymi oluyor diye ama allahım yardım etsin ama bebişe bişey olsa bu kadar az ağrı olmaz dimi bide bende erken doğum riskide varya ondan da çok korkuyorum senağlama

neden erken doğum riskin var canım.gerçi o risk hepimizde var ama senin bi sorun mu var

canım bende çift rahim vardı 13 yaşındayken belli oldu ve rahimleri birleştirmişler ve ben hamile kaldım..... doktorlar bile şok oldu nasıl yani filan diye -tatlicadiarzu- ama işde allahın mucizesi bence.... neyse düşük tehlikem vardı allaha şüküür olmadı şimdide erken doğum bekliyoruz ama ne kadar erken olur bilemiyorum ama doktorlarım erken doğum olabilirde olmayabilirde diyor bakalım minik meleğim nasıl bir süpriz yapacak annesine kaydirigubbakcemile2

Allahın izniyle hiçbişey olmaz.bak düşük demişler olmamışneden erken doğumolsun ki.burda o kadar kişiyiz.ben her zaman hepimizi aklıma getirerek dua ediyorum.eminimki bunu birçoğumuz da yapıyordur.duanın açamayacağı kapı yok.yani bizim arkamız sağlam inşallah.vaktinde sağlıcakla alacağız mucizelerimizi kucağımıza:Saruboceq:

selam kızlar. na kadar çok yazmışsınız. sabah doktora gittim ben de yeni girebildim.
bursasu sapphire bebişleriniz çok güzel maşallah. ben de birazdan koyarım kızımn resmini

canım çok sağol emin olki bende hep dua ediyorum :Saruboceq:hepimiz minik kelebeklerimizi kucağımıza alırız inşşlll allahım bu güzel duyguyu tüm kadınlara tüm anne olmak isteyen kadınlara yaşatsın o kadar güselki :asigim:hareketklerini hissediyorsun artık içinde atan bir kalp daha var diyorsun:CüvCüv:

ayrıntılı ultrason için yer soran arkadaşlara cevap veriyim ben de. ben avrupa yakasındayım. bakırköyde ultramed görüntüleme merkezinde yaptırıcam. 4 boyutlu cd de veriyolar. ayrıntılı ultrason her zaman girdiğimiz ultrasonda da yapılıyor. nisa hastanesi öyle mesela. 2 boyutlu. öyle daha ucuz. ama hatıra olsu renkli olsun cd olsun derseniz 4 boyutlu ve fiyatlar daha yüksek.
bugün doktorum yaptırmana çok gerek yok. büyük olasılıkla bir problem çıkmıycak. ama keyfi olarak yaptırabilirsin dedi. benim ayrıntılı durumum böyle kızlar

ben de dua ettiğimde bütün hamileler için ediyorum kızlar.
kabızlığı sormayın hiç. gerçi benim ki kabızlıktan biraz farklı bi durum galiba. çok şükür her gün düzenli gidiyorum tuvalete ama. bazen canım yanıyo. bazen kan gelebiliyo. ama çok şükür son zamanlarda oldukça azaldı. bazen dediğiniz gibi durup dururken ağrı baskı oluyo. ilerleyen aylarda şidddetlenmez inşallah. şu anda iyiyim çünkü.
kızlar kasıklardaki batmalar bu aylarda çok normalmiş. doktor öyle dedi. kasık/karın ağrısız bir hamilelik yok dedi.

aliye83 beni bilgilendirdiğin için çok teşekürler o zaman ben nereye gideyim bakırköy bana çok uzak kalıyor tavsiye edebileceğiniz bi yer varsa lütfen bekliyorum kızlarrrhihoyyyt

Kızlar ben takvimimi değiştirdim ama bu takvmde günğmğ eken gösteriyor yahu....erken doğurtacak Allah korusun :)

demek iki boyutluda da ayrıntılı oluyromuş ha.çok iyi.ağrılar içind sağolasın.benim karnımda kasıklarımda ağrı oluyor.ben de çok takmamaya çalışıyorum zaten.

aliye83 beni bilgilendirdiğin için çok teşekürler o zaman ben nereye gideyim bakırköy bana çok uzak kalıyor tavsiye edebileceğiniz bi yer varsa lütfen bekliyorum kızlarrrhihoyyyt

canım sanki anadolu yakasında sonomed diye biyer duymuştum ben iyi diyolardı gidenler bi araştır istersennetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…