2009 Nisan Anneleri buraya

Bursasu çok şeker bi bebişin var hakikaten gülüyo:) maşallah ona Bende diğer arkadaşlar gibi aynı fikirdeydim, okumaktan cvp yazamasamda kalbimden bişi olmicağını biliyodum. Zavallı bebeişler bizim pimpirikliğimizden onlarda şaşkın oldu

Çok canım çekerse yapanda annemse 2-3 tane falan bende yedim Bişey olmaz diye dualar ederek. Sucuğuda aynen dualar ederek çoook pişmiş bi halde 2-3 tane yedim. Bunun dışında dikkat ediyorum ama canım çok çiğköfte istiyo nasıl dayanıcam daha 4 ay bilmiyorum.
Kızlar bu arada yazdığım yiyecek adları yemesi yapması ve bulunması kolay diye yazıyorum. Canı çeken varsa kusura bakmayın

Şirvan nerdesin? Eve mi gittin? Bak yazdığım her yazıyı ayrı yerlere yazdım, sayfalar çok ilerlesin diye:)))
Urlada yok, gelince okumaktan kafası karışacak sanırım:)

aprıl canımtesekkür ederim

canım bişi cekiyorsa erteleme ye ama cok az yani dilini deydir seni kandırsın gibi:::))))
yada avcunu yala::)))

biliyormusunuz avucu yala ordan gelmiş yani hamileyken bişi ister yiyemezsen avcunu yalayıp gögsüne sürermişsin::))))

Ay bu arada dün bebek odasından bahsetmişsiniz. Şimdi aklıma geldi okurken çok içim gitti ama konu geçti diye yazmamıştım. Şimdi yazıcam kusura bakmayın. Çünkü son günlerde benide sizler gibi heyecanlandıran konulardan biri. Bebişe bizde özel bi oda yapamicaz Evimiz kendimize ait ama biraz küçük. Oturma odası sayılmaz genelde benim eşyalarımın olduğu şahsıma özel bi odamız var. Oradaki çek yatı çıkarıp atcam:)) Sadece bi dolabımız var ama özel yaptırdığım için ne rengi ne şekli itici değil yani oda da kötü durmuyo o kalıcak. Geride kalan kısmada sıpama oda yapıcam. Ben sade bişeyler istiyorum, 120cm.lik bi yatak, 120cm.lik bi dolap bunlar beyaz olacak. duvara kağıt, halı, avize ve perde. Bunların hepsi winnie the pooh lu olcak ama:) Hatta perdemizi aldık bile. Fiyatı uygundu bide tam istediğim gibi olunca annem dayanamadı alalım dedik:) Biz bu arada fazla abartmamak kaydıyla ufak tefek kıyafetlerini alıyoruz. Mobilya ve bebek arabası konusunuda araştırıyoruz. Doğru bi araba seçmek istiyorum, bide araba koltuğu konumuz var o da bana çok lazım olacağı için. 2li 3lü ekonomik setler var.Ana kucağı-araba koltuğu, bebek arabası olan. Sanırım onlardan bakıcam daha uygun oluyo fiyatları tek tek almayınca. Bebeğin mobilyasına da çıkartmalar var burada koçtaşta gördüm, onlardan alıp yapıştırınca çok şık olur diye düşünüyorum.
Oooooo daha çok eksik var Bu arada biberon alırken cam biberon seçin. Bebeğin tüm mutfakta kullanıcağı eşyalarınız seramik, cam ve çelikten seçin. Kansere karşı dikkat etmek lazım. Ve tabiki ASLA çin malı oyuncak almayın!!
Neyse uzun oldu kusura bakmayın, günlerdir yazamayıp sadece okuduğum için dolmuşum napimkaydirigubbakcemile3

ay aprıl ne cok sey oldu hakikaten
ben daha hiç bişi almadıgım için sanki yetiştiremiyecekmişim gibi geldi::)))

hadi hayırlısı bu bayram tatilini cok ii değerlendirmem lazım
yoksa gercekten yetiştiremiyecegim::)))

Çok güldüm:))) Evet ertelemiyorum zaten çocuğun canı çeker falan bilmiyorum sonuçta onun durumunu o yüzden ucundan azcık yiyorum:)) Bide bu arada biz cinsiyet öğrenmek istemiyoruz ya malum erkekse Allah korusun bişi olur falan aaaaa:)))

Canım haklısın çalışınca zor oluyo. Ben çalışmadığım için havayı güzel bulduğum her gün bakınıyorum mağazalara, hava kötüysede internetten bakıyorum. Sonuçta biz ağırlaşınca kış olcak çıkmak zor olcak en azından neyi nerden alcağımla ilgili fikrim olsun istiyorum. Sonuçta ekonomik anlamda da bunlar masraf parça parça yapmak bizide çok zorlamaz diye düşünüyorum.
Oda planımı yazarken beşiği unutmuşum:) Odama küçük bişey istiyorum basit bi seper bile olabilir 3. aydan sonra odasına transfer etmem şart yoksa benim ayrılmam zor olur. zAten gündüzleri odasında yatırırım gece alırım yanıma böylece bebekte kolayca alışır diye düşünüyorum.
Tabiki kader kısmet herşey. Allah hayırlı yazılar yazsın hepimize...:Saruboceq:

İyüksel kabızlıktan bahsetmişsin. Bendede vardı yada aslında yoktu. Yani benim normalde az çalışır bağırsaklarım. Hamile kalınca bu konu önemli diye dr. da çok panikledi bizde. Yani hatta çok afedersin ishal olmak için yemediğim şey kalmadı ama durum değişmedi. Dr. ilaç verdi dupalac diye bi şurup. İçinde ishal olabilirsiniz korkmayın yazıyo:)))) Ama bende yine tık yok:) En son fitille bu durumu çözdük o da ızdıraplı olduğu için ben 2-3 kez öyle denedim. Ondanda vazgeçtik, dr.da pes dedi yapcak bişey yok senin normal halin buymuş çünkü ne gaz var ne sancı. Hiç bi sıkıntım yok normalim yani. Şu anda 1 gün giriyorum 2 gün girmiyorum 3 gün giriyorum 4 gün yok gibi gibi gidiyo.
Sana tavsiyem çok takıntı yapma, sıvı şeyler ye-iç . Bol su iç bu kabızlık konusunda da önemli. Bide kayısıyı dene bakalım belki sende bi işe yarar:)

kızlar hepinizi kocaman öpüyorum bugun izninizle biraz erken cıkalım dedik

iyuksel canım doktor hakkında duyumlarını bekliyorum::))

mutlu hafta sonları

saglıcakla kalın

kimseler yokkk ben geldim anca ama herkes gitmiş
april tüm yazdıkların için teşekkürler bilgilendirdin...
alışverişten bahsetmişiniz yaa ben çok üşeniyorum aslında öğleye kadar çalışıyom ama dersten sonra yorgun old için çıkasım gelmiyo bayram tatşlşni iyi değerlendirmeliyiz cidden....

bi de kilodan bahsetmişsiniz...
ben 53 ile başladım en son gidişimde yani 19+4 ken 58 olmuşum.. dr sen zaten hamile olduunu çaktırmıyosun kilon normal dedi ama önceki gidişimizde birden 3 kilo alınca daha yavaş al diye kısmıştı birass:) ... benim de hedefim 65le kapatmak... inşallah hepimiz sağlıcakla ve az kiloyla kapatırız...

neyse kismelerr yok ben de çıkayım bari kendinize iyi bakın bebişelerinize da... Rahman a emanet olun....

arkadaşlar bir soru soracağım elimden geldiğince balık yemeye çalışıyorum ama yerkende çok korkuyorum ya bayatsa diye bayat balığı nasıl anlarız ki veya taze olduğunu nasıl anlarız özellikle hamsiyi ve alabalığı yardımcı olursanız sevinirim.

valla benimde ilk 3 ay inanılmaz derecede kabızlık sorunum vardı. hemoroid başlangıcı oldu, ne yapsam önünü alamıyordum. sonunda doktora başvurdum proctoloc (yada onun gibi bi adı vardı) fitil verdi bi süre kullandım. şimdi gün kurusu kayısıyla idare ediyorum. sabahları aç karnına 3-4 tane yiyip üzerine bol su içiyorum.

selamlar,

GEDA cığım ikimiz kalmışız galiba :))

bugün yavaş yavaş bayram temizliğine başladım, kimse gelmez ama olsun !! çok yoruldum valla.

ben başladım ufak ufak bebişime bişiler almaya.. hastane çıkışı seti aldım, minik tulumlar, çoraplar, bi çiftte ayakkabı aldım.ha bide yumuşacık bi battaniye aldım oğluşuma :) çıkarıp çıkarıp sevip sonra tekrar yerlerine yerleştiriyorum :)) chikoda çok tatlı şeyler var ama karar verdim doğana kadar başka kıyafet filan almıcam. bi beşiği bide arabası alınacak o kadar :)

tuğçe 8 alabalık bebeği zehirliyormuş haberin olsun hiç yeme.diğer balıklarda tazeyse parlak ve diri duruyor.
bu arada bebek hareketlerini hissediyo musunuz?benimki çok tatlı hop hp hopluyo yavru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…