evet söylediklerini her zaman yapmamız lazım aslında. ilginç bu konunun üzerine bu kadar düşmesi. ben ciğeri çok severim mesela ve yararlıdır da kan yapar.onu sordum yiyebiirmyim diye.aldığın yere güveniyosan pişirme yöntemine dikkat ediyosan yiyebilirsin dedi. ama 3 kere falan yemişimdir şimdiye kadar.Allah korusun bebişlerimizi. Sağlıkla ve zamanında gelsinler inşallah
aprıl canımtesekkür ederim
canım bişi cekiyorsa erteleme ye ama cok az yani dilini deydir seni kandırsın gibi:::))))
yada avcunu yala::)))
biliyormusunuz avucu yala ordan gelmiş yani hamileyken bişi ister yiyemezsen avcunu yalayıp gögsüne sürermişsin::))))
ay aprıl ne cok sey oldu hakikaten
ben daha hiç bişi almadıgım için sanki yetiştiremiyecekmişim gibi geldi::)))
hadi hayırlısı bu bayram tatilini cok ii değerlendirmem lazım
yoksa gercekten yetiştiremiyecegim::)))
canım kusura bakma ; neye olanak varmı ? anlamadım...
daldan dala atlayınca hatırlayamadım kusura bakmayasın ....
selam kzlar....nasılsınız...yine haftasonu ve ev işi üffff zaten tam olarak yapamıyoum ...ev aldı başını gidiyor yahu...yaaaa ben çocuk doğunca ne yapacamsenağlama
Bu arada arkadaşlar kabızlık problemi çeken var mı aranızda ...ben çok fena durumdayım en son dr. bir ilaç verdi ama tuvalete girmek dahi istemiyrum o derece....:a015:
kızlar bu arada kilolar nasıl gidiyor ????ben ekmek yemiyorum artık doktor çok kızdı çok kilo almışsın diye 59 kiloydum hamile kalmadan önce şimdi 68 oldum :dance: dobiş oldum walla 9 kilo aldım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?