hissedesr bence de çümküonlarla armızda sesli iletişimden çok güçlü bir duygusal iletişim var.
ben şu an 73 kiloyum 65 le başladım. son kontrolden beri 2.5 kilo almışım doktor uyarıda bulunmadı.iyi dedi. yürüyüş yapmamı öneriyo ama bu havalarda ço zor. hastayım zaten burnum tıkalı çok çabuk yoruluyorum
aliye83 sana bi ara bi yerlere cvp yazdım ama hatırlamıyorum
Bende işteh normal öğün atlamıyorum asla ve yediklerimin mutlaka bebek için yararlı olan şeyler olmasına dikkat ediyorum. Zaten bi toksoplazma geyiği var malum bizde. O nedenle çok seçici olmak zorundayım. Dışarda kesinlikle doğrudüzgün bişey yiyemiyorum. Herşey yasak nerdeyse
48 kiloyla başlamıştım, 17. hafta 51.5 idim. Salı kontrole gidcez 21. hafta olcak yani tahmini 53 olmuşumdur gibi geliyo. Bizim dr. biraz titiz kilo konusunda, fazla yersem kızarklava: Aslında bu durumda hoşuma gitmiyo değil, bende hiç istemiyorum fazla kilo almak. Max. 15 diyolar ama 12 bana yeter yani bu işi 60 la kapasak süper olur:teytey:
5-6 sı doğumda gitse, 5 kilosu ilk 6 ay gitse tabi emzirerek geriye kalan 2-3 kiloda zaten sorun değil, diyorum ama evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmem:uhm:[/QUOT
sen hiç kilo almamışsınki bebiş kilo almış yaa ben heralde doğuma kadar 80 olurum ama şimdilik boyuma göre kilolar fazla değil en maximum 72 olam lazım ondan sonrası zarara giriyor :1no2:
aliye83 sana bi ara bi yerlere cvp yazdım ama hatırlamıyorum
Bende işteh normal öğün atlamıyorum asla ve yediklerimin mutlaka bebek için yararlı olan şeyler olmasına dikkat ediyorum. Zaten bi toksoplazma geyiği var malum bizde. O nedenle çok seçici olmak zorundayım. Dışarda kesinlikle doğrudüzgün bişey yiyemiyorum. Herşey yasak nerdeyse
48 kiloyla başlamıştım, 17. hafta 51.5 idim. Salı kontrole gidcez 21. hafta olcak yani tahmini 53 olmuşumdur gibi geliyo. Bizim dr. biraz titiz kilo konusunda, fazla yersem kızarklava: Aslında bu durumda hoşuma gitmiyo değil, bende hiç istemiyorum fazla kilo almak. Max. 15 diyolar ama 12 bana yeter yani bu işi 60 la kapasak süper olur:teytey:
5-6 sı doğumda gitse, 5 kilosu ilk 6 ay gitse tabi emzirerek geriye kalan 2-3 kiloda zaten sorun değil, diyorum ama evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmem:uhm:
sağol canım mandalina yiyorum ama hemen şimdi gidip sıkıp içicem. valla ne diyim. işallah çok kilo almadım bitirirz hamileliği hepimizbol bol portakal suyu sıkıp iç hem bebiş için hemde senin bağışıklık sistemin için süper takviye geçmiş olsun canım . ya ama senin bebiş 21 haftalıkdaha biz 19 haftalık yeni olacağız 21 haftalığa kadar heralde 2 kilo daha alsam 11 kilo almış olacağım -tatlicadiarzu-
aprilcim senin bu toksoplazma konusuna takılmıştım ben. bi türlü yazamadım. benim de negatif doktor bu kadar ciddi uyarılarda bulunmamıştı. çiğ et çiğ köfte yemicez kedi köpek dışkısından uzak durucaz dedi. ben de öyle yapıyorum. senin doktor her kontrolde bunu kontrol ediyo dimi öyle hatırlıyorum.yani ben dışarda yemek yiyorum mesela. yememek mi lazım acaba.
Ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. Ekmek sadece kahvaltıda ve çorba içersem, hamur işi de çok canımın istemesi dışında yemiyorum. Bolca SU içiyorum bu çok önemli bundan sonraki haftalarda özellikle. Su eksikliği erken doğuma ve hatta sezeryana neden olabiliyo. Görümcemde yaşadık. Son ay bebeğin suyu azaldı ve sezeryan olmak zorunda kaldı, yaşadığımız üzüntü ve endişede cabası.
Bunu okuyanlar şu an hemen 1 bardak su içinhihoyyyt
iyüksel canım mine inan
kızılcıklıda muayenesi var
zübeyde hanım kadın dogumun doktoru asıl::)))
duydugun bişi varmı sekerim::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?