tuğçe 8 alabalık bebeği zehirliyormuş haberin olsun hiç yeme.diğer balıklarda tazeyse parlak ve diri duruyor.
bu arada bebek hareketlerini hissediyo musunuz?benimki çok tatlı hop hp hopluyo yavru.
tuğçe 8 alabalık bebeği zehirliyormuş haberin olsun hiç yeme.diğer balıklarda tazeyse parlak ve diri duruyor.
bu arada bebek hareketlerini hissediyo musunuz?benimki çok tatlı hop hp hopluyo yavru.
ya bende büyük hayvan ciğerini çok severim ama daha ağzıma almadım aslında çok yararlıdır gerçekten ama bendede bağışıklık yokmuş toksoplazmaya karşı ondan yemiyorum köpek falan sevmiyorum zaten yemek hiç yapmıyorum yanievet söylediklerini her zaman yapmamız lazım aslında. ilginç bu konunun üzerine bu kadar düşmesi. ben ciğeri çok severim mesela ve yararlıdır da kan yapar.onu sordum yiyebiirmyim diye.aldığın yere güveniyosan pişirme yöntemine dikkat ediyosan yiyebilirsin dedi. ama 3 kere falan yemişimdir şimdiye kadar.Allah korusun bebişlerimizi. Sağlıkla ve zamanında gelsinler inşallah
ben dışarda yediğim zaman hiç böyle şeylere dikkat etmiyorum april16 yani balık yemeye gittiğim zaman salatayı falanda yiyorum yani çok çokta düşnmüyorum bu konuyuCanım pişmiş et dışında pek bişi yemiyorum dışardan. Mesela balık yiyosam dışarda sebzesini yemiyorum sadece ekmek balık belki çok dayanamazsam limon. Çünkü limonu kestikleri bıçağı ya ete değdirdilerse sonuçta bilmiyoruz:)
Evde ayrı sebze tahtam et tahtam. Bıçaklarım, çiğ ete eldivensiz dokunmuyorum. Olaki farkında olmadan elimi ağzıma yüzüe sürebilirim diye. Her kontrolde kan testi yapıyo dr. hala negatif mi diye. Sakatat yemiyorum, çiğer böbrek, kokoreç vs... Midye yok!!
Bence dikkat et bunlara, sebzeleri sirkeli suda bekletiyorum. Bunu herzaman yapmak gerekir gerçi...
Bursasu çok şeker bi bebişin var hakikaten gülüyo:) maşallah onaBende diğer arkadaşlar gibi aynı fikirdeydim, okumaktan cvp yazamasamda kalbimden bişi olmicağını biliyodum. Zavallı bebeişler bizim pimpirikliğimizden onlarda şaşkın oldu
arkadaşlar bir soru soracağım elimden geldiğince balık yemeye çalışıyorum ama yerkende çok korkuyorum ya bayatsa diye bayat balığı nasıl anlarız ki veya taze olduğunu nasıl anlarız özellikle hamsiyi ve alabalığı yardımcı olursanız sevinirim.
Balık konusunda uskumru, sardalya ve hamsi tavsiye ediyor doktorlar. Şu sıralar özellikle hamsi bolluğu yaşanıyor. Tavasına da bayılıyorum
Kızlar ben bugün 19+1 oldum ama hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum
selamlar,
GEDA cığım ikimiz kalmışız galiba :))
bugün yavaş yavaş bayram temizliğine başladım, kimse gelmez ama olsun !! çok yoruldum valla.
ben başladım ufak ufak bebişime bişiler almaya.. hastane çıkışı seti aldım, minik tulumlar, çoraplar, bi çiftte ayakkabı aldım.ha bide yumuşacık bi battaniye aldım oğluşuma :) çıkarıp çıkarıp sevip sonra tekrar yerlerine yerleştiriyorum :)) chikoda çok tatlı şeyler var ama karar verdim doğana kadar başka kıyafet filan almıcam. bi beşiği bide arabası alınacak o kadar :)
Herkese günaydı nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?