2009 Nisan Anneleri buraya

hamileyim ve ayağımda mantarçıktı.bir de kaşıdım yarıldı .doktora gittim travozal diye bir ilaç verdi .bu ilaçta gebelikte kullanımı ilacın yararları risklerinden daha öndeyse kullanılabilir diyor yeterli araştırma yapılmamıştır diyor.ya bunu kadın doğumcu verdi kullanmalı mıyım?
bir de başka nasıl bundan kurtulabilirim doğal yollarla...

tuğçe 8 alabalık bebeği zehirliyormuş haberin olsun hiç yeme.diğer balıklarda tazeyse parlak ve diri duruyor.
bu arada bebek hareketlerini hissediyo musunuz?benimki çok tatlı hop hp hopluyo yavru.

çok sağol canım yazdığın iyi oldu yemeyi düşünüyordum,evet Allah a çokşükür maaşallahbenim bebeğimde kendini hissettiriyor senin ufaklığınada maaşallah:1hug:

tuğçe 8 alabalık bebeği zehirliyormuş haberin olsun hiç yeme.diğer balıklarda tazeyse parlak ve diri duruyor.
bu arada bebek hareketlerini hissediyo musunuz?benimki çok tatlı hop hp hopluyo yavru.

kızlar öle sey olur mu
yani bayat her balık zehirler ama siz taze alabalıktan bahsedşyorsanız bizim memlekette bebek doğmaması lazım ben alabalık diyarı bi yerde büyüdüm hiç öle birşey duymadım bide bizde özellikle yedirirler cocuk zeki olsun diye

hııı kızlar bu kabızlık meselesiyle ilgili küçük bir bilgi daha : son üç ay tekrar ortaya çıkıyormuş. yerçekiminin etkisiyle rahim aşağıya doğru hareket edip bağırsakların üzerine oturuyormuş. ilk üç ay yaşanan bağırsak sorunları yeniden meydana geliyomuş. bilginize..

Balık konusunda uskumru, sardalya ve hamsi tavsiye ediyor doktorlar. Şu sıralar özellikle hamsi bolluğu yaşanıyor. Tavasına da bayılıyorum

Kızlar ben bugün 19+1 oldum ama hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum

ya bende büyük hayvan ciğerini çok severim ama daha ağzıma almadım aslında çok yararlıdır gerçekten ama bendede bağışıklık yokmuş toksoplazmaya karşı ondan yemiyorum köpek falan sevmiyorum zaten yemek hiç yapmıyorum yani

ben dışarda yediğim zaman hiç böyle şeylere dikkat etmiyorum april16 yani balık yemeye gittiğim zaman salatayı falanda yiyorum yani çok çokta düşnmüyorum bu konuyu

çok acemiyiz ben öyleyim daha doğrusu çok korkuyorum meleğim annesini bırakıp gidecek diye Allah korusun Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın amin

tuğçecim bayat balık kokar bi kere yavan olur pişmeden görsen renginden balığın canlılığını anlarsın ama bayat balık pişince kötü kokuyor ama bu mevsimde balık bayat olcağını sanmıyorum çünkü balığın tam mevisimi

herkese göre değişiyor hareket hissetmesi bende bazen hiç hissedemiyorum korkuyorum aslında bebeğin hareket ediyordur ama bence sen farkında değilsindir ne olsa şimdi küçükler çok hafif hareketlerle vuruyolar herkes hissetmeyebilie içini ferah tut cnm

Herkese günaydı nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın herkeseeee... uykucu nisan analarıııı:) kimseler yok gene... neyse iyi olun da....
merak edenlere :) misafirler geldi 4 saat falan oturduk herşey çok iyidi:) boşuna kasmışım yanııı... ama o gün için teşekkür ederim fikirlerinize megul ve selinay:)

canım ben dün sayfayı yenilemeden kapatınca mesajını görmemişim kusura bakma bebişinin kıyafetleri ve battaniyesi hayırlı olsun... ne güsel başlamışın... hatta bitirmişin:) benim kısss şanssız biras tembel bi anası var ama bayram tatilinde alcam ben de... salı bi arkadaşla optimum a gidecez... o da hamile.
optimumda bebek eşyası satan bi mağaza varmış ve marka şeyler uygun fiyatmış.... bakalım dedik:) inşallah bizim bıdık için bi kaç parça bişiyler buluruz:)

günaydın geda cım bu site hep takılıyo ilerlemiyo ne zaman girsem sinirendiriyo beni yaa ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bu anormallikmi üzülüyorum artık yoksa ters bişeylermi var

kaç haftalıktın... ben 20+3 ve yeni yeni bişiyler hissediyom dün misafirler varkern sanki beni kıskandı ve tekmeledi:) çok konuşma artık diye..

20 hafta canım daha geç değil dimi

bence deil... çünkü 22. haftadan sonra hissedilmezse prob old düşünülüyomuş... ki benim tekmeden de emin deilim ama olunca hep aynı yerde sol kasığımda pıtlar oluyo hiç deişmiyo ondan anlıyorum gaz olmadıını... inşallah kısa zamanda hissederiz net bi şekilde....bi de belli bi kiloya ulaşması gerekiyo ya kaç grdı bebiş. benim 19+4ken 353idi... ayyy ben çok iri olmasını istemiyom normal doğurmak istiyom:)

evet benimde ultrasonda hep solda buluyo doktor bide ben zaten zayıf değilim ve kilolu olduğum içinde hissetmiorum galiba bende normal istiyorum ama cok koruyorum napıcaz kii

olabilir canım. benimkinin başı sağda ayakları solda.. normal olur inşallah...

günaydın kızlar.....dün 4 boyutlu ultrasonumuz vardı ama ondanda ilginci son 8 haftadır oğlum diye sevdiğim canımın içi kız oldu.....hiç farketmiyordu benim için ama babamız sonsuz sevindi.....allah gönlümdekini verdi dedi durdu....bu arada hiçbir sorunumuz yokmuş çok şükür işin şov kısmını yani cd çekimini ve renklendirmiş fotolarını 3 hafta sonraya bıraktı daha güzel görüntüler yakalıyoruz büyük olunca dedi:))......sanırım daha tombul oldukça kime benzediğide çıkıyor:)) sağlıkla,sevgiyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…