2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar ben omega 3 ile ilgili bi soru sormuştum hangi aylarda alınmaya başlanıo haberiniz var mı? bi de ben otuurp avuç avuç ceviz yiyodum omega3 var içinde die kalorisine bakınca şooooooooooooookkk oldummmmmmmm 1 avuç falan yiyince 200 kalori falan. fazla yememek lazım 1 avuç yeter yoksa şişko olcaz

kızlar ben bu müzik işini pek önemsemiyorum gecmişte onca zeki dahi acaba anne karnında müzik mi dinlemiş
ayrıca bence sadece dinlediklerinize dikkat edin yeter birde eğer bebeğiniz huzurlu bi ortamda ise zaten uyumlu ve zeki olacaktır sadece kendinize dikkat edin herseyi kafanıza takmayın boş verin relaks inanın sizin mutlu hamileleğiniz demek bebeğin rahatı ve huzuru demek doğunca anlayacak farkı göreceksiniz
YANİ BENCE MOZART FALAN YİNE BİRİLERİNİN PİRİM SAĞLAMAK İÇİN ORTAYA KOYDUĞU BİR SEY
bizi böle seylerle cok oyalıyor ve uyutuyorlar kanmayalım birde illa dinletecekseniz türk sanat müzüği ve tasavvuf müziğininde aynı etkilere sahip olduğu keşfedilmiştir

canım omega 3 illa kullancaz diye bişey yok ki.ben haftada bi kere balık yemeye dikkat ediyorum.bi kerede semiz otu.ve arkadaşların önerileri doğrultusunda bi avuç değil de 4 tane falan ceviz yiyorum.benim doktor şu anda bana sadece demir verdi.içemiyorum diyincede zorlama o zaman kendini dedi

arkadaşlar ben bebeğime kuran dinletiyorum.başka da bişeyin onun yerini tutacağını düşünmüyorum.birde yavru ceylan diye bi çocuk şarkısı var ya onu kendim mırıldanıyorum.ama var ya kuran dinlerken resmen hareketleniyo yavruşum ya.:dance:

Tuğçe canım burdasın sanırım
Ayrıntılı ultrasona nereye gittin sen?

canım beni hastane sevk etti başka bir problem yüzünden öyle çok iyi özel bir yer değildi ücrette ödemedim bebeğide göremedim sadece inceleme amaçlıydı,ama gitmeyi düşündüğüm bir yer var fiyatını bilmiyorum cd fotoğraf veriyorlar inşallah 2hafta sonra gitmeyi istiyorum Gaziosmanpaşada Başak kadın sağlığı merkezi var orayı düşünüyorum.

doğru söylüyosun eysan.bizim rahat huzurlu bi hamilelik geçirmemiz. bebeğin huzurlu mutlu bi bbek olması açısından çok önemli.
bi de beyin ve sinir sistemi gelişimi için omega 3 alımı önemli. daha önce bahsetmiştim. bu işin içinden geldiğim için firmaların ticari kaygılarından çok birsürü dünyada yapılmış araştırmayı inceledim.gerçekten gerekli.
bunu balık ceviz semizotu yiyerek alabiliriz. ama ben yeterli aldığımdan emin olamıyorum diyorsanız ben doktorumun önerisiyle 2 günde bir omega3 kapsül alıyorum. yani 1 gün günde 3 defa alıyorum 2 gün almıyorum 3 gün tekrar alıyorum. almadığım günler de ceviz yemeye dikkat ediyorum. siz de kullanabilirsiniz. marincap benimkinin ismi. ama son 2 ay kullanmamak gerekiyo çünkü kanın akışkanlığını arttırdığı için doğumda fazla kan kaybına neden oluyor.
umarım yeterli yararlı olmuştur çiçekçiçekçim:)

canım çok haklısın bende ilahi dinletiyorum minik dualar varya onu dediğin gibi sanki duyuyor ve hemen tepki vermeye başlıyor en çokta ''teşekkür ederim Allah ım'' varya onda kıpırdıyor canım bebeğim

bende almaya calışyorum balık ceviz badem birde balık hapı alıyorum tabi hapsi beraber değil ara ara
kur an neye iyi gelmez ki ruha fiziğe bebeğe akla mantığa herseye
bencede bebek icin önemli olan ona doğru seyi içi boş olmayan seyi vermek mesela benim oğlum sami yusuf dileyerek büyüdü hamileyken duyuyordu bence ki biraz oynar sonra hemen uyurdu bi tarafıma yığılırdı anlardım uyuduğunu zaten adıda ali sami
boşverin mozartı ÖZÜMÜZE DÖNELİM
KIZLAR BEBEKLER AĞIRLASIYOR bel ağrıları basladı mı

canım kapsüller bana çok pahalı geldi sen kaça alıyorsun

tuğçe evet ya minik dualar hiç aklıma gelmemişti.çok sağol.hemen bugün başlıyorum.ben en çok fatiha tarık inşikak ve yasin surelerini dinletiyorum.arkadaşlar tarık suresi okumak bebeğin ahlakının güzel olmasını sağlıyormuş.sakin huzurlu bebecikler inşlallah hepimize.

kızlar saat 14:30 da 2. düzey usg için randevum var çok heyecanlıyım ya gelişmeleri anlatırım dönünce.inşallah cd verirler.

geceyarısı ne güzel bebişini göreceksin.ben bile heyecanlandım.hadi güzel haberlerini bekliyoruz.

bursasu bu haftadan sonra artık hissedeceksin yavaş yavaş acele etme.hatta bazı sitelerde 22. haftayı bulur diye yazıyo.ondan sonra hiç durmayacaklar inşallah.hemen 24 haftalık falan olsak di mi

megul benim bebiş hareketlendi 1-2 haftadan beri artık dışardan bile hissediliyor bebeğimin tekmeleri yani dehani müzik dinletince tepki vercekmi deim vermedi şimdi bende ona Yasin Süresini dinletiyorum

canım kapsüller bana çok pahalı geldi sen kaça alıyorsun

tuğçe canım benim kapsüller pek pahalı değil 50 tanesi 10ytl doktorum özel tavsiyesi
ismini yazabilir miyim aman boşver adı marincap istersen al bir kaç eczaneye sorup öle al hepsi baska mmarkalrı satıyor arastırıp alabilirsin

kızlar eller yukarı yakalandınız benanber, ebrartuba, eysan, galatea79, GECEYARISIGÜNEŞİ, glnm_kvrck, megul, mirage78, RUMELİLİ, sapphire+, sekiznisanikibindokuz, selinay2002, s_ebru, ŞİRVAN+ tahtaya çıksın konuşmayanlar listesi sizde katılın ya muhabbete aşk olsun

dün arkadaşımın 2 aylık bebeği var ona gittik. Ay çok tatlı parmağımı veriyorum sıkıyor. Uyurken falan muhteşem ama ağlayınca çok çirkin oluyor. Bu aralar geceleri çok ağlıyormuş hiç uyutmuyormuş şikayetçiydiler. Eşim vazgeçsek mi diyor bana :bbo:
Dünden beri bebek aklımdan çıkmıyor. Bizimkiler biran önce o kadar olsalar keşke

kızlar öğle yemeğine gitmiştim hemen bi dolu sayfa olmuş..yoksa sadece okumuyorum yazıyorumda ama yemekteydim:):)
aliye canım ben kayseriden aldım bu mobilyayı.anne emzirme koltuğu lambası falan herşeyi dahil 3000 lira..umarım sağlıklıca doğar sağlıklıca yatar içinde bebeğim...

ay yazdıklarınız oku oku bitmiyo bi gün bile girmesem birikiyo.hadi gene maaşallah nisan annelerine 19 kişiyiz suan:teytey: neyse ben çıkıyorum kızlar hazırlanıp dr. gidicem hepinize by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…