arkadaşlar ben omega 3 ile ilgili bi soru sormuştum hangi aylarda alınmaya başlanıo haberiniz var mı? bi de ben otuurp avuç avuç ceviz yiyodum omega3 var içinde die kalorisine bakınca şooooooooooooookkk oldummmmmmmm 1 avuç falan yiyince 200 kalori falan. fazla yememek lazım 1 avuç yeter yoksa şişko olcaz
Tuğçe canım burdasın sanırım
Ayrıntılı ultrasona nereye gittin sen?
canım omega 3 illa kullancaz diye bişey yok ki.ben haftada bi kere balık yemeye dikkat ediyorum.bi kerede semiz otu.ve arkadaşların önerileri doğrultusunda bi avuç değil de 4 tane falan ceviz yiyorum.benim doktor şu anda bana sadece demir verdi.içemiyorum diyincede zorlama o zaman kendini dedi
arkadaşlar ben bebeğime kuran dinletiyorum.başka da bişeyin onun yerini tutacağını düşünmüyorum.birde yavru ceylan diye bi çocuk şarkısı var ya onu kendim mırıldanıyorum.ama var ya kuran dinlerken resmen hareketleniyo yavruşum ya.:dance:
doğru söylüyosun eysan.bizim rahat huzurlu bi hamilelik geçirmemiz. bebeğin huzurlu mutlu bi bbek olması açısından çok önemli.
bi de beyin ve sinir sistemi gelişimi için omega 3 alımı önemli. daha önce bahsetmiştim. bu işin içinden geldiğim için firmaların ticari kaygılarından çok birsürü dünyada yapılmış araştırmayı inceledim.gerçekten gerekli.
bunu balık ceviz semizotu yiyerek alabiliriz. ama ben yeterli aldığımdan emin olamıyorum diyorsanız ben doktorumun önerisiyle 2 günde bir omega3 kapsül alıyorum. yani 1 gün günde 3 defa alıyorum 2 gün almıyorum 3 gün tekrar alıyorum. almadığım günler de ceviz yemeye dikkat ediyorum. siz de kullanabilirsiniz. marincap benimkinin ismi. ama son 2 ay kullanmamak gerekiyo çünkü kanın akışkanlığını arttırdığı için doğumda fazla kan kaybına neden oluyor.
umarım yeterli yararlı olmuştur çiçekçiçekçim:)
canım kapsüller bana çok pahalı geldi sen kaça alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?