2009 Nisan Anneleri buraya

seiznisanikibindokuz güle güle kullan canım bebek odanı çok şekermiş bayıldım.
ben de bi oda takımı bir de kendi odama park yatak almayı düşünüyorum. 2 kapılı dolap bir de büyüyen yataklardan alıcam. aldığın yerdeki mobilyalar çok güzelmiş. nerden aldın canım bir de sakıncası yoksa fiiyatını öğrenebilirmiyim?

tünaydın arkadaşlar
dün akşamki yazdıklarıma cvp yazan arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum benim göbeğimde iyice büyüdü kızlar ya şekli, tam bir hamile göbeği oldu yani

merhaba nisan anneleri bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim daha...
çok merak ediyorumm.... negüsel herkes öğrendii...
esennn umarım en kısa zamanada bebeğinin cinsiyetini öğrenirsin kız olacak eralde daha belli olmadığına göre

arzum gözünaydın cnm çok sevindim inşallah Allah böyle şeylerle hiçbirimizi sınamaz :Saruboceq:

merhaba anneler nasılsınız
arzum cok sevındım canım iyi haber alan herkesin gözü aydın olsun
hey mıllet oğlumun hareketleri artık dışardanda görülebiliyor
ayrıca mezuramı bulamıyorum karnımı ölceceğim ama yok baya büyüdü gibi
size bi battaniyeden söz etmişdim bi arkadasım hediye olarak yapacak benim bebeklerim cok nasipli yahu
dün bi alişveriş merkezinde indirim vardı hamileleik aldım fiyatına inanamazsınız takım hamilelik kışlık sadece 25 ytl ben ve eşimde ınanamadık yüzde 75 indirimdeydi hemen aldım ben tesettürlü olduğumdan artık dışarıya rahat cıkamıyordum elbiselerim olmuyordu mecburen aldım bende nasipliyim sanırım
hey kızlar isimlere karar verdiniz mi

kızlar bebişlere müzik dinletiyormusunuz
dinletiyorsanız hangi müzikleri dinletiyorsunuz
mozartın anne karnında bebekler için müzikleri var da ben bulamadım eğer elinde bulunan varsa paylaşabilirmi

Gözünaydın arzum çok sevindim :)))
Bursasu hoşgeldin
Herşey yolundadır umarım
Sekiznisanikibindokuz çok güzel bebişinin odası
Güle güle kullan canım::))

eysan güle güle kullan gerçekten uzuca almışsın kıyafetini
bende dün bayram için bi hamile kotu aldım yani göbek kısmında penye olmasa normal kotlarım gibi siyah kadife dar paça dar kesim ayy öyle mutlu oldumki isteğime göre bulunca ama fiyatı uçuk tabi
89 ytl
aliye83 arzum1919,cicekcicek,ebrartuba,eysan,glnm_kvrck,megul,sekiznisanikibindokuz,selinay2002,tuğçe8 ve tanıyamadım ama mirage78 hadi bakalım kızlar hepiniz burdasınız yakalandınız parmaklara kuvvet hiç konuşmuyorsunuz aaaa

eyşan iyi yapmışsın güle güle kullan canım benim.............................

bursasu daha başlamadım müzik dinletmeye, bi yerde okumuştum annenin bebişe sürekli aynı bi kaç şarkıyı söylemesi çocuğu çok zeki yapıyomuş, doğumdan sonrada anne bu şarkıları söylediğinde çocuk sakinleşiyomuş canım....

kıs bursasu bunlar anca okuyo kendilerini hiç yormuyo....................

eysan valla çok şanslısın .inşallah evlatların da bi ömür boyu böyle kısmetli olur.

bursasu ben de bi kaç parça vardı netten. becerebilirsem link veriyim. ama ben henüz dinletmedim. nasıl yapıcağımı bilmiyorum aslında. yani karnıma kulaklık mı dayamalıyım. yoksa bilgisayarda açtığımda duyması için yeterli olur mu? bi d&r a gidip cd bakçam bi ara. aslında internette de satan siteler var.

bursasu canım ancak abitirdim yazılanları. hepinize merhabalar.tam olarak ahtırlamamaklar beraber

bursasu kocalarımız takmayalım onlar en başta bizden yaratılış olarak çok farklı bizim gibi duygulu olamalrı imkansız.inan sein yaşadığını hepimiz yaşıyoruz.

arzum bugünün en iyi haberi sensin.o kadar çok sevindim ki anlatamam.çok geçmiş olsun.

esenn canım benim yaramz da cinsiyetini göstermiyor bi türlü.ben de yavruşum diye sevip duruyorum işte.

ya bebek odası kimindi hatırlayamadım ama harika.güle güle kullansın miniğin inşallah.

ben aradım nette bulamadım link verirsen dinleriz bebeğimle
ya benim arkadaş kulaklıkları göbeğine koyuyordu ama benim kulaklıklar bozuldu hoparlörden dinleticem konuştuğumu duyuyorsa eminim hoparlördende duyar

canımcep tel. bahsetmiyorsundur umarım tel.karnına yaklaştırma bence,senin sesini çok rahat duyar çünki sesi diyaframdan yani içten duyuyor diğer sesleri dışardan duyuyor o yüzden doğduğu zaman senin sesin kap atışının ritmi bebek için sakinleştiricia.s

benim arkadaşlarım klasik müzik sevmediği için hep kulaklıkla dinletiyodu,ama ya bebişte sevmezse diyodum heheheh....................

ben valla tekmelemeye başlayınca oturup onunla konuşuyorum sesli sesli dinliomuş gibi gelio sususnca yine vuruo çünkü:) acaba kendimi mi kandırıorum bilmiorum ama hoşuma gidio sanki bana tepki verio minik

kızlar bilgisayardan winrar dosyası buraya nasıl eklenir bilmiyorum
ama müzikler "bach for kids 2007" olarak geçiyor netten bu linkleri buldum ben yapıştırayım olmazsa siz googleden bu isimle araştırırsınızBACH For Kids 2007
RapidShare: Easy Filehosting

kızlar bu arada böyle linkler yapıştırmak yasak değildir dimi kapatılmasın yine konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…