Bu arada harike bir haftasonu geçirdim...Çünkü bebeğimin oda takımını aldık ..ayy inanılmaz derecede güzell,gördüğüm en güzel şey.Minitto Bebek Mobilyaları bakın işte bu en başta duran pembeli.
aman bol bol maşallah diyin öyle güzel öyle güzelki aman yarabbim.Aldığım mağazanında vitrininde duruyo şimdi gider gider severim artık:):)
Bu arada harike bir haftasonu geçirdim...Çünkü bebeğimin oda takımını aldık ..ayy inanılmaz derecede güzell,gördüğüm en güzel şey.Minitto Bebek Mobilyaları bakın işte bu en başta duran pembeli.
aman bol bol maşallah diyin öyle güzel öyle güzelki aman yarabbim.Aldığım mağazanında vitrininde duruyo şimdi gider gider severim artık:):)
iyuksel geçmiş olsun canım ama dikkat et... bi dr arkadaşım "kabız olursan sakın kendini zorlama yoksa kanamaya neden olur " demişti. dikkat et sen de... ben zaten korkuyom normal doğumdan ama yine de sezeryan istemiyom....
o kadar mutluyumki.. geçenlerde size üzücü bi haberden bahsetmiştim amtiyotis bant teşhisi konulmuştu ve bebgim büyük tehlikedeydi..ben hafta sonu başka doktora gittim renkli ultrasonda tekrardan baktılar ve sonuç yanlış teşhisti öle birsey yokmuş olsa zaten şimdiye kadar bebegi sakatlardı dedi ve doktoruma cok kızdı ogluşum sapasaglammış 3 gün boşu boşuna aglamısım şimdi okadar huzurlu ve mutluyumki Allah birdaha böle bir olayla karşı karşı ya getirmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?