2009 Nisan Anneleri buraya

Bu arada harike bir haftasonu geçirdim...Çünkü bebeğimin oda takımını aldık ..ayy inanılmaz derecede güzell,gördüğüm en güzel şey.Minitto Bebek Mobilyaları bakın işte bu en başta duran pembeli.
aman bol bol maşallah diyin öyle güzel öyle güzelki aman yarabbim.Aldığım mağazanında vitrininde duruyo şimdi gider gider severim artık:):)

canım MAŞALLAHçok güzel Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bebeğine

Maşallah çok güzel oda takımınız sekiznisanikibindokuz bayıldım.Allah güle güle kullandırmak nasip etsin.Yalnız bu fotoğrafta hem karyola hemde küçük beşik var ikisinide mi aldın.O küçük beşikler çok hoşuma gidiyo benim.Hani sepet gibi olanlar süslü püslü oluyoya bayılıyorum.İlk doğduğunda misafirlerin yanında ona yatırsk çok güzel olur aslında.:CüvCüv:

çok şeker bi takım prenses yatağında huzurla büyüsün bebeğin

ebrar tuba canım minik beişk aldım evet oda çok şeker ama bunun aynısı değil.oda bambudan :)pembe beyaz ama burda fotosu yok koyamadım.Birde minik beişk yada park yatak gibi bişe almak gerekiyo zaten..sonuçta ilk bikaç ay yanımızda yatırıcaz daha sonra kendi odasına geçicek.O minik beşiği de pembe beyaz çok şeker çokkkkk)::)

günaydın kıslar oku oku zor bitirdim valla yazdıklarınızı................
şu sola yatma olayı benide mahvetti dozkan bende senin gibi sağ tarafta uykuya dalabiliyorum........................

sekiznisanikibindokuz hayırlı olsun canım bebiş odan,çok güzelmiş....

selinay dün bahsettiğin cicho nun park yatağına baktım da gerçekten çok küçükmüş ya. internette anlaşılmıyodu. onda bebek çok az yatar sonra etrafa çarpmaktan uyuyamaz.

yaaa öyle kızlar bizim kız bize sürpriz yaptı işte....1.5 günden beri kızım diye seviyorum artık:)) ayrıntılı için hangi arkadaşımız sormuş bilmiyorum ama bizim yalnızca renkli fotolar ve cd çekimi 3 hafta sonraya bırakıldı....yoksa tüm ölçüm ve taramalar oldu....doktor işin şov kısmını sonraya bırakalım hep büyür ve daha güzel görüntüler verir dedi....yanlış anlaşılma olmasın yani:)) 24.haftaya kadar doğru ölçümler yapılıyormuş..

evet dozkancım kalitesi iyi ama küçük olduğu için bende tercih etmiycem onu....

rumelili kısın hayırlı olsun canım bide benimde ayrıntılıda kıs çıkıyomu,çevremdeki herkes kızın olacak bak görürsün diyo sinir oluyorum....

Rumelili kızın hayırlı olsun canım
Selinay olur mu olur dediğin gibi:))
Ben daha bebiş için hiç bişey almadım
Hepsini birden alacağım bu gidişle

Kızlar sola yatmayı konuşmuşsunuz
Ben bebek oldu olalı solda uykuya dalıyorum
Ama gece çok yön değiştiriyorum..

hatunlar herkese merhaba;
nasıl geçti bakalım hafta sonunuz...;

biz eşimle alışverişe çıkmıştık.
dayanamayıp bebek içinde bişeyler aldık.
çoçuk bezi (yenidoğan) -ıslak mendil -şampuan- yağ- pudra krem ...... vs. setler oluyor ya onlardan aldık.

şimdiden bebek için alışveriş yapmak çok zeykliydı....

rumelili kızın hayırlı olsun canım

şirvan evet çok zevkli bebek için bişeyler almak benimde görümcem almış birsürü şey hafta sonu gösterdi çok güzel şeylerdi bende bu hafta sonu alacam inş bir tatil başlasın hem tatil hem alışveriş inş

merhaba nisan anneleri bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim daha...
çok merak ediyorumm.... negüsel herkes öğrendii...

o kadar mutluyumki.. geçenlerde size üzücü bi haberden bahsetmiştim amtiyotis bant teşhisi konulmuştu ve bebgim büyük tehlikedeydi..ben hafta sonu başka doktora gittim renkli ultrasonda tekrardan baktılar ve sonuç yanlış teşhisti öle birsey yokmuş olsa zaten şimdiye kadar bebegi sakatlardı dedi ve doktoruma cok kızdı ogluşum sapasaglammış 3 gün boşu boşuna aglamısım şimdi okadar huzurlu ve mutluyumki Allah birdaha böle bir olayla karşı karşı ya getirmesin..

bende geçen ay aynı sorunları yaşamıştım.
hatta tuvalette ıkınmaya korkuyordum. nerdeyse ağlayarak çıkacaktım lavabodan ;

doktora sordum ; kabızlıkta ıkınmak zararlı olur bebeğe dedim .
oda yok bişey olmaz dedi, kabızlık içinde sabahları kayısı yememi söyledi.

çok sevindim arzumcum,geçmiş olsun canım...........................

kızlar bu arada kilolarınızı güncelleyin yaaaaaaaaaa 11. 12. haftada kalanlar var................

öncelikle herkese günaydın!(öğlen oldu ama neyse:))

canım gözünaydın.ben de sevindim mutlu haberine. Allah hepimize bebişimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…