2009 Nisan Anneleri buraya

kızlarrrr bişey soracağım acaba gatada cd veriyorlarmı??? gatada muayneye giden hiç oldumu ???eğer cd yi veriyorlarsa ve renkli ultrasonsa özele gitmeye hiç gerek duymuyorum ama cd vermiyorlarsa özele gideceğim renklide görmek istiyorum :CüvCüv:

hepinize günaydın arkadşlar.

buluşun buluşun çatlatın bisi........................

ne kıskanıyon kız sizde bi ankara buluşması yapında bende geliyim. yerimseniben

didemcim ya dün okumuştum ama yazmayı unuttum. üzerinden zaman geçti ama , gittinmi tavsiye edilen doktora . umarım memnun kalmışsındır gittiysen.

canım bende agoraya bakıcam bu cumartesi bide göztepeye gidecegim oralarda güzel seyler bulucagımı söylediler
kemeraltına gidecegım ama başka bişey için oradan alacagımı sanmıyorum cunkü hep klasik kıyafetler var bence göztepede ve agorada bulabilrsin
agorada büyüdü bılıyormusundur yeni acılan hamile butik var oraya bak derim

Günaydın kızlar...
Yeni gelenler hoşgeldiler..

Ayrıca bugün benim doğumgünümhihoyyyt
İlk bebişim kutladı doğumgünümü:ecrin_bebek::1hug:
Dün akşam hafif hafif kıpırdamalar oldu..
Çok güzel bir duygu
İnşallah sizde en kısa zamanda yaşarsınız
Öpüyorum hepinizi:))

günaydın hamişler ben dün doblore gırdım bebegın kalp atışları cok yuksek dinledikkk........

kendi doktorumuzdan önce saat 9,30 da ultrasyon doktoruna gırdık
bayan zannediyor biz biliyoruz cinsiyeti...............

tamam gecen ay doktormuz kız dedi ama kesin degıldi

neyse ultrasyon doktoru amanında amanın pi........ bakın yaaaaaaaaaaaaaa

biz eşimle aynı anda aaaaaaaaaaaaaaa oglanmıııııııııııııııııııııııııııııııı dedik doktor bilmiıyormusunuzdedi 20.haftadasınız
dedim gecen a kız demişti kesin degıldiii

peki dedi kendi doktorunuza giince o daha güzel bakar dedi
saat 10:00 da kendi doktorumuza girdik.................

ana dediii pi.... var
biz eşimle hem gülüyoruz hem aglıyoruzz

ücretide 9,00 ytl ödedik cok uygun
öbür ay
şeker yükleme ,kan,idrar v.s

arabada gelirken agladık eşimle ay allahım herkese nasip etsinnn

glnm_kvrck dogum günün kutlu olsun...

saglıklaa,mutlulukla,bebişinle uzun yıllar yıllar geçirmen dilegiyleeee

şirvan benim eşimde cok kız istemişti hatta dün doktora diyor belki göbek bagıdır diyorrrrr

doktor yumurtalarını ve bamyasını gösterinceeeeeeeee

biraz hayel kırıklıgı yaşadı
ama cok mutluyuzallaım nazarlardan saklasın...............

sagol
şirvancım bende artık bi 15 gündir bebegimle yaşadıgım farkındayım yani agırlıgını hissedıyorum yolda yürürken iş yaparken artık rahat degılım yanii
bayramdada gez gez ne yapcaz bilmem

canım ben zaten cumartesi öğlen bir yerde buluşuruz. dedim.
ÇÜNKÜ BENDE ÇALIŞIYORUM .

CANIMM çok güzel fikir bende ümraniyede oturuyorum. bende gelirim buluşmaya hepinizi çok merak ediyorum. oturup kaynatırız güzel olur. :sm_cool: bu arada evet geda anadolu yakasında bide s_sengün oda anadolu yakasında diye biliyorum. ama sengün bayadır da göremiyorum nerelerde acaba

glnm kvrcık canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara bebişinle birlikte mutlu huzurlu girersin inşallah..
kızlar dün ablamın bebişi 6 ayında ablamın izni bitti ve işe başladı bebişe annem bakıyor. ama o kadar zor olmuşki öğlen tatilinde emnzirmeye gelmiş yiğenim annesini görünce dudaklarını bükmüş küsmüş.. senağlama sonra ablam sarılmış ağlamış çok kötü oldum diyo sonra emzirmiş. uyutup tekrar işe dönmüş bana anlatırkende hala ağlıyordu ay çok zor kızlar yaa insanın annesi güzel bakıyor bebişe ama en güzel kendin bakıyorsun dünkü olaydan sonra çalışmaktan iyice soğudum bebiş büyüyene kadar düşünmüyorum. o mutlu olsun :a015:

Son düzenleme:
Birşey soracağım. Sabahları uyandığımda ellerim uyuşuk oluyor ve şişmiş oluyorlar. Normal mi, birşey eksikliğinden mi acaba ileri geliyor bilen var mı? Hala ellerim inmedi alyansımı bile takamıyorum . Gittikçe de artıyor sanırım ilk defa bugün bu kadar şişti.

CANIM büyük ihtimalle hamileliğe bağlı ödem yaşıyorsun tuzu mümkün olduğunca azalt ve bolbol su iç ilerki aylarda çok zor olur. bide doktoruna mutlaka sor.

selam kızlar
glnm-kvrck doğum günün kutlu olsun canım daha nice yıllara inş
urla erkekmiş hayırlı olsun canım
benimkinede kız dediler ama halan içimden erkek geçiyor benim bu c.tesi kesin belli olur artık çünkü ayrıntılıya girecem bakalım kısmet

Canım bende sabah kalktığımda ellerim uyuşuk giib oluyo..
15 16 aralık gibi doktora gideceğim kontrole
Bende soracağım neden kaynaklandığını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…