buluşun buluşun çatlatın bisi........................
mrb.bebişin hayırlı olsun allah hepimize kucağımıza sağsalim almayı nasib etsin..mayıs annei olacağım inşallah.izmirdeyim bende.çok vakit bulamıyorum güzel hamile kıyafeti alabileceğim bildiğin yerler var mı?
yalnız sen ve benden başka kimse sıcak bakmamış bu fikre :bbo:
urlacım senin de oğluşun hayırlı olsun.
kızlar bana da 2 doktorum 4-5 defadır hep kız dedi ama içimde hep ya değişirse diye bişey var. Hatırlarsanız deli gibi bir sürü kıyafet aldım kızıma. Naparım ben:)Ayrıntılıya kadar emin olamıcam gerçi doktorlar çok kesin konuştu ama kuzenimim 8. ayda erkeğe döndü biliyomusunuz?
bende buluşmaya katılmak isterim ama çalışanlaar için hafta sonu filan ayarlamamız lazım a.skızlar bencede dışarda buluşmak daha iyi şirvan haklı kimseye rahatsızlık vereyelim bide bebiş varken zor olur :CüvCüv:ama dışarda buluşma fikri süper bir fikir bence:lepi:
bu arada anadolu yakasında oturan arkadaşlar ; bir cumartesi buluşalım mı ?
(tabii avrupa yakasında oturanlar içinde geçerli- sadece uzak olur diye öyle yazdım)
ben göztepe - e5 çok yakının - ünalanda oturuyorum.
bir cumartesi öğlen optimumda buluşabiliriz mesela ....
Birşey soracağım. Sabahları uyandığımda ellerim uyuşuk oluyor ve şişmiş oluyorlar. Normal mi, birşey eksikliğinden mi acaba ileri geliyor bilen var mı? Hala ellerim inmedi alyansımı bile takamıyorum. Gittikçe de artıyor sanırım ilk defa bugün bu kadar şişti.
Canım bende sabah kalktığımda ellerim uyuşuk giib oluyo..Birşey soracağım. Sabahları uyandığımda ellerim uyuşuk oluyor ve şişmiş oluyorlar. Normal mi, birşey eksikliğinden mi acaba ileri geliyor bilen var mı? Hala ellerim inmedi alyansımı bile takamıyorum. Gittikçe de artıyor sanırım ilk defa bugün bu kadar şişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?