Günaydın nisan annişleri yazılanları anca bitirdim.Maşallah oku oku bitmiyo.Cinsiyeti değişen olmuş galiba ismi hatırlayamadım hayırlı olsun diyorum darısı benim başıma.İnşallah öğreniriz bizde.20 ekimde %80-90 erkek demişti doktorumuz ama bir ay sonra bizimki göstermedi hiçkimseye eliyle kapattı en son gittiğimizde de.Hayırlısı artık.Bu arada s_ebru elin uyuşuyomuş bende de oluyodu doktoruma sordum kalsiyum eksikliğinden olur dedi ve kalsiyum verdi tablet suda eriyen.Ama o tabletleri mümkün olduğunca az içeceksin haftada bir tablet gibi en fazla iki.Çünkü bebeğin kafasındaki bıngıldağın erken kapanmasına sebep oluyomuş.
benimde 21 nisan gözüküyo ama sanırmı gene iki hafta felan erken olur. bende hepsini doğmudan önce kullanmak istemiyom. aktarta bilirsem doğum sonrasına aktaracam.
bide bi sorum olacak arkadaşlar. ben ilkinde erken doum doğum öncesi iznimi kullanamadım. doktor raporuyla erken doğum yaptığımı belgeleseydim bu süryi doğum sonrasına aktartabilirmiydim bi bilginiz var mı?
kızlar benim hala hamile olduğum eblli olmuyor. doktor bebeişin büyüklüğüyle ilgili bi sorun olmadığını söyledi ama bu gidişinde satıma baktı aa 18 hafayı doldurmuşsun daha erken zannettim ben dedi. yani şaka maka 5. aya girdik ama hala hiç belli olmuyor küçücük göbeğim var. endişelenmeye başladım. benim gibi olan var mı aranızda :1shok:
benim de hamile olduğumu anlamıyorlar,
hatta geçenlerde biryere gittik birinin bebeği olmuş allah sizede göstersin sizinde olsun dediler.
ben de hamileyim dedim 4,5 aylık şaşırdılar:)
çok komik..
otobüste yer vermiyolarrrrrr......
Günaydın nisan annişleri yazılanları anca bitirdim.Maşallah oku oku bitmiyo.Cinsiyeti değişen olmuş galiba ismi hatırlayamadım hayırlı olsun diyorum darısı benim başıma.İnşallah öğreniriz bizde.20 ekimde %80-90 erkek demişti doktorumuz ama bir ay sonra bizimki göstermedi hiçkimseye eliyle kapattı en son gittiğimizde de.Hayırlısı artık.Bu arada s_ebru elin uyuşuyomuş bende de oluyodu doktoruma sordum kalsiyum eksikliğinden olur dedi ve kalsiyum verdi tablet suda eriyen.Ama o tabletleri mümkün olduğunca az içeceksin haftada bir tablet gibi en fazla iki.Çünkü bebeğin kafasındaki bıngıldağın erken kapanmasına sebep oluyomuş.
dün akaşam ade merke, baya online gözüktü kıslar hiç birşey yazmadan çıktı sonra,bizemi küstü acaba.............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?