2009 Nisan Anneleri buraya

bir arkadaşım yazmış benimde aklıma geldikçe çok üzülüyorum nasıl izin bitince çalışmaya başlıyacam diye bebeğimi bırakıp birde benim burda kimsem yok ailemin hepsi şehir dışında kayınvalidem de yok yani bebeğimi baktıracak kimsemiz yok bakıcı düşünüyoruz ama benim canım hiç istemiyor ne yapacağımı şaşırdım
kızlar ne zaman izine çokmayı düşünüyorsunuz benim doğum 15 nisan gibi ben en erken 15 mart gibi düşünüyorum eğer ii olursam martı bitirmek istiyorum önceden fazla izin kullanmak istemiyorum

urlacım evet çok zor bir durum allah heğimizin yardımcısı olsun
bilemiyorum bakalım bebeğimi görünce fikir değiştiririm belki kıyamam bırakırım çalışmayı

benimde fikrim 37 haftaya kadar çalışmak ve kalan zamanı bebeğimle geçirmek ama kısmet bakalım izin verecekmi kuzular bize

benimde 21 nisan gözüküyo ama sanırmı gene iki hafta felan erken olur. bende hepsini doğmudan önce kullanmak istemiyom. aktarta bilirsem doğum sonrasına aktaracam.
bide bi sorum olacak arkadaşlar. ben ilkinde erken doum doğum öncesi iznimi kullanamadım. doktor raporuyla erken doğum yaptığımı belgeleseydim bu süryi doğum sonrasına aktartabilirmiydim bi bilginiz var mı?

Günaydın nisan annişleri yazılanları anca bitirdim.Maşallah oku oku bitmiyo.Cinsiyeti değişen olmuş galiba ismi hatırlayamadım hayırlı olsun diyorum darısı benim başıma.İnşallah öğreniriz bizde.20 ekimde %80-90 erkek demişti doktorumuz ama bir ay sonra bizimki göstermedi hiçkimseye eliyle kapattı en son gittiğimizde de.Hayırlısı artık.Bu arada s_ebru elin uyuşuyomuş bende de oluyodu doktoruma sordum kalsiyum eksikliğinden olur dedi ve kalsiyum verdi tablet suda eriyen.Ama o tabletleri mümkün olduğunca az içeceksin haftada bir tablet gibi en fazla iki.Çünkü bebeğin kafasındaki bıngıldağın erken kapanmasına sebep oluyomuş.

tüm yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. :1hug: Ben de doktora gidince sorayım.

CANIM yanlış olmasın ama erken doğum durumunda kullanmadığın iznin yanıyor diye biliyorum. bi arkadaşımın öyle olmuştu.

kızlar benim hala hamile olduğum belli olmuyor. doktor bebişin büyüklüğüyle ilgili bi sorun olmadığını söyledi ama bu gidişinde SAT ıma baktı aa 18 hafayı doldurmuşsun daha erken zannettim ben dedi. yani şaka maka 5. aya girdik ama hala hiç belli olmuyor küçücük göbeğim var. endişelenmeye başladım. benim gibi olan var mı aranızda :1shok: doktorada niye öyle dediniz diye soramadım. bu kontrollerde noluyorsa dilim tutuluyo bişey soramıyorum doktora yaa amann sinir oldum kendime

şemşamer canım eğer erken doğum izni diye birşey yok 4 ay izin var canım 32 haftadan sonra kullanmaya başlayabilirsin canım iznini ama yok dersen ne zaman izine başlayacaksan kullanmaya o zman hastaneneen aldığın iş göremezlik belgeni teslim ediyorsun tabiki kaçıncı haftadan aldıysan izini o haftadan başlıyor

benim de hamile olduğumu anlamıyorlar,
hatta geçenlerde biryere gittik birinin bebeği olmuş allah sizede göstersin sizinde olsun dediler.
ben de hamileyim dedim 4,5 aylık şaşırdılar:)
çok komik..
otobüste yer vermiyolarrrrrr......

kaydirigubbakcemile3 banada yer vermiyorlar. iş yerindekilerde hala bilmiyorlar bu ay söliycem artık.

benım cinsiyet degışikligi olan kız demişti

ogluşum geliyor

ben zorla belli ettimkaydirigubbakcemile3, iki aylıktan beridir belli decek kıyafetler giyiyom. anlamayan varsada anladı artık.

glnm kıvırcık doğum günün kutlu olsun canım benim ....................................
sebru çok su iç ve tuzu azalt canım şimdiden şişlik yaşaman iyi değil..................

kızlar benim hamile olduğum baya belli artık bu arada, yürümem bile dğişti valla.......................

dün akaşam ade merke, baya online gözüktü kıslar hiç birşey yazmadan çıktı sonra,bizemi küstü acaba.............................

şemşaver onunlada ilgili sanırım belli olması ama benim badiyle ufak bir yükselti gibi görünüyor. heleki normal dış kıyafetlerimi giyince hiiççç belli değil oysaki bunda 2 ay önce bayramda 5 aylık olucam ne güzel hamiş kıyafetleri alırım diyordum kısmet değilmiş. :mymeka:

dün akaşam ade merke, baya online gözüktü kıslar hiç birşey yazmadan çıktı sonra,bizemi küstü acaba.............................

belki morali filan bozuktur sen dün çağrıda yapmışsın gel yaz diye kendisi bilir. bende çok merak ediyorum ama küsmez yaa niye küssün. vakti olmuyordur belki. :teselli:

Kızlar bişi sorcam
20 haftalığım kaç aylık hamile oluyorum ben
Şaşırdım kaldım valla

Selinay canım teşekkür ederim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…