2009 Nisan Anneleri buraya

5 aylık hmişsin canım anne bebek sitelerindede öle yazıyo.............................

Sağol canım
Seni yakalamışken burda birşey sorabilirmiyim
Bebek şekerleri ne kadar tuttu
bende yaptırmak istiyorum ama çok mu pahalı..fisfisfis

canım o aldığım minyatür biberonları hatırlıosundur onların tanesini 1 ytl den 60 tane aldım yani çok ucuz. dışına yapıştıracağım süsleri de 10 ytl tuttu. içinin şekerlerini orda yaptırmadım çünkü benim eşim tatlıcı bana mart ayında mavi beyaz şeker getirecek böylece hem bayatlamiicak şekerler hemde şekere ekstra para vermicem ben doldurucam içini yani. onların içine koymak için aldığım süslü sepette 30 ytl.

canım bende 5 aylığım diyorum. ama diğer türlü hesaplarsan dediğin gini 4,5 aylık filan çıkıyor ama doktorum 5 aylık olduğumu söyledi selinayın dediği gibi bebek sitelerinde de doktorların hesabı var.

Son düzenleme:
Kızlar geçen hafta bebişime ördüğüm yeleğin fotosunu koydum profil resmime gözüküyomu bilmiyorum ama nasıl olmuş sizce?

Sağol canım..
Fiyatlar uygun olursa
Alacağım bende
Çok özeniyorum nedense bu şekerlere :)):ecrin_bebek:

Sağol canım..
Fiyatlar uygun olursa
Alacağım bende
Çok özeniyorum nedense bu şekerlere :)):ecrin_bebek:

canımmm bir de aklıma geldi aşağıdaki linke gir orda minyatür örülmüş süslenmiş patikler var ben bunlardanda yaptırdım bunu yapan kadın herşeyi dahil tanesini 1 ytl ye yapıo eskişehirde otururo ve kargoyla yolluo güvenilir biri istersen ürünlerini incele siparişi veriosun anında örüo 1 hafta içinde yolluo ben bi de battaniye ördürdüm isterseniz hepsinin fotoğraflarını yollarım size.

El Yapımı El işi Yap Sat

glnm_kvrck teşekkür ederim canım bende hala eski resim gözüküyo.Öğrenmek için evdeki artık yünlerden örmüştüm.Şimdi yeni aldığım yünü örmeye başladım.Şu akıllı yünlerden maviş almıştım yünüde.Doktorumuz erkek dediği için.

ebrartuğba canım süper olmuş bende meraklıyım örgü işlerine ama çalıştığım işin pek fırsatım olmuyor. vakit buldukça yapıyorum. bende bebeişime süveter başladım ama yaptıkça küçüldü sanki ilk doğduğu zaman giyebilir anca amann farketmez zaten öğrenmek için yapmıştım.

Canım avatar resminde değilde profil resminde gözüküyo yelek..
Bende aynı senin gibi akıllı yün aldım süveter örüyorum mavili
Ama bizim bebişin cinsiyeti belli değil..gamyoncuiremsu

glnm o patiklerden öremezmisin sen nasıl yapılacağı yazıyo bazı sitelerde......................

eda_edanurcum benimkide öyle oldu biraz küçük bende öğrenmek için evdeki yünlerle ördüm onu.
glnm_kvrck seninde belli değil benimde ikimizde mavili yün aldığımıza göre herhalde erkek olur bebişler.Ben en başından beri erkek diyodum ama kasım ayında üç farklı doktorda göremeyince kızda olabilir diyorum şimdi.Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize.

ebrar ve glnm kvrck bir de megul var sanırım cinsiyeti öğrenemeyen ama ayrıntılıda kesin çıkıyor kızlar azcık daha sıkın dişinizi.

Ayrıca kızlar bana komşular tanıdıklar soruyo ne zamana doğum diye nisan ilk haftası diyorum engeç aaa çok az kalmış diyolar.Oysa bana sanki yıl varmış gibi geliyo.Gerçekten azmı kaldı yani doğuma.Daha bebişlerimiz küçücük yaa.Öyle söylediklerinde ben hemen heyecanlanıyorum panik oluyorum.Acaba benmi ağırdan alıyorum diyorum.Bu arada 25-27cm civarında sanırım bu haftada bebişler.Cetvelle bakıyorum çok büyümüş gibi geliyo bana.

artık nerdeyse her hafta 100 grama yakın büyücekler bu da baya hızlı büyücekler demek:) kızlar nisana bişey kalmadı haftalar ne kadar hızlı geçio baksanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…