2009 Nisan Anneleri buraya

herkese merhaba, ben 20 haftayı doldurdum ve bi şikayetim var. wc de vcde kasıklarım agrıyor idrar yaparken. doktoruma sordum rahim büyüdügü için dedi. ama beni pek rahatlatmadı. idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi? enfeksiyon belirtileri neler bilen varmı? veya bunu benim gibi yaşayan varmı?

Megul arkadaşına çok üzüldüm.Yarıyı geçmişken böyle bir şey olması eminim daha da üzücüdür.Sen olumsuz şeyler düşünme sakın.Biliyorsun moralimizin yüksek olması çok önemli.İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alacağız:)

Megülcüm arkadaşın için çok üzüldüm;
lütfen sen kötü şeyler düşünme - her hamilelik farklıdır bilyosun, ,,
onun başına kötü bir deneyim geldi diye aynısı olacak diye birşey yok.
Maşallah artık hissediyoruz da bebişleri ....
üzme kendini bak, bebişte üzülür sonra

Bu arada - phılıps alacağım herhalde;
iş yerinde de bir kaç kişi tavsiye etti, sizlerde aynen .....
Hafta sonu alım bariiii .

Bu arada ben biraz dan çıkıyorum....
Zaten bugün niye işe geldiysek , yalandan 2 görüşme yaptık o kadar....
Gerçi ben yarında burdayım ...
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum....

İYİ akşamlar kızlar bende çıkıyorum katı meyve sıkacağı bende alıcaktım unutmuştum bende hafta sonu hallediyim philipsin modelini alıcam bende yerimseniben

canım ben idrar yolları enfaksiyonu geçirdim ama ben de hiç belirti olmamıştı.kişiden kişiye değişiyor.çok kafana takılıyorsa bi yerde idrar kültürü yaptır.kafan rahatlamış olur.a.s

megulcüm arkadaşına üzüldüm bende Allah yardım etsin ama sakın sakın sen üzme kendini ve bencede olumsuz şeyleri düşünme. Herşey çok iyi olcak senin için ve bebişin içinde:)
Hareketleri dışardan görenler olmuş ama biz 2 haftadır zaten görüyoduuuukkkkhihoyyyt
Ama babamız bi türlü yakalayamamıştı. Anlamayıncada sinirleniyodu:))) Ama artık o da hisseddi çok şükürki ve artık inanıyo içimde bebek olduğuna Genelde en az 3 en fazla 7 tekme atıyo arka arkaya o nedenle bi attımı o an yanımda kim varsa kolayca hissediyo. Biraz dangul dungul bi çocuk olcak galiba ama sağlık olsun:))) Tekmeleri şuursuzca attığı için her an herşey olabiliyo annesine. En çok da midemi tekmelemeyi seviyoooooooo....

selam kızlar herkes dönmüş bakıyorum... inşallah iyisinizdir...

selinaycınm teşekkürler dün duygusal oarak baya kötüydüm ama iyiyim şimdi

kıslar bebişlere yataklardan konuşmussunuz... ben park yatak düşünüyorum nasıl sizce? tavsiye eder misiniz.... tecrübeli arkadaşlar bilhassa sizler?...

megulcum kafana takma inşallah RAbbim sağlık ve hayırla kavuştursun bebişine....
ben hala kabuslar görüyom en ufak bişi olsa telaş ediyom ama düşününce Rabb onları koruyacaktır inşallah.. yeter ki duamız daim olsun... ki hep ediyoruz birbirimiz için.... Allah a emanet ol...

merhaba geda bende park yatak almayı düşünüyorum bir arkadaşım aldı kullanıyor çok memnıun hemde fiyatları uygun

LAL hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin inş. bahsettiğin ağrı bende de var doktorun öle diyorsa doğrudur. benimde ağrım vardı şiddetliydi bir düre dinlendimkendimi yormuyorum geçti bu ay kasık ağrısı olması normalmiş. :CüvCüv:

geda park yatak nasıl bir şeyki hani bu rengarenk olandanmı oyun alanı olarakta kullanıyor eğer bahsettiğin onlardansa çok kullanışsız kuzenimde var pişman oldu mobilyalardan alsaydım keşke diyor.

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri

pazartesiye kadar pek kimse olmayacak herhalde sitede.

herkeslerin geçmiş bayramını kutlarız kızımla beraber nice bayramlara inşallah hep beraber
nasılsınız bakalım

kızlarya biz isim konusunda karar veremedik tuana nı güzel ceren mi
koca listeden kala kala bunlar kaldı

kızlarya biz isim konusunda karar veremedik tuana nı güzel ceren mi
koca listeden kala kala bunlar kaldı

canım bence ceren daha güzel.

sağol gedacım.zaten dualar da olmasa ne yaparız ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…