merhaba arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramını tekrardan kutluyorum..sizlere bişey sorcam ben 24 haftalık hamileyim ama çok kilo aldığımı düşünüyorum 53 ile hamile kaldım şimdiki kilom 65 ve önümde 3,5 ay daha var böyle giderse halimi düşünemiyorum..normal doğum olsun istiyorum ama normal doğumdada kilo çok önemli..sizzler ne kadar kilo aldınız ben çok üzülüyorum bu halime..
herkeslerin geçmiş bayramını kutlarız kızımla beraber nice bayramlara inşallah hep beraber
nasılsınız bakalım
selam kızlar.....bugünkü şeker yüklemesi ne yazık ki olumsuz çıktı.....çarşamba günü 100.gr lık şeker yüklemesi yapılacak...( üzüldüm doğrusu...öğleden beri ne yeyip yememem konusunda bakınıyorum internete...inşallah çarşamba günkü yükleme olumlu olurda bir nebze rahatlarım...sağlıkla kalın
kızlar kilo alımına dikkat etmemiz lazım yani haftada aldığınız 200-300 gram bebişe yetio da artıo bile abartmanın lüzumu yok gırtlakları azıcık tutalım pasta börek cips nutella vb korkunç gıdalardan mümkün olduğunca abartmadan tüketelim sonra doğurup içinden 3 bebek daha çıkıcak gibi görünmek istemeyiz di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?