2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ben de geldim. hepinizin geçmiş bayramını kutlarım. buralarda bayram pek bi sakin geçmiş. baksanıza neredeyse kimsecikler uğramamış. pazartesiden itibaren kaldığımız yerden devam.
ssengun sana isimler sayfasında cevap yazdım ama burada da söliyim. kesinlikle "ceren"
şirvan iyi oldu bu hediyeyi gösterdiğin. benimde kuzenimin oğlunun doğumgünü ocakta. değişik ve işe yarar bişey almak istiyordum. ama fiyat çok gibi. daha uyguna bulabilirmiyiz acaba?

Merhaba arkadaşlar ..biz de bayram tatilinden döndük..baya yorucu bir tatil oldu bizim için benneyaptımki eşimin memleketindeydik yol ve ordaki kalabalık aile valla beni tükeyyi..Çok şükür evimdeyim ... ve ben de gecen haftadan beri yavrumun hareketlerini net olarak hissediyorum..çok şükür Allahım...kaydirigubbakcemile5 Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşattsın..

Bu arada ben sizleri çok özledim..umarım herkes iyi ve mutludur..

megülcüm lütfen kafana takma Allahın izniyle yavruna sağ salim kavuşacaksın...

sadece ve sadece yavrularımızı düşünelim...

selam kıslar... nihayet geri döndünüz... tekrardan bayramınız kutlu olsun...

segün biz de kararsız kaldık isim konusunda... ben ebrar betül ve serra arasında kaldım eşim hiç birini beenmiyo... bakalım nolcak....

megulcum arkadaşına cok gecmiş olsun
kızlar evet katı meyve sıkacagıondan bahsetmişsiniz cok lazım
bebek dogunca
muz-elme-pancar sık bebege cok faydalı

bir tanıdık suan yeni aldı bebegi için
bizlerinde alması lazım

merhaba arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramını tekrardan kutluyorum..sizlere bişey sorcam ben 24 haftalık hamileyim ama çok kilo aldığımı düşünüyorum 53 ile hamile kaldım şimdiki kilom 65 ve önümde 3,5 ay daha var böyle giderse halimi düşünemiyorum..normal doğum olsun istiyorum ama normal doğumdada kilo çok önemli..sizzler ne kadar kilo aldınız ben çok üzülüyorum bu halime..

canım üzülme bende senin gibiyim... benim hiç mide bulantım olmadı ve dolayısıyla başından beri iştahım çok açıktı hala da açık... bu da bana kilo olarak dönüyor normal olarak...bende 72 ile hamile kaldım ve şu an 80 kiloyum... allahtan boyum uzunda sadece karnım büyük görünüyor..herkes normal görünüyorsun diyor ama ben hayatımda ilk kez bu kiloyu görüyorum tartıda... neyse bebişler sağlıklı olsunda verirriz elbet...

evet bir yandan onu düşünüyorum bebeğim sağlıklı olsunda veririm kiloyu diyorum bende hiç mide bulantısı çekmedim iştahımda yerinde olunca sonuç bu oldu sağlık olsun ne yapalım..

kızlar bende geldim annemlerdeyim
sonunda isme karar verdim hem kısa hem 2isim hemde rasulallahın adı
sizce nasıl
ahmet safa nasıl nasıl babam hacda safayı ondan koycam ben bayıldım zaten bu sefer isim hakkı benim koyacam sanırım

selam kızlar.....bugünkü şeker yüklemesi ne yazık ki olumsuz çıktı.....çarşamba günü 100.gr lık şeker yüklemesi yapılacak...( üzüldüm doğrusu...öğleden beri ne yeyip yememem konusunda bakınıyorum internete...inşallah çarşamba günkü yükleme olumlu olurda bir nebze rahatlarım...sağlıkla kalın

kızlar kilo alımına dikkat etmemiz lazım yani haftada aldığınız 200-300 gram bebişe yetio da artıo bile abartmanın lüzumu yok gırtlakları azıcık tutalım pasta börek cips nutella vb korkunç gıdalardan mümkün olduğunca abartmadan tüketelim sonra doğurup içinden 3 bebek daha çıkıcak gibi görünmek istemeyiz di mi

herkeslerin geçmiş bayramını kutlarız kızımla beraber nice bayramlara inşallah hep beraber
nasılsınız bakalım

Ya ben bayıldım senin bebişin resmineeeehihoyyyt maşallah ona ya şimdiden bu kadar şekerse doğunca yersin sen onu artık

Canım işallah iyi olur bu haftaki testin. Bende korkuyorum bu şeker işinden. Normalde hiç denecek kadar az tatlı yiyen biri olarak son 10 gündür hayatıma tatlı girdi Sanırım karnımdaki sıpanın işi:))) Normal bi insana göre çok az sayılır yediğim tatlı ama yinede korkuyorum şekerim çıkıcak diye

Çiçekçiçek sana kesinlikle katılıyorum. Çok kilo almak bebeğimizin sağlıklı olduğu demek değildir.klava: Tam aksi bebeklerimiz biz ne kadar az kilo alırsak o kadar iyi beslenir. Fazla kilo bebeğin kordonunun yağlanmasına ve bizden az besin almasına neden olurmuş. O yüzden hamileyken 12-15 kiloyu sınırlamışlar. Yoksa istediğiniz kadar yiyin derlerdicokacimcoook Vitamin değeri yüksek kalorisi az gıdaları ve vakitlice yemek yemeği seçerek beslenmeliyiz. Ayrıca kesinlikle mümkün olduğunca ÇOK SU içmeliyizkaydirigubbakcemile2

Tatilden dönen arkadaşlar hoşgeldiniz, bakıyorumda göbişler büyümüşkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar arkadaşlar bende antalyadaydım bugün geldim daha evvel uçak bileti bulamamıştım ama çok şükür uçak bileti buldum gidiş dönüş, çok güzel bir tatil yaptım ,hepinizinde geçmiş bayramını kutluyorum.Tatilde bayramın 1 2. günlerinde bebişimin hareketlerini hissedemedim sabah erkenden devlet hastanesinde aldık soluğu çok şükür hareketlerini görünce dünyalar benim oldu ben oğlumun hareketlerini biraz erken hissettiğim için biraz hareketlerini hisetmeyeyim meraklanıyorum bu arada bende oğluma bir iki isim düşündüm BURAK,YUSUF,YİĞİT,EMRE yada babasını adını koymak istiyorum AYTEKİN bakalım inşallah bir isim bulacaz.

Hamileler bugün drye gfittik.bebeğimi gördüm 620 gr olmuş 32 cm maşallah...nasıl kilosu iyi mi?parmağını emiyodu.burnu da aynen annesi.küçücüktü.bacaklarını başının aRASINA ALMIŞTI.HİHİHİ.jimnastik mi yapıyodu neydi.sonra indirdi bacaklarını .ama öyleyken kafa ile bacak yan yana çok ilginç görünüyodu.parmağını emdi.Allah herkese nasip etsin.sevinçten dr amcasını öpesim geldi.(tabiki öpmedim)

tatilden dönen arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz.... (hepinizi özledik)

megül - bence ceren ismi güzel(yazılanlara göre diğer arkadaşlarda aynı fikirde);

aliye83- hediye fiyatlarını araştırdum, müzükli tuvaletin fiyatı aşağı yukarı hep aynı..(yiğenime değer)

betül 19-- bebişine maşallah...bende salı gideceğim, inşaallah bizim veletde iyidir, bizide sevindirir...

rumelili i- 50 lik test kötü çıktı diye hemen moralini bozma; bundan sonra daha dikkatli olursun....

Hepinize tekrardan merhabalar kızlar yazılanları okudum herkes iyi maşallah rumelili sıkma canını inşallah 2.testin temiz çıkar cnm
sengun kız ismi lütfen tuana düşünme ceren çok daha iyi derim
bizde bu akşam doktor teyzemizdeydik kızlar yavrucum nasılda büyümüş tam 25cm olmuş maşallah kilosuda 391 gram
doktor teyzesi bir dünya fotoğraf verdi görenler bilir benim oğlumun nasıl gülerek poz verdiğini a.s şimdide gittik yavrum nasıl güldü doktor da 3 boyutluda bakıyordu hemen resmini çekti bir görseniz buraya koymayı çok isterdim resmi ama nazar değer diye çok korkuyorm ya ona bişey olacak diye Allah korusun hepimizin meleklerini Allah bizlere bağışlasın
sizinle muhabbet etmeyi özlemişim :1hug: 2hafta sonra yine gidicez doktora sonrada ayrıntılı ultrasona göndereceğini söyledi
hepinizi öpüyorum kızlara.s.

hee yazmayı unutmuşum bugün annemle çarşıdaydık neler neler aldık bebişimize bakın biz bu park yatağı aldık kızlar

inşallah işimize yarar
yorgan aldık tulum battaniyeler donlar eldivenler neler neler çok güzel şeyler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…