2009 Nisan Anneleri buraya

eda_edanur benim bebişin hareketleri dışardan hissedilmiyor daha ama hareketlerini artık daha net hissediyorum
belli saatleri var bebeğimin mesela sabaha karşı sonra kahvaltıdan sonra akşam saat4-5 gibi sonrada gece saat 10 gibi harekeleniyor diğer zamanlarda pek bişey yok bide mesela ben hareket halindeyken onun hareketlerini pek hissetmiyorum benimde göbiş büyüdü kaşınmaya başladım çatlıcam galiba yaa

bursasu canım bende ikeaya gideyim iyi fikir ordaki bebek takımları hoşuma gitmişti. didem sen sallanan karyola sormuştun ablamda sonradan tek kişilik yatak olacak bebek karyolası aldı. çok şık ve sallanıyorda çok kullanışlı bazen bebeişini emzirdikten sonra yerine yatırınca bir anda kımıldanıp uyanıyor o zaman ufak ufak yatağı sallıyor bebeiş tekrar uykuya dalıyor. geceleride çok rahat ettiğini söylemişti bende öyle alıcam tavsiye ederim.

bursa aynı benimde bahsettiğin gibi genelde otururken veya yatarken daha çok hissediyorum. yürürken tekme hissetmiyorum ama bazen karnımın sağına veya soluna doğru toplanıyor orası şişyor bir süre sonra yine kayıp eski yerine dönüyor ay mucize gibi yerim ben onu yaaa

allaha çok şükür çok güzel duygular annelik çok güzel bişeymiş bebeğim tekmelerken onunla konuşuyorum karnımı seviyorum hemen tekmelemeyi bırakıyo geçen gün tekme atıyordu eşime dedim gel bak diye oda karnıma kulağını koydu inanamadı sen yapıyorsun dimi dedi yoo dedim babasının kulağına tekme attıı yaramaz oğlum

canım merhaba;
bende bu aralar kaşınmaya başlıyorum, hergece yağlanıyorum, liarec paris diye kremde aldım, inşaalllah fazla çatlamayız,,, (çatlarsan kociş bikini giymeyi yasaklıyacakmış :))) )
bu arada sakın tırnaklarınla kaşıma , kaşınan yeri ovala.... bana öyle söylediler, sizinde aklınızda olsun...

Son düzenleme:
bu arada benim bu 10 günde göbişim hayli büyüdü,,,,

hatta bayram ziyaretlerinde başka bir hamile bayanla karşılaştık, 7 aylıkmış, benimki ondan büyüktü,
iri bebek olacak dediler ,,, durdular,,,

şimdiden korkular sardı, beni , ,,,iri bebek olursa ben onu nasıl çıkartacağım diye (normal doğum istiyorum ya)

sağlıklı olsun oğlumda .....sezeryan olum önemli değil.....

bu arada bebişlerinin isimlerini belirleyenler hayırlı olsun,,,
biz daha karar veremedik.
çok zormuş isim seçmek ......

bende 3.aydan beri badem yağlı bi karışımı sürüyorum geçen ay bende aldım o kremden lierac akşam birini sabah birini sürüyorum inşallah çatlamayız zaten çatlarsam ben bidaha bikini mikini giyemem elveda bikini :bbo: evet tırnaklarsan iz kalırmış bende elbisenin üstünden kaşıyorum valla çok dikkat ediyorum
bide ben artık ayakkabılarımı giymeye bile zor eğiliyorum ya göbiş büyüdü sıkıştırıyor

evet dozkan ben ilk günden beri DEMİR diyorum
kocacımda arkasına bişi ekleyecek tabi karar verebilirse:::))))
demir gibi saglam olacak insallah, eğilip bükülmeyecek adam gibi adam olacak benim oglum::::)))))

bursasu ikeadan yatak beyenemedim, hatta inegölden de begenemedim gerci pek cok yer kapalıydıı, ikeaden güzel aksesuarlar ve işi kolaylastırıcı gerecler aldık....

inegöldeki mobilyalar suntalam, ben mdf istiyorum, su bazlı olacak birde saglıklı olsun diyeee
burda aksam üstü cıkıp birkac yere daha bakacam insallah karar verebilirim cünkü vaktim de kalmadı, biz haftaya gece gündüz calısmaya baslayacagız yılbasına kadar, hem malum yeni yıl, hesap devrimi, sayımlar, birde üstelik yeni bilgisayar programlarına geciyoruz, ALLAH kolaylık versin yaniii::)))

buarada evet ya sormustum ben de unutmusum kızlar yardım
sallanır yatak mı alacaz, yoksa normal mi
benim begendiğim yatakların basındaki komıdınler cıkınca tek kişilik yatak oluyor, yani uzunca bir süre kullanılabilir yatak ama peki onların sallananını mı alayim yoksa gerek yokmu düz mü olsunnn:::)))

aynen şeker,,,, bende eğilip ayakkabıları zor bağlıyorum,,,
bu arada bayramda elbise giydim,,, altınada uzun çizmelerimi giyim dedim.

çizmemin üst baldır kısmını zor kapattım,,, hatta kapatamadım....
bacaklar şimdiden şismeye başladı herhalde,,,,,

geçenlerde annemde fark etmiş , senin ayakların çişiyor dedi,,tuzu yasakladı bana,,,,
tuz çok yemiyordum zaten ama ,,, turşuyu çok yiyordum. yasak artık.....

Son düzenleme:
Bayram sonrası herkese kocaman MERHABA,ben sanırım şanslı olanlardanım güsel anneler,tatilim devam ediyor,bizim bayramımız da çok güzel geçti.21+2 haftalığım henüz sadece içerden tekmele hissediyorum:) bişey sorucam kızlar ya,kasık agrınız oldu mu hiç benım haftalardayken,bayram boyunca kasık agrısı çektim ben ya,korktum da öle olunca,t.i.t yaptırdım,çok az iltihap cıktı,doktorumu arayıp soracam şimdi.. bır de ben hala tetanoz aşısı olmadım

zeyned bende tetenaz aşısı olmadım olmayıda dfüşünmüyorum. kasık ağrısı ara ara bende de oluyor hatta bazen adetsancısı gibi belime vurduğu bile oluyor. ama böle olduğu günler ya ayakta çok kalmış ya da gezmiş olduğum için oluyor. o yüzden fazla ayakta kalmamaya dikkat ediyorum. :CüvCüv:

ŞİRVAN aman dikkat güzelim turşuyu kesmekle iyi emişsin çünkü ödem ciddi bir problem bol bol da su iç. onunda faydası var. ayakkabı bağlarken problem yokda ben çok sık dengemi kaybetmeye başladım sanki düşecek gibi oluyorum zor topralıyorum allah sonumu hayretsin. kaydirigubbakcemile3

selam güzel anneler....bizimde çok şükür ki tatilimiz devam ediyor.......:)) her hafta değişiklikler olmakta devam ediyor...örneğin ben 2-3 gündür ciddi şovlarıyla karşılaşıyorum kızımın....artık öle 2-3 tekmeyle bırakmıyor annesini,göbeğim inip inip kalkıyor,tümsekler oluşturuyor,,,,içimde fırtınalar kopuyor sanırım:)) benim yarın sabah şeker yüklemem var umarım sorunsuz atlatırız bunlarıda....sevgiylekalın

katı mevye sıkacağı almak istiyorum, (hani şu meyveleri bölmeden atılan geniş ağızlı olandan)
sizin kullandığınız yada tavsiye edeceğiz bir ürün varmı acaba?

moulinex - juıce machine : 800 w : 169 ytl
phılıps - hr 1861 : 700 w : 269 ytl
kenwood - je750 : 850 w : 299 ytl

modelleri arasında kararsız kaldım .

kesinlikle philips derim kızlar
süper ben alalı 1 sene oluyooo
kacamn seyleri atıyorum,
cekirdek sap falan karısık, hepsini hallediyor
philips inox benim kiii:::)))

merhabalar arkadaşlar .ben geldim ama yine kimseler yok.arkadaşlar canım çok sıkkın tüp bebekten bir arkadaş daha 5 buçuk aylık ikizlerini kaybetti.çok korkuyorum.biliyorsunuz benim de tüp bebek.aklıma hep kötü şeyler gelip duruyor.engelliyemiyorum.

kasık ağrısı çeken arkadaşlar bende de oluyor.biraz uzanıp bacaklarınızı yukarı kaldırın iyi geliyor.

bebeğimin hareketlerini artık çok net hissediyorum.eşim de elinikoyuyor ve yer tespiti bile yapıyor.çok şükür diyorum inşallah kucağımıza almayı da nasip eder rabbim.

şirvan ben de philips inox kullanıyorum meyve sıkacağı olarak.çok memnunum.havuç lahana maydanoz aklına ne gelirse hallediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…