merhaba kızlar didem demek bursaya geldin he bizde dün akşam ikeadaydık çok güzel çocuk yatakları var deilmi çok şekerlerdi ama mağaza baya büyüktü gez gez ayaklarım ağrıdı dün akşam inegölde beğendinmi bebek odası nasıllar güzel şeyler varmı ,
oğluşunun ismide hayırlı olsun biz hala karar veremedik
eda_edanur benim bebişin hareketleri dışardan hissedilmiyor daha ama hareketlerini artık daha net hissediyorum
belli saatleri var bebeğimin mesela sabaha karşı sonra kahvaltıdan sonra akşam saat4-5 gibi sonrada gece saat 10 gibi harekeleniyor diğer zamanlarda pek bişey yok bide mesela ben hareket halindeyken onun hareketlerini pek hissetmiyorum benimde göbiş büyüdü kaşınmaya başladım çatlıcam galiba yaa
bende 3.aydan beri badem yağlı bi karışımı sürüyorum geçen ay bende aldım o kremden lierac akşam birini sabah birini sürüyorum inşallah çatlamayız zaten çatlarsam ben bidaha bikini mikini giyemem elveda bikini :bbo: evet tırnaklarsan iz kalırmış bende elbisenin üstünden kaşıyorum valla çok dikkat ediyorumcanım merhaba;
bende bu aralar kaşınmaya başlıyorum, hergece yağlanıyorum, liarec paris diye kremde aldım, inşaalllah fazla çatlamayız,,, (çatlarsan kociş bilini giymeyi yasaklıyacakmış :))) )
bu arada sakın tırnaklarınla kaşıma , kaşınan yeri ovala.... bana öyle söylediler, sizinde aklınızda olsun...
aynen şeker,,,, bende eğilip ayakkabıları zor bağlıyorum,,,
bu arada bayramda elbise giydim,,, altınada uzun çizmelerimi giyim dedim.
çizmemin üst baldır kısmını zor kapattım,,, hatta kapatamadım....
bacaklar şimdiden şismeye başladı herhalde,,,,,
geçenlerde annemde fark etmiş , senin ayakların çişiyor dedi,,tuzu yasakladı bana,,,,
tuz çok yemiyordum zaten ama ,,, turşuyu çok yiyordum. yasak artık.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?