2009 Nisan Anneleri buraya

Canım güle güle kullanın. Bende bu modeli beğendim. Biraz arabası ağır geldi bana 6kg.sanırım. Bizim apartmanda asansör yok, evimizde 3. katta indirip çıkarma konusu çok kafamı karıştırıyo. Ya aşağıda arabamda bırakıcam ya da evden dışarı çıkamicam, 2. bi kişi yoksa yanımda. Bende fazla evde durmayı sevmiyorum, bide bebekler yaza geliyo ya çok rahat olucak hava koşulları, bebeklerde çabuk toparlar açık havada aslında mümkün olduğunca dışarı çıkmak gerek. Kararsızım ama önemli bi konu bebek arabası işi. Siz kurtardınız, tekrar hayırlı olsun canım:)

bilmiyorumki çift yönmü tek yönmü anlamadığım için hiç sormadım kilosuna falanada hiç dikkat etmedim valla

bursasu güle güle kullan sen de....

april cidden biz bekçi olduk....

kıslar yaaa ana kucağı yatay olanlar mı daha iyi olur yoksa oto koltuğu şeklinde olanlar mı... bi de oto koltuğu şeklindekiler çok ağır oluyo onlar o plastik şeyin içinden çıkarılıp kullanılabiliyo mu? bazı siteler bi sadece oto koltuğu bi de ana kucağı-otokoltuğu yazıyo anlamadım.....

maşallah herkesler gezmede gezin bakalım biz pinekliyoz e vde dışarda kar yağıyo zaten herkese slmm

kızlar merhaba;öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun .
bende istanbuldayım ; fakat daha yeni girebiliyorum.
ilk gün malum kurban işi; (bu arada eşim çok yoruldu, ben elimi bile sürmedim)
sonrada akraba ziyaretleri, tabii ist. trafiğinde biraz zor oluyor;
şimdi evimdeyim. dinlenelim artık, yarın sabahda bir yalova yapıp geleceğiz,,
cuma da iş başı...... işte bitti tatil.

bu arada herkes iyidir, bebişler iyi,,,

herkse slm kızlar ve ii bayramlar ben fazla giremedim walla arada bi bakıp çıktım.bursasu aldıklarınçok güzel salıcakla gezdir inş bebişini.bayram dönüşü görüşürüz hepinizi öptm..........

merhabalar arkadaşlar.kimseler yok ama bi ümit bakayım dedim.artık herkes gelsin ya ben çok bunaldım.dertleşmeye ihtiyacım var.

megulll neyin var... ben arada giriyom ama saatlerimiz tutmuyo.. ben de dertleşmek istiyom aslında......
canım sıkkın...

kızlar slm bende girdim kimse yok bursasu hayırlı olsun bebiş araban canım.............
megul geda hayırdır kızlar ne oldu yaaaaaa............................................

günaydınnn
meraba sirvan sende benim gibi calısıyorsun
iş te doguracagız bu gidişle::)))

neyse bayram süperdiiii, kocacımla sabahları yatak keyfi bile yaptık b,iliyorsunuz biz hiç tatil günümüzde beraber olamıyoruz o yüzden cok iiiydiii

bursaya ilkea ya gittik oglum DEMİR e bi sürü cici aldımm
ineğölden odalara baktık, bugunde eskisehirdekilere bakacagız:::)))

biraz evi düzenledik uzun zamandır görmediğimiz buyuklerimizi gördükkk, yani bayram güzeldiiiii
bu arada göbiş biraz daha büyüddüüü
asıl haberi vereyimm::::))))
DEMİR imin hareketleri göbegimin üzerinden belli olıyor artık, gecen aksam 2 saat oturup ona baktık, aman ALLAH ım ne mucizeee::)))) darısı basınızzza

buarada bayramın ne kötü yani babanemin annemlerde olmasıydııı, babanem anneme hala bu diye hitap eder de::)) hani su sürahi tiplemesi gibi , zaten aynen de bakliyorrr, zavallı annem onu memnun edebilmek için elinden geleni yaptı ama nafileee, hatun yine yaptı yapacagını:::)))))

kocaman öpüyorummmmmmmm

kızlar en zor işiniz bugündemi çalışıyonuz ben 4 gün kaldı diye üzülüyodum allh kolaylık versin size de bebeklerinizede

GÜNAYDIN GÜZEL NİSAN ANNELERİ,
bende tatile devam eden şanslılardanım.merhaba demek istedim.
umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir.ne kadar alışmışım size özledim yahu.
Didem biz de oğluşumuza DEMİR diyoruz şimdilik değiştirmezsek bizimkinin adıda DEMİR.
adaş olacak bizim bızdıklar.

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun diim nasıl olsa tatil modu bitmek üzere ,ya biz ne yapalım 3. gününden beri açıyos tükkanı e malum serbest piyasa kih kih,valla eve akşam saat 10 dan önce giremedik yahu e toparlan azıcık bişi atıştır bulaşık derken cup yatak,köpişimizle bile ilgilenemedik inanın kaldıki kendimiz,olsun allah sağlık versin herşey olur,ben biraz şu etiket olayıyla meşgul olacağım herkese kolay gelsin :)

canlarım a.s. hepinizin geçmiş bayramı kutlu olasun bende malesef didem ve şirvan gibi işbaşı yaptım. sizin patronlarda bizimki gibi gıcık sanırım elinden gelse bayramdada çalıştıracak.kaydirigubbakcemile3
benim bayramımda güzel geçti kurban telaşı akraba ziyareti ve son günde sinema keyfi yaptık eşimle çok güzel geçti ama çok kısa geldi bana neyse yaa napalım bunada şükür. yanlız akraba ziyaretlerinde uzak olan hamile olduğumu bilmeyen akrabalar kızım ne zaman bebek düşüneceksiniz filan diye sordular bende 5 aylık hamileyim ben zaten dedim. hadi yaa bebek nerde dediler bende bir an önce kontrole gitmek istiyorum. sanırım karnım gerçekten küçük. ayın 24 ü gibi kontrole gidicem iki hafta var bakalım inş. herşey yolundadır. bebeğimin hareketlerini daha sık hissediyorum artık. ya daha hareketlendi yada büyüuor her hareketi hissediyorum.ama dışardan daha hissedilmiyor babası elini karnıma koyduğunda büyük bir tekme dahi olsa anlamıyor sanırım bunun içinde biraz erken. doktor 24/25 haftalar arası dışardan dokunanda hissedebilir demişti. bakalım. ay ne uzatmışım kızlar hepinizi öpüyorum görüşmek üzere. :lepi:

Son düzenleme:
merhaba kızlar didem demek bursaya geldin he bizde dün akşam ikeadaydık çok güzel çocuk yatakları var deilmi çok şekerlerdi ama mağaza baya büyüktü gez gez ayaklarım ağrıdı dün akşam inegölde beğendinmi bebek odası nasıllar güzel şeyler varmı ,
oğluşunun ismide hayırlı olsun biz hala karar veremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…